Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023

"Σημεία σημεία να θες να δεις....να συνετισθείς και να μην παρασυρθείς εκεί που το πάνε "

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 
Θα ανακατέψουν κλιματική αλλαγή , αστροφυσική , τεκτονικά έκτακτα φαινόμενα, τρομοκρατία, τεχνητή νοημοσύνη , ψηφιακή παρακολούθηση , γενετική μηχανική , νέα εμβόλια , νέες πανδημίες, πολεμικές αντιπαραθέσεις και άλλα με σκοπό να μας φέρουν τον " σωτήρα πλανητάρχη των καιρών μας" , ουσιαστικά να μας την φέρουν δίχως να το καταλάβουμε...
 Δεν είναι αυτός ο τελικός αντίχριστος, αλλά δυστυχώς πολλοί επαίοντες διαφημίζουν στα επιχειρήματα τους ότι όλα όσα θα συμβούν θα γίνουν στον Οριακό - τελικό αντίχριστο, οπότε κοιμηθείτε ήσυχα.
 Δεν είναι όμως έτσι- γιατί οι σημερινές σκοτεινές δυνάμεις της δήθεν επανεκκίνησης  προτυπώνουν αυτό που θα ζήσει η ανθρωπότητα στον τελικό αντίχριστο βλ.απο γενικευμένη διαστροφή , ηλεκτρονική ταυτοποίηση με κυκλώματα που λειτουργούν με τον αλγόριθμο του δυσώνυμου  ονόματος του (Αποκάλυψη του Ιωάννη) και άλλα παρόμοια.

Και πάμε σε μια αποστροφή των λόγων του ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΊΟΥ για τις πονηρές μέρες της δαιμονικής μπόρας που ζούμε...
έλεγε ο ΑΓΙΟΣ και κυριολεκτούσε 
για το δικό μας σήμερα...
" προσέξτε να μην σφραγιστείτε και δεν το καταλάβετε" 
Πολλοί σήμερα δεν θα ήθελαν να υπάρχουν τα λόγια του Αγίου και φυσικά το χειρόγραφο κείμενο του " τα Σημεία των Καιρών " για αυτό σκαρφίζονται πολλά και διαστρεβλώνουν πολλά ,θεωρώντας τους πιστούς  ως πλανεμένους και φανατικούς ζηλωτές, ενώ αυτοί ποτέ δεν είδαν τα επιχειρήματα  τους σε εκείνα τα λόγια που έλεγε ο Άγιος Παϊσιος: " θα φυσήξει ακόμα λίγο νοτιάς και θα βγάλει πολλά σκουπίδια στην ακτή , μετά θα καθαρίσει η κατάσταση"
ΣΤΩΜΕΝ καλώς 
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Διαβάζουμε σχετικά με φώτο:"Η ανακάλυψη ενός αινιγματικού σωματιδίου υψηλής ενέργειας από το διάστημα έχει προκαλέσει στην επιστημονική κοινότητα έντονες εικασίες. Το σωματίδιο, το οποίο ανιχνεύθηκε κατά τη διάρκεια ενός συμβάντος κοσμικής ακτινοβολίας υψηλής ενέργειας, απηχεί ένα παρόμοιο περιστατικό από το 1991, τη μοναδική άλλη περίπτωση του είδους του που έχει καταγραφεί. Το εξαιρετικό αυτό γεγονός ώθησε τους ερευνητές να εξετάσουν το ενδεχόμενο να διέπεται από άγνωστες μέχρι σήμερα αρχές της σωματιδιακής φυσικής. Τα ευρήματα θα παρουσιαστούν λεπτομερώς σε προσεχή δημοσίευση στο έγκριτο περιοδικό Science." από https://www.gazzetta.gr/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου