Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023

" γιατί οι Ρώσοι δεν χρησιμοποίησαν στην Ουκρανία τα τελευταίας τεχνολογίας τους όπλα; " " τι πρόκειται να τα κάνουν μετά;"

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας Δηλαδή που θα τα χρησιμοποιήσουν τώρα αυτά τα υπερσύγχρονα  όπλα την στιγμή που κλείνει το Ουκρανικό.
Αναρωτιούνται οι Δυτικοί και εμείς γιατί μέσω των εικόνων του πολεμικών συγκρούσεων στις πεδιάδες της Ουκρανίας, διαπιστώσαμε ότι η στρατιωτική ρωσική μηχανή χρησιμοποιούσε μέχρι και παλιαντζούρες από τον Β' ΠΠ.
Μάλιστα όταν τις πρώτες μέρες της σύρραξης είχαν φτάσει οι Ρώσοι έξω από το Κίεβο ήταν σαν να βλέπαμε ταινίες πολεμικές του Β' ΠΠ με τις συνεχόμενες παρελάσεις αρμάτων περασμένων δεκαετιών .

Μόνο τώρα προς το τέλος της φετινής χρονιάς για να αντιμετωπίσουν τα σύγχρονα οπλικά συστήματα που στέλνουν οι Δυτικοί στον Ζελένσκι άρχισαν να βγάζουν δειλά - δειλά ότι νεώτερο επίτευγμα έχουν .
Τι θα κάνουν λοιπόν τα υπόλοιπα μοντέρνα όπλα τους ;
Ανησυχούν πολύ στο ΝΑΤΟ ενόψει του ανοίγματος και άλλων πλην της Ουκρανίας πολεμικών πεδίων στον πλανήτη.
Από την πρώτη κιόλας στιγμή οι Ρώσοι κατανόησαν ότι ο πόλεμος στην Ουκρανία έγινε για να εξουθενώσει την πολεμική μηχανή τους και τις στρατιωτικές δυνατότητες τους ενόψει επικείμενων παγκόσμιων εξελίξεων.
Σήμερα αυτά τα νέα πολεμικά πεδία έχουν ωριμάσει για τα καλά βλ. Μέση Ανατολή , Περσικός κόλπος, Καύκασος, Σουέζ, Μαύρη θάλασσα, Στενά Βόσπορου κα
Οι  σημερινοί Ρώσοι μην νομιζεται ότι πιστεύουν στις προφητείες των Αγίων μας γι'αυτό και δεν μπορούν να τις ερμηνεύσουν σωστά , απλώς τις έχουν εντάξει μέσα στα πλαίσια της δικής τους επικυριαρχίας στον κόσμο.
Να γιατί " θα κατέβουν στα Στενά για τα δικά τους αποκλειστικά συμφέροντα και δίχως να το καταλαβαίνουν θα βοηθούν εμάς" τι όμορφα και ρεαλιστικά τα είπε ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ που σήμερα τον αμφισβητούν ...
( Πάω να πω και άλλα, αλλά με σταματάει κάτι από   σεβασμό και αγάπη για να μην σκανδαλίσω και άλλο , ενώ αυτοί σκανδαλίζουν απλώχερα)
Λοιπόν σε αυτήν την Κάθοδο των Μυρίων ( Ρώσων ) προς τις θερμές θάλασσες ..θα φτάσουν  εκεί όταν  θα ξεμπλοκάρουν τα Στενά και το Σουέζ και θα βρεθούν όχι μόνο στην Μεσόγειο αλλά και στην θάλασσα του Άντεν, στον Ινδικό  Ωκεανό και τον Περσικό κόλπο είτε δια της ξηράς, είτε δια της θαλάσσης .
Τότε  όμως θα είναι εκ των πραγμάτων αναγκασμένοι να μας δείξουν ότι μοντέρνα στρατιωτική τεχνολογία έχουν και θα επιβεβαιώνονται έτσι οι προφήτες της Παλαιάς Διαθήκης που έλεγαν, ότι τα όπλα αυτά θα τρέχουν  με φωτιά πιο μπροστά από τους στρατιώτες...και άλλα που τα έβλεπαν εν πνεύματι Αγίω.
Αν κατανοούσαμε αδελφοί τι μέρες ζούμε δεν θα διασπαθίζαμε την καθημερινότητα μας σε ανώφελα ή πνευματοκτόνα  πράγματα, αλλά θα την οπλίζαμε με τα φωτεινά όπλα της ανθρωπιάς, της μετάνοιας , της συναλληλίας και της καταλλαγής μας με το ΘΕΙΟ, ώστε να διέλθουμε αυτές τις πονηρές μέρες με λιγότερο κόστος και απώλειες.
ΣΤΩΜΕΝ καλώς
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου