Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2023

… Νεκρά Θάλασσα θα γίνει ο τάφος τους! (ΡΙΚ)

Στη συνέχεια αναφέρει επικαλούμενος και τον μακαριστό Σιατίστης ότι έχει αρχίσει ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος από τη Συρία. και στη συνέχεια έχουμε κι άλλα γεγονότα. Είναι σαν το προζύμι που φουσκώνει που φουσκώνει.

είπε Γέρων….

Ο Γέρων Θεοφύλακτος είδε εν οράματι ένα τεράστιο αιματοβαμμένο σπαθί και όταν ρώτησε:

-Χριστέ μου από που θα έρθει αυτό το αίμα;

από τη Συρία

Άγιος Παίσιος: ο πόλεμος ο μεγάλος θα γίνει σε 2 ημίχρονα το πρώτο ημίχρονo θα είναι στη Μέση Ανατολή και θα κάνουν την Παλαιστίνη γήπεδο δηλ. θα την ισοπεδώσουν ήδη την βομβαρδίζουν τη Γάζα οι Εβραίοι και ακινητοποίησε η Χαμάς και τανκ και μπουλντόζες που πήγαν να μπουν στη Γάζα .. γήπεδο θα την κάνουν

Και λέει και κάτι άλλο που είναι δυσερμήνευτο πρώτα θα κάνουν την Παλαιστίνη γήπεδο και ύστερα η Νεκρά Θάλασσα θα γίνει ο τάφος τους.

Ο π. Θεόδωρος Νείλος στο Αγιοφάραγγο της Κρήτης ασκητής που κοιμήθηκε πριν 5 χρόνια έλεγε εκεί που θα είστε ήσυχα να πίνετε τον καφέ σας θ’ άκουσετε ένα πρωί ότι το Ισραήλ χτύπησε το πυρηνικό πρόγραμμα της Περσίας τότε παιδιά μου θ΄αρχίσουν όλα τα μεγάλα γεγονότα.

-Αυτό έχει ήδη γίνει μια φορά πριν μερικά χρόνια.

– Ε βέβαια το Ισραήλ κάθε λίγο κάτι θυμάται να χτυπήσει. Όταν χτύπησε η Χαμάς εκείνο το πανήγυρι που κάναν εκείνα τα καημένα τα παιδιά έγινε το σώσε όλοι ευαισθητοποιήθηκαν για τους τους βάρβαρους Άραβες Παλαιστίνιους Χαμάς Χεζμπολάχ όταν χτυπάει το Ισραήλ και σκοτώνει παιδάκια είναι για την προστασία του είναι για την άμυνά του. Πόσο εβραιοκρατούμενα θέλω να πω είναι και τα ΜΜΕ και πόσες κυβερνήσεις ιδίως του δυτικού κόσμου..Την ίδια εποχή που θα γίνει αυτό το χτύπημα είτε λίγο πριν ή μετά θα πέσει ο Ερντογάν πως δεν λέει. Αυτό είναι το πρώτο ημίχρονο. Μετά από αυτό θα υπάρξει μια παύση μια μικρή ειρήνη.

Στο β΄ ημίχρονο θα στενάξουν τα Στενά του Βοσπόρου…..

Και το β ημίχρονο που θα είναι και το πιο τραγικό για όλη την ανθρωπότητα όσο κι αν είναι χαροποιό για εμάς τους Έλληνες θα διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη, στα Στενά του Βοσπόρου θα στενάξουν τα στενά.. Θα ερθεί η εποχή που η Ρωσία τόσο αγανακτισμένη από την τότε τουρκική πολιτική που θα χτυπήσει την Τουρκία σε όλα τα μήκη και πλάτη γιατί θα της κλείσει τα στενά. Όχι ο Ερντογάν οι διάδοχοί του…….

Αμερική η μεγάλη Βαβυλώνα – πριν 2000 χρόνια o Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος το προφήτεψε- εσύ θα πληρώσεις το πιο δυνατό τίμημα με καταποντισμό και πνιγμό από τα παράλια σου που θα τα προκαλέσουν σύγχρονα όπλα που πως τα ονομάζουν οι Ρώσοι Ποσειδών και Σατάν που θα σηκώσουν κύματα τεραστίων ύψους που χτυπούν σαν τσουνάμια στα παράλια των ΗΠΑ τα είδε αυτά ο Γέροντας Εφραίμ της Αριζόνας θα γίνει περίπου την εποχή που θα είναι σ΄εξέλιξη ο μεγάλος πόλεμος Δυτικών και Ρωσίας στα Στενά Βοσπόρου τότε θα ακουστεί ότι έγινε ένα φοβερό γεωφυσικό φαινόμενο στην Αμερική όπως το είπε ο Άγιος Γέροντας Βασίλειος ο Καυσοκαλυβίτης η Αμερική θα μείνει μερική.

Ο Άγιος Αριστοκλής Ρώσος το 1918 το είπε αχ Αμερική θα ταΐσεις όλον τον κόσμο κι εσύ θα πεινάσεις.

Γέροντας Βασίλειος Καυσοκαλυβίτης: το κακό θα έρθει από τη Δύση... Θα έχουμε Νέα Τάξη με τάξη (ηλεκτρονική χούντα αυτό που ζούμε) το ψωμί 16 και το λάδι θα πετάξει….

Oι προφητείες γίνονται ειδήσεις…

Το επόμενο που θα χτυπήσουν οι Εβραίοι θα είναι το Ιράν αν δεν χτυπήσουν δεν θα είναι Εβραίοι και ο Νετανιάχου είναι πολύ Εβραίος πολύ Σιωνιστής πότε θα γίνει δεν ξέρουμε μπορεί να πάρει και κάποιους μήνες. Δεν ξεχνά ούτε ο Άραβας ο ισλαμιστής ούτε ο Εβραίος.

Συνέντευξη στο ΡΙΚ Μόρφου Νεόφυτος: ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ και ΠΟΛΕΜΟΙ | ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ 07 | ΡΙΚ (15.11.2023) Προβλήθηκε από το ΡΙΚ στις 15 Νοεμβρίου στις 22.00

(Αποσπάσματα από τη συνέντευξη τοῦ Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Μόρφου κ. Νεοφύτου στὸν δημοσιογράφο Παναγιώτη Δημόπουλο στο ΡΙΚ στην εκπομπή ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ πραγματοποιήθηκε στὶς 23 Ὀκτωβρίου 2023.)

dimpenews.com

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου