Κυριακή 23 Απριλίου 2023

" όταν δεν ψηφίζεις σωστά είναι σαν να πυροβολείς τον διπλανό σου"

" όταν δεν ψηφίζεις σωστά είναι σαν να πυροβολείς τον διπλανό σου"
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ
Τι σημαίνει ψηφίζω σωστά;
Όταν πρώτα δεν  βάζεις το κοινό συμφέρον και βάζεις το ατομικό σου συμφέρον μαζί με   το συμφέρον του πολιτικού κόμματος που σου υπόσχεται " λαγούς με πετραχήλια".
Το χρόνια μας είναι κατεξοχήν πνευματικά και οι ψυχές μας μπορούν να συλλάβουν κάποιες μόνο  συχνότητες στο μεγάλο πόλεμο μεταξύ ΦΩΤΟΣ και σκότους που διεξάγεται έμπροσθεν του Δημοκρατικού καθήκοντος μας. 
Αυτά τα πολύ δύσκολα χρόνια η ψήφος μας έχει απόλυτα πνευματική διάσταση και ευθύνη.
Ευθύνη για το μέλλον και των επόμενων γενεών κυρίως.
Αν όμως δεν σε ενδιαφέρουν οι επόμενες γενιές με το ένα ή τον άλλο τρόπο σε σκεπάζει η δυστυχία του παρόντος βίου. 
Στην Ελλάδα " ξέχασαν" να μας μάθουν πολιτικό πολιτισμό για να παίζεται κάθε φορά μετά τις εκλογές το δρώμενο " η σιωπή των αμνών".
Που φτάσαμε;
Όταν βλέπεις το αντίχριστο πνεύμα να εκκλησιάζεται ανατριχιάζεις γιατί βλέπεις την μεθοδεία της αρπαγής της ψυχής σου και όχι μόνο της ψήφου σου.
Και τώρα τι κάνουμε που τα πάντα είναι ναρκοθετημένα;
Φοράς την πνευματική πανοπλία του Φωτός ( κατά τον Απόστολο Παύλο) και πέφτεις στην φωτιά που άναψε ο πονηρός γύρω σου.
Όλες τις πυροσβεστικές του κόσμου και αν χρησιμοποιήσεις, όπως έλεγε ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ δεν μπορείς να σβήσεις αυτή την φωτιά, παρά μόνο αν γίνεις " πυροσβέστης με Χριστό"
ΑΛΗΘΩΣ ΑΝΈΣΤΗ
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
 
 
 

ΗΠΑ -"Toν Ιούνιο τελειώνουν τα ταμειακά διαθέσιμα" - Γέροντας Νεκτάριος Βιτάλης: «Θα είναι καλοκαίρι όταν θα μας πτωχεύσουν»

ΗΠΑ - Οικονομικό vertigo: Εκτοξεύονται τα στοιχήματα για πιστωτικό γεγονός, τον Ιούνιο η «ώρα μηδέν» – Στα επίπεδα του 2008 τα CDS
"Toν Ιούνιο τελειώνουν τα ταμειακά διαθέσιμα
Τα ταμειακά διαθέσιμα του Υπουργείου Οικονομικών ανερχονται τώρα σε περίπου 250 δισεκατομμύρια δολάρια, πράγμα που σημαίνει ότι το πιστωτικό γεγονός θα μπορούσε να έρθει στις αρχές Ιουνίου, «σημαντικά νωρίτερα» από την προηγούμενη εκτίμηση μεταξύ Ιουλίου και Σεπτεμβρίου, ανέφεραν αναλυτές της Danske Bank.
«Η αναστολή του ανώτατου ορίου του χρέους μέχρι τον επόμενο γύρο διαπραγματεύσεων για τον προϋπολογισμό τον επόμενο χειμώνα αρχίζει να φαίνεται όλο και πιο πιθανή», πρόσθεσε η τράπεζα."


Χρόνια τώρα ακούμε την παρακάτω πρόρρηση:
"Γέροντας Νεκτάριος Βιτάλης: «Θα είναι καλοκαίρι όταν θα μας πτωχεύσουν»
Κάποια μέρα του καλοκαιριού θα ξυπνήσουμε και θα ακούσουμε από το ραδιόφωνο και την τηλεόραση ότι η Ελλάδα κήρυξε Πτώχευση. Από εκείνη τη στιγμή και μετά, αρχίζουν τα χειρότερα στην Ελλάδα».


Δεκαετία του 2000 σε μια αγία γερόντισσα εμφανίστηκε η ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ και είπε: «Αν υπήρχαν πέντε Δεσποτάδες, θα σας έδινα την ΠΟΛΗ»

 


Το ακούσαμε ιδίοις και σήμερα με όσα πρωτόγνωρα συμβαίνουν, αλλά και έχουν συμβεί από τότε, ο λόγος αυτός συνεχίζει να έρχεται έμπροσθεν μας.
"το αν υπήρχαν πέντε Δεσποτάδες" δεν μπορούσαμε να το εξηγήσουμε γιατί η αγία αυτή γερόντισσα δεν μας είπε τίποτε άλλο, καθότι το μείζον για την ίδια δεν είναι ο κατασκανδαλισμός και ο διχασμός των πιστών, αλλά η ενότητα και η πνευματική ολότητα με καπετάνιο του σκάφους της Εκκλησίας, τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό, που κρατά γερά το τιμόνι εν μέσω δαιμονικών καταιγίδων.
Ενώ ομίλησαν μεγάλοι ΑΓΙΟΙ για την ΕΛΛΛΗΝΙΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ που θα δει η γενιά μας κανείς δεν μιλάει, ίσως για να μην τον πούνε γραφικό με περικεφαλαία, πιθανώς για να τα έχει καλά με το σύστημα και να μην θιγούν οι τούρκοι και οι πολιτικές φιλίας και ανοικτών συνόρων.
Τώρα που οι τούρκοι άρχισαν να δείχνουν τα δόντια τους, κάποιοι προβληματίζονται και διαβάζουν τα λεγόμενα του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ και άλλων Πάτερων μας, που προείπαν αυτά.
Ο πιστός λαός ο πάντα αδικημένος και γραφικός για τους περισπούδαστους των ημερών μας έχει ήδη προετοιμαστεί για όλα αυτά, καθότι έχει ενσκύψει σεβαστικά πάνω στα νάματα των Θεοπνεύστων λόγων των Αγίων μας και από αυτά αντλεί δύναμη και κουράγιο.
Όμως όλα αυτά προσμένουν την πραγματική μετάνοια Κλήρου και Λαού και συνειδητοποίηση, ότι το θρυλούμενο ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ έχει τεράστιες πνευματικές διαστάσεις για ολάκερη την ανθρωπότητα.
Για αυτό τον λόγο λυσσάει το αντίχριστο πνεύμα των ημερών μας και θέλει να μας βουλώσει με την σφραγίδα του.
Ο κατασκανδαλισμός των ημερών μας φτάνει στο αποκορύφωμα, αλλά και το τέλος των δεινών είναι γνωστό.
Ένας παππούλης αγιορείτης μας επεσήμανε πριν χρόνους:
-«όταν θα εξελίσσονται τα γεγονότα, τότε οι ταγοί θα ετοιμάζονται και θα συνωστίζονται ποιος θα πρωτοπάει στην ΠΟΛΗ και την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ»
-«η θλίψη όμως και το δάκρυ των πιστών και των πονεμένων συνανθρώπων μας εξ αιτίας των δεινών που θα μας επιφέρουν οι δήθεν φίλοι μας θα είναι τέτοια, που κανείς δεν θα επιτρέψει να μπει στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ παπόφιλος και υποκριτής»

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ αδελφοί

(δημοσιεύθηκε 3 Μαΐου 2020 και επισημάναμε τότε: τα λέμε τώρα γιατί πλησίασαν δραματικά όλα αυτά , την μια μέρα θα κοιμηθούμε έτσι και την άλλη θα ξυπνήσουμε διαφορετικά . Από εδώ και εμπρός η καθημερινότητα θα είναι γεμάτη με εκπλήξεις και ανατροπές)
ΑΛΗΘΩΣ ΑΝΕΣΤΗ
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου