Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024

 «Ο χορός θα τελειώσει όταν θέλει η (ρωσική) αρκούδα»

Η πιο σημαντική απάντηση Putin στον Carlson είναι εκείνη που δεν δόθηκε - «Ο χορός θα τελειώσει όταν θέλει η (ρωσική) αρκούδα»

«Όταν σηκώσεις την αρκούδα για χορό, ο χορός θα τελειώσει όταν θέλει η αρκούδα».
Η εν λόγω παλιά ρωσική παροιμία περιγράφει με απόλυτη ακρίβεια την ρωσική πολιτική στο θέμα της Ουκρανίας αλλά και κατ’ επέκταση απέναντι στο ΝΑΤΟ με την επέκταση προς Ανατολάς και τον πόλεμο αντιπροσώπων που διεξάγει.
Ο Αμερικανός δημοσιογράφος Tucker Carlson στην επική συνέντευξη, που πήρε από τον Putin και δημοσιοποιήθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (9/1/2024), τον ρώτησε δύο φορές εάν η Ρωσία είναι ευχαριστημένη με τα εδάφη που έχει προσαρτήσει μέχρι στιγμής (Kherson, Lugansk, Donetsk, Zaporizhia).
Και τις δύο φορές ο Ρώσος πρόεδρος δεν απάντησε στο ερώτημα του Αμερικανού δημοσιογράφου και αντ’ αυτού ανέλαβε να του εξηγήσει τον ορισμό της αποναζιστικοποίησης και γιατί έχει μεγάλη ιστορική σημασία για τη Ρωσία.
Περισσότερα στο https://www.bankingnews.gr/
Τελικό συμπέρασμα της πολυδιαφημιζόμενης αυτής συνέντευξης που τελικά δεν τάραξε τα νερά, όπως μας έλεγαν, είναι :
τα συμφέροντα της Ρωσίας αποκλειστικό και μόνο υπερισχύουν  κατά το ίδιο που μας έλεγε ο Άγιος Παϊσιος πριν τρεις δεκαετίες και .." οι Ρώσοι θα κατέβουν στα ΣΤΕΝΑ για τα δικά τους συμφέροντα και δίχως να το καταλαβαίνουν θα βοηθούν εμάς"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου