Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

 Μόρφου Νεόφυτος: επαληθεύθηκε η προφητεία Αγίου Παίσιου ότι οι μόνοι που θ’ αντιδράσουν θα είναι μια χούφτα χριστιανοί και το ΚΚΕ.

Μόρφου Νεόφυτος: επαληθεύθηκε η προφητεία Αγίου Παίσιου ότι οι μόνοι που θ’ αντιδράσουν θα είναι μια χούφτα χριστιανοί και το ΚΚΕ.

Οι περισσότεροι πολιτικοί πούλησαν τη ψυχή τους και έχουν πάει με τ’ άλλα πνεύματα…. !

Μόρφου Νεόφυτος: επαληθεύθηκε η προφητεία του Αγίου Παίσιου ότι οι μόνοι που θ’ αντιδράσουν θα είναι μια χούφτα χριστιανοί και το ΚΚΕ. Οι περισσότεροι πολιτικοί πούλησαν τη ψυχή τους και έχουν πάει με τ’ άλλα πνεύματα που αντιστρατεύονται το Άγιον Πνεύμα!”

Έτσι μίλησε ο Δεσπότης Μόρφου:

δυστυχώς οι περισσότεροι από τους πολιτικούς μας έχουν πάει με τα άλλα πνεύματα όχι με το Άγιο Πνεύμα που αντιστρατεύονται το Άγιον Πνεύμα το απέδειξαν προχθές στη μητέρα πατρίδα οι Ελλαδίτες. Έλεγε ο Άγιος Παίσιος να τ΄ακούσει ο ψάλτης μας να το πει στο κόμμα του κάτι το πολύ τιμητικό για την αριστερά. Ο Άγιος Παίσιος είναι ο προφήτης του 20ου αιώνα για όλο το ελληνικό έθνος και για όλον τον κόσμο και έλεγε ότι θα ‘ρθει καιρός που τόση ανηθικότητα θα νομοθετηθεί που δεν θ΄αντέξει κανένας να ομολογήσει την Ηθική του Αγίου Πνεύματος μόνον είπε και θα το δείτε έλεγε σε κάποιες τότε υποψήφιες μοναχές τώρα αυτές είναι πιο μεγάλες από εμένα για π.χ η Γερόντισσα Πορφυρία της Σίψας του Αγίου Γεωργίου του Καρσλίδη εμένα μου έλεγε ότι το άκουγε από το στόμα του. Έλεγε ”οι μόνοι που θα αντιδράσουν θα είναι μια χούφτα χριστιανοί και το ΚΚΕ.”

Τ΄ακούς; Oι μόνοι. Ούτε η δεξιά που έλεγε πατρίς, θρησκεία, οικογένεια τα ξέχασαν όλα γιατί έτσι τους έλεγε η Ευρώπη με τα άθεα της γράμματα. Προχθές πραγματοποιήθηκε η Προφητεία.. Οι μόνοι που αντέδρασαν μια δράκα βουλευτές και οι βουλευτές του ΚΚΕ. Για τη δική τους σημειολογία δεν είναι ότι έκαναν κήρυγμα Ορθοδοξίας. Γιατί είναι καλοί υλιστές οι άλλοι όχι γιατί πούλησαν τη ψυχή τους εδώ και καιρό στα Ευρωπαϊκά προγράμματα και στα άθεα γράμματα της Ευρώπης. Είπεν ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας μόλις πέρασε το νομοσχέδιο ”ο στόχος επιτεύχθει” ….

(Κήρυγμα Μητροπολίτου Μόρφου κ. Νεοφύτου κατὰ τὴ Θεία Λειτουργία τῆς ἑορτῆς τοῦ Ἁγίου Αὐξιβίου Α΄ Ἐπισκόπου Σόλων, ποὺ τελέσθηκε στὸν ὁμώνυμο πανηγυρίζοντα ἱερὸ ναὸ τῆς κοινότητος Ἀστρομερίτη τῆς μητροπολιτικῆς περιφέρειας Μόρφου 17.02.2024).

H απόφαση αυτή του ΚΚΕ δεν είναι τυχαία..αλλά ούτε και του νυν Μητροπολίτη Μόρφου η αναφορά

”τὶς ἐφηβικές μου ἀνησυχίες τὶς πολιτικοποίησα στὸν χῶρο τῆς ἀριστερᾶς” αναφέρει στο αυτοβιογραφικό του σημείωμα. Είχε ενταχθεί στο μαθητικό τμήμα της Νεολαίας του κομμουνιστικού ΑΚΕΛ, την Παγκύπρια Ενιαία Οργάνωση Μαθητών (ΠΕΟΜ). Στο Γυμνάσιο Ακρόπολης στη Λευκωσία είχε εκλεγεί και πρόεδρος των μαθητών:

Το μαρτύριο του Ιερομάρτυρα Δημητρίου από τους ναζί παππού του νυν ΓΓ του ΚΚΕ.. Η νυν Εκκλησία δεν είναι Εκκλησία όλων των Ελλήνων. Ζητά πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων ως και από τους ΙΕΡΟΜΑΡΤΥΡΕΣ!! ΕΜΠΡΟΣ στο δρόμο που χάραξε ο παπα Δημήτρης…Χωρίς εθνική συμφιλίωση στην Εκκλησία δεν θ΄αναστηθεί ο τόπος.

Μόνο αυτό υπολείπεται το πέρασμα από Γέροντας σε ηγέτης…

κοντοζυγώνει η ώρα…. έσο έτοιμος

Ο Θεός κάλεσε τον Όμηρο γι αυτό που ήταν ….

μια συμπεριληπτική προσωπικότητα μη μονομερής και μονοδιάστατη με εύρος εκεί στην Ευρύχου .. με πνευματική ευρύτητα.

στην αριστερά χρωστά τη δημοκρατικότητα του (στη θρησκεία τη διορατικότητα του) την επαναστατικότητα του, το ασυμβίβαστο του χαρακτήρα του, το αίσθημα περί δικαίου, την καλλιέργεια του, την ευρύτερη κουλτούρα του, την διαλεκτική του, το ατιθάσευτο .. τ΄ανακλαστικά της αντίδρασης.. που σε δοσίλογους καιρούς προσκυνημένων είναι ανεκτίμητα..

Δεν απεμπολούμε το παρελθόν το μεταμορφώνουμε.. η μετάνοια είναι η μεταμόρφωση όχι απεμπόληση, διαγραφή.. δεν αποκηρύσσουμε τον εαυτό μας τον μεταστοιχειώνουμε …χάριτι Κυρίου..

η αναγωγή… άνω σχώμεν ….

οι ζυμώσεις και οι διεργασίες του Αγίου Πνεύματος είναι οι καλύτερες …

χωρίς παρωπίδες, προσωπίδες και επωμίδες ...

οι παρατάξεις που θεώρησαν το Θεό, μονοπώλιο, ιδιοκτησία τους, δεκανίκι κομματικό τον απώλεσαν….

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου