Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020

ΑΝ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΕΣΥ

 ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΕΜΕΙΣ;

https://www.youtube.com


ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ

 Γιά τον οικουμενικό ελληνισμό συγκεντρώνουμε πληροφορίες, έχουμε βέβαια ήδη αρκετές σημειώσεις, ώστε την κατάλληλη στιγμή να τις δημοσιεύσουμε. Αφορά το θέμα πάρα πολλούς Έλληνες στα πέρατα της γής. 

ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΣΟ ΡΕΥΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.

Πάντως η Ελλάδα από κάποιο σημείο και μετά θα είναι η στοργική κλώσσα πού θα σκεπάσει τα πουλάκια της κάτω από τις ζεστές φτερούγες της. Αυτό είναι εγγυημένο! Κι άν ακόμη κάποιος απόδημος δέν έχει ούτε ένα αποκούμπι θα φροντίσουν και η τότε κυβέρνηση και η εκκλησία να βοηθήσουν τα ξενιτεμένα της παιδιά. Θα αποκαταστατήσουν εν μέσω παγκόσμιας ένδειας κι εργασιακά και το κατά δύναμιν διατροφικά τα ελληνόπουλά της.

 Όντως η Ελλάδα  θα γίνει η στοργική μάνα πού θα μαζέψει τα παιδιά της στο φτωχικό της πάλι. 

Φυσικά το ίδιο θα ισχύει και γιά τους φτωχούς Έλληνες πού ζούνε και στην πατρίδα.

Υπάρχουν, να το γνωρίζετε όλοι και τέτοιοι Έλληνες, μεγάλες καρδιές, ευλογημένοι άνθρωποι πού θα αναστήσουν την πατρίδα κι άς φαίνεται τώρα να αργοπεθαίνει! Και θα κάνουν την Ελλάδα μεγάλη και ξακουστή!


ΑΝ ΞΕΡΑΜΕ....

 Άχ και να μπορούσαμε να εκτιμήσουμε τί διαμάντια μάς έχει δώσει αυτές τις μέρες ο Θεός κι εμείς ψαχνόμαστε από πού να κρατηθούμε! Άν ξέραμε τι θησαυρό έχουμε κι εμεις..... στην κοσμάρα μας!!!

 Διαβάστε περισσότερα »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου