Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2020

ΠΟΙΗΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ

 ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΣΤΟ:

http://oimos-athina.blogspot.com/2020/12/blog-post_428.html#more

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΕΚΤΙΜΗΣΗ;

ΑΓΙΟΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ! ΚΑΘΑΡΙΟΣ ΛΟΓΟΣ, ΜΕ ΣΑΦΗΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ.

ΕΤΣΙ ΜΙΛΟΥΣΕ ΚΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΓΕΙΑ ΖΩΗ ΤΟΥ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΤΑΥΡΩΘΗΚΕ.


ΑΡΑΓΕ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ;

 Μπορείτε να μου γράψετε κάποιοι φίλοι άν μπορείτε να μπείτε στην σελίδα με την καινούργια διαδικασία;

Το κάναμε λίγο πιό δύσκολο γιατί δέν θέλουμε να το βλέπουν άνθρωποι πού έχουν δυσκολίες να αποδεχτούν τα νέα δεδομένα. 

 Από σήμερα δίνουμε όλη την προφητική γνώση, μέσα από τον προφητικό λόγο μεγάλων μορφών πού κυκλοφορεί ευρέως στο διαδίκτυο και τα λένε τελείως φανερά και αναλυτικά όλα. Το 95% των γεγονότων τα βλέπετε στις αναρτήσεις αυτές. Εμείς άν μιλήσουμε, θα το κάνουμε όταν αρχίσουν αποκαλύψεις, γιατί θα βγούν πολλά στην φόρα από τους πρωταίτιους των γεγονότων. Οι αμερικανικές εκλογές αποτελούν ίσως καταλύτη νέων δεδομένων. Κοντός ψαλμός αλληλούια.

Αυτά....

ΓΛΥΚΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ

 Άν κάτι με θλίβει αυτές τις άγιες μέρες στον υπέρτατο βαθμό, είναι ότι δέν έχουμε καμμία ευκαρία τον Γενάρη να επισκεφτούμε αυτά τα μέρη λόγω ιού. Τα τελευταία χρόνια ήμασταν πάντα εκεί....

Αγία Γή, Βηθλεέμ, ο τόπος πού γεννήθηκε ο Χριστός μας!!! 

Χαρείτε το βιντεάκι μαζί μας.

ΠΗΓΗ:


tps://www.youtube.com/watch?v=sN7NzmpVjTQ





ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ

 Μέσα από τα λόγια των μεγάλων μορφών της ορθοδοξίας μαθαίνουμε τί έρχεται. Σάς δίνουμε ένα ανθολόγιο γεγονότων των ημερών πού έρχονται και προέβλεψαν σύγχρονες μορφές της εκκλησίας μας. Εμείς δέν έχουμε να προσθέσουμε τίποτε. Απλά βάλαμε με συγκατάθεση να μπορούν να επισκεφτούν το ιστολόγιό μας, γιατί τα παιδιά ή οι άνθρωποι πού φοβούνται δέν είναι καλό να επισκέπτονται τέτοιες σελίδες. Eξ εμπειρίας το λέμε αυτό.

Η προσπάθεια γιά συνομιλίες δέν είχε ανταπόκριση. Μπορεί να μήν είναι ακόμη ώριμες οι καταστάσεις. Την αφήνουμε στην άκρη λοιπόν.

Γιά το παρόν θα αφήσουμε τις αναρτήσεις όπως έχει το ιστολόγιο. Άν καταφέρουμε να το φτιάξουμε όπως το θέλουμε καλώς. Εμάς δέν μάς βολεύει καθόλου... αλλοιώς βλέποντας και κάνοντας. Είναι κι άρρωστος ο άνθρωπος πού μας βοηθούσε, άν συνέρθει μπορεί να κάνουμε κάτι λειτουργικό.

ΓΕΡΩΝ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΥΣΟΚΑΛΥΒΙΤΗΣ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΕΙΝΑ...

ΠΗΓΗ:


https://www.youtube.com/watch?v=Qa62Q2T9S4k



π. ΙΩΣΗΦ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΝΟΣ, Ο ΠΡΟΦΗΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΣ

 ΠΗΓΗ:


https://www.youtube.com/watch?v=48J6e1mBVnE&feature=emb_logo




ΚΑΙ ΣΕ ΓΡΑΠΤΟ ΛΟΓΟ ΕΠΙΣΗΣ ΕΔΩ Η ΠΗΓΗ:

https://agioskosmasoaitolos.wordpress.com


ΓΕΡΩΝ ΠΑΙΣΙΟΣ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΑΝ...

 

ΠΗΓΗ:
https://www.athensmagazine.gr/article/retromania/429468-oi-ellhnes-tha-xathoyn-ean-hellip-sygklonistikh-profhteia-toy-agioy-paisioy


  • "Οι Έλληνες θα χαθούν εάν…": 

    Συγκλονιστική προφητεία του

     Άγιου Παϊσίου!


    «Η Ελλάδα κατάντησε σκισμένο πουκάμισο, αλλά θα σωθεί! Όχι όμως από πολιτικούς…».

    Αυτό προφήτευσε ο Αγιορείτης Γέροντας

    Παΐσιος.


    «Ο ηγέτης που θα λυτρώσει τους Έλληνες και τη χώρα υπάρχει… Είναι ευλογημένος από το Θεό, καθαρός στην ψυχή, Χριστιανός Ορθόδοξος και δεν είναι πολιτικός…», λέει ο Γέροντας Παΐσιος.

    Σοκαριστική προφητεία! «Θα σκοτώσουν τον Ερντογάν και μετά…»

    «Η Ελλάδα κυβερνάται από το διάβολο. Είμαστε ένας όχλος πια. Πρόβατα δίχως ποιμένα. Δεν ξέρουμε πού να πάμε. Δεν γνωρίζουμε πού είναι το φως και πού το σκοτάδι. Ζούμε τους έσχατους καιρούς, την εποχή του αντιχρίστου, όπου η εμφάνισή του θα γίνει αμέσως μετά το τελικό χάραγμα που έρχεται σύντομα. Οι υπηρέτες του διαβόλου δεν είναι μόνον οι Έλληνες και Ευρωπαίοι πολιτικοί που με τα έργα τους εξαθλίωσαν τους Έλληνες, αλλά και άνθρωποι καθημερινοί που δεν μετανοούν και δεν έχουν μέσα τους Θεό. Οι Έλληνες έπεσαν θύματα του καταναλωτισμού αγαπώντας την σάρκα, τα χρήματα, το σεξ και την μάταιη χωρίς νόημα ζωή. Ο Έλληνας, ο καθένας μας ξεχωριστά θα πρέπει να μετανοήσει για ό,τι έχουμε πράξει και δεν είναι αρεστό στον Θεό, να πολεμήσουμε τον εγωισμό μας και την αμαρτία, που μας καθήλωσε σαν Έθνος και που μας οδηγεί στην καταστροφή, να μεταλάβουμε Σώμα και Αίμα Κυρίου, ζώντας κατόπιν την κατά Θεό Ζωή. Μετάνοια χρειάζεται και για τις επιλογές που κάναμε στα πολιτικά πρόσωπα, διότι αυτές οι επιλογές όλων των περασμένων ετών οδήγησαν την Χώρα στην σημερινή της κατάντια. Ο καθρέπτης της κοινωνίας είναι η Ελληνική Βουλή κι αν δεν μετανοήσει ο Έλληνας και δεν το αλλάξει αυτό, οι Έλληνες θα χαθούν».

    ........................................................................

    ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΚΑΝΟΥΝ.

     ΠΗΓΗ:



    Λουιζίδου: «Με αγχώνει πιο πολύ η πείνα και η φτωχοποίηση για το 2021 από την ασθένεια»


    Τι να σας πω πολύ πρωτόγνωρο το συναίσθημα. Τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή της θαλπωρής κι όταν δεν μπορείς να μοιραστείς αυτές τις στιγμές με τους φίλους και τους συγγενείς σου είναι στενάχωρο. Ως άνθρωπος είναι πολύ σπιτόγατος. Δηλαδή μου αρέσει αυτό που λένε δουλειά σπίτι, δεν μου αρέσει να διασκεδάζω πολύ έξω. Αλλά ρε παιδί μου αυτή η καραντίνα κράτησε πάρα πολύ και δεν ξέρουμε πότε θα τελειώσει, καθώς η άνοιξη, οπότε βγαίνουμε σε υπαίθριους χώρους και δεν μαζευόμαστε σε κλειστούς, μου φαίνεται πολύ μακριά. Έχει κυριαρχήσει σε όλον τον κόσμο ένας φόβος και δεν ξέρουμε πως θα τον αποτινάξουμε από πάνω μας, αν και για εμένα η φτωχοποίηση κι η πείνα που θα μας χτυπήσει την πόρτα το 2021 με αγχώνει πιο πολύ από την ασθένεια. Πιστεύω ότι οι οικονομικές συνέπειες της πανδημίας θα είναι χειρότερες από την ίδια την πανδημία.

    Στην πρώτη καραντίνα που κράτησαν τα πράγματα 2,5 μήνες, δεν μου φάνηκαν τόσο δύσκολα, αν και δεν πήγαινα στην δουλειά. Κάθισα στο σπίτι με την οικογένεια και μετά ήρθε το καλοκαίρι, που σου αλλάζει με την μία την ψυχολογία και την διάθεση. Τώρα στην δεύτερη καραντίνα, αν κι έχουμε τηλεοπτικά γυρίσματα, διακόπηκαν λόγω των εορτών και θα γυρίσουμε ξανά, μακαρίζω τον εαυτό μου που πηγαίνω στην δουλειά μου. Γιατί όταν ξέρεις ότι έχει μπροστά σου έναν βαρύ χειμώνα, βλέπεις φως στο τούνελ τον Απρίλιο και κακά τα ψέματα δεν έχουμε πολλές αντοχές. Οι Έλληνες πριν από την πανδημία, που τώρα την ζει όλη η ανθρωπότητα, είχαμε τραβήξει ένα γολγοθά δέκα ετών βαριάς οικονομικής με κλειστά καταστήματα και μεγάλη ανεργία. Άσπρη μέρα δεν έχει ξημερώσει. Ο καθένας κάθεται πλέον σπίτι του και μέσα στην απομόνωσή του κάνει την ενδοσκόπησή του. Τελικά, τα πιο πολύτιμα αγαθά είναι η υγεία και η δουλειά.

    ΓΕΡΩΝ ΣΙΜΩΝ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ


    ΕΔΩ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΜΑΣ.

    ΠΗΓΗ:

    http://oimos-athina.blogspot.com/2020/06/blog-post_19.html


    ........................................................

    ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΤΕΧΝΗ Γ. ΒΟΛΟΥΔΑΚΗ

    Ο μακαριστός όσιος γέροντας Σίμων Αρβανίτης υπήρξε ο πρώτος μου πνευματικός. Τον γνώρισα πρώτη φορά όταν ήμουν 5 ετών!


     Η προσωπική μου μαρτυρία και βεβαιότητα είναι ότι ήτο άγιος άνθρωπος, σε διαρκή σχέση με τον Χριστό και τους Αγίους του, ιδιαιτέρως με τον Άγιο Παντελεήμονα, του όποίου το μοναστήρι έκτισε ο ίδιος στην Ν. Πεντέλη και τον οποίο έβλεπε καθ ύπαρ γιατί πάντοτε τόνιζε πόσο όμορφος είναι. 

    Όταν μάλιστα κάποτε του έδειξαν μια βυζαντινή εικόνα όπου ο Άγιος ήταν κάπως αυστηρός κατά την βυζαντινή τεχνοτροπία, με πολλή διάκριση έδειξε ότι δεν του άρεσε...

    Οι αρετές του ήταν πολλές και δεν πρέπει εγώ να αναφερθώ σε αυτές αναλυτικά, υπάρχουν άλλα του πνευματικά τέκνα που έχουν αυτήν την αποστολή να συγγράψουν τον βίο του οσίου μας γέροντος. 

    Όμως ακροθιγώς μπορώ να τονίσω την μεγάλη αγάπη που είχε για τον Χριστό, την Υπεραγία Θεοτόκο και τους Αγίους,  αλλά και για όλο τον κόσμο.

    Αποτέλεσμα της αγάπης του ήταν και η κοινοποίηση υπό την μορφή  προρρήσεων, των πληροφοριών που ελάμβανε από τον Θεό σαν απάντηση των αγίων προσευχών του, μία από τις οποίες θα αναφέρω εδώ στο μικρό μου σημείωμα.  

    Το 1975* είχε πει στην αδελφή μου ότι όταν θα γίνει ο πόλεμος, οι πιστοί θα βλέπουν τους αγίους ζωντανούς και θα τους βοηθούν.
    Για κάποιο μάλιστα πρόσωπο που τότε δεν πίστευε στον Θεό είπε: «Θα πιστέψει στον πόλεμο! Θα δει τους Αγίους, θα δει την Παναγία μας ζωντανά και θα πιστέψει»!

    Και πρόσθεσε με πατρική στοργή :«Αν είσαστε στο εξωτερικό, αμέσως να γυρίσετε στην Ελλάδα, διότι η Ελλάδα δεν θα πάθει σχεδόν τίποτε...αυτό να το πεις και σε όσους γνωρίζεις που θα ζουν εκείνο τον καιρό εκτός Ελλάδος, να γυρίσουν αμέσως πίσω...». 

    Αυτά της τα είχε πει τότε, επειδή επρόκειτο να μείνει με την οικογένειά της για κάποια χρόνια στη Αγγλία.

    Την αγία του ευχή να έχουμε και να πρεσβεύει στον Χριστό για μας τα ταπεινά παιδιά του και για την Ελλάδα μας.

    Γ. Ε. Βολουδάκης

    *Σημείωση Οίμου: τότε περίπου ή λίγα χρόνια πριν χρονολογούνται και οι στο παρακάτω βίντεο αναφερόμενες προρρήσεις του)

    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΡΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΣΙΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ 

    .........................................................


    ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑΣ

    ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ  ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΝ, ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ.

     

     Μήνυμα από τη γερόντισσα για τα Χριστούγεννα:

    Σας εύχομαι παδιά μου τα φετινά Χριστούγεννα να καλέσουμε τον Χριστό στην καρδιά μας, στο μυαλό μας, στο σπίτι μας, στο τραπέζι μας, παντού!!! Όλα είναι ΧΡΙΣΤΟΣ!!! Όλα κοντά Του είναι ΦΩΣ, όλα κοντά Του είναι ΖΩΗ!!! Αυτόν ακολουθούμε και Αυτόν υπακούμε!!! Καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα!!!


    ΠΗΓΗ:
     
     
     

    ΛΟΓΟΙ ΧΑΡΙΤΟΣ ΚΑΙ ΣΟΦΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ


    πηγή:


    Ο Μόρφου κ.κ.Νεόφυτος - Αναλύει προφητείες της γερόντισσας της Αττικής

     Ιδιαίτερα αφιερωμένο γιά τους ομογενείς πού σκέφτονται πάντα την Πατρίδα!

     

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου