Πέμπτη 15 Απριλίου 2021

Η Ουκρανία απειλεί - είτε ένταξη στο ΝΑΤΟ είτε πυρηνικό εξοπλισμό.

Η Ουκρανία βλέπει την ίδια την ύπαρξή της να απειλείται από τη Ρωσία. Η Μόσχα απειλεί το Κίεβο "ανοιχτά με πόλεμο και με την καταστροφή του ουκρανικού κράτους", δήλωσε την Πέμπτη στο Κίεβο ο υπουργός Εξωτερικών της Ουκρανίας, Ντύτρο Κούλιμπα, σε συνάντηση με τους συναδέλφους του από τα κράτη της Βαλτικής. Κατηγόρησε τη Ρωσία για "επιδείνωση των στρατιωτικών εντάσεων και υπονόμευση των διπλωματικών προσπαθειών" στη σύγκρουση για την ανατολική Ουκρανία.

10 σημάδια για τα γεγονότα των τελικών χρόνων κυκλοφορούν εδώ το 2021.

 MS - Υπάρχει τόσο μεγάλη σύγχυση εκεί έξω αυτήν τη στιγμή, και ελπίζω ότι αυτό το άρθρο θα βοηθήσει στην εκκαθάριση των πραγμάτων. Πολλοί άνθρωποι φαίνεται να πιστεύουν ότι σύντομα θα δούμε μια «επιστροφή στο φυσιολογικό» και ότι οι καλές στιγμές είναι πολύ κοντά, αλλά αυτό δεν ισχύει καθόλου. Στην πραγματικότητα, πιστεύω ότι τα πράγματα θα γίνουν σταδιακά χειρότερα τους επόμενους μήνες.






 

Προβλέψεις πολέμου στη Μέση Ανατολή: Έκρηξη το 2021;

Οι εκπληκτικές προβλέψεις του Ισραηλινού εμπειρογνώμονα στη Μέση Ανατολή από το 2010 βρίσκονται στα πρόθυρα υλοποίησης του εκρηκτικού 2021.

Προβλέψεις πολέμου στη Μέση Ανατολή: Έκρηξη το 2021;  1
Προβλέψεις πολέμου στη Μέση Ανατολή (Αρχείο: Gadi Yampel, IDF / Creative Commons )

Κλείσιμο του στενού του Κερτς: Το υπουργείο Εξωτερικών της Ουκρανίας κατηγορεί τη Ρωσία για κλιμάκωση.

 Η Ρωσική Ομοσπονδία ανακοίνωσε το κλείσιμο από την επόμενη εβδομάδα έως τον Οκτώβριο του 2021 ενός μέρους της Μαύρης Θάλασσας προς την κατεύθυνση του Στενού Κερτς για πολεμικά πλοία και κυβερνητικά πλοία άλλων χωρών. Αυτό οφείλεται σε στρατιωτικές ασκήσεις.

Ξεκινούν Να Εκπληρωνονται Οι Προφητείες Για Ρωσία Νάτο;

 

Ξεκινούν Να Εκπληρωνονται Οι Προφητείες Για Ρωσία Νάτο;

Πολεμικό κλίμα ΗΠΑ-Ρωσίας - Κλήθηκε ο Αμερικανός πρέσβης στην Μόσχα: «Θα υπάρξει σκληρή και αμετάκλητη απάντηση»

 Η πρώτη αντίδραση μετά την απόφαση του Τ.Μπάιντεν να απελάσει 10 διπλωμάτες.Πολεμικό κλίμα ΗΠΑ-Ρωσίας - Κλήθηκε ο Αμερικανός πρέσβης στην Μόσχα: «Θα υπάρξει σκληρή και αμετάκλητη απάντηση»




Δείτε live τις κοινές δηλώσεις Νίκου Δένδια και Τσαβούσογλου από την Άγκυρα./Θέμα «Τούρκων Θράκης» θέτει ο Τσαβόυσογλου! Σε τροχιά πολέμου…/Ο Δένδιας απάντησε σκληρά στις τουρκικές προκλήσεις μπροστά στον Τσαβούσογλου.

 Τι είπε για το μήνυμα που έστειλε ο Μητσοτάκης.

Αυτή την ώρα ο Νίκος Δένδιας και ο Τούρκος ομόλογός του Μεβλούτ Τσαβούσογλου προχωράνε σε κοινές δηλώσεις, μετά τη συνάντηση που είχαν. Είχε προηγηθεί η συνάντηση και με τον Ταγίπ Ερντογάν.

 

 

 

O Δένδιας διέσυρε τον Τσαβούσογλου: "Τρώμε κάτι & συνεχίζουμε;-Όχι μαθήματα στην Ελλάδα'' - Ολόκληροι οι διάλογοι

O Δένδιας διέσυρε τον Τσαβούσογλου

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθούσαν όλοι σε Αθήνα και Άγκυρα τις δηλώσεις του Νίκου Δένδια και του Μεβλούτ Τσαβούσογλου στην πιο επεισοδιακή συνέντευξη Τύπου ανάμεσα σε υπουργούς Εξωτερικών Ελλάδας και Τουρκίας εδώ και πολλά χρόνια.

Ο Μπάιντεν έθεσε σε κατάσταση εθνικής ανάγκης τις ΗΠΑ: «Να προστατευθούμε από τις ενέργειες της Ρωσίας»

Ο Λευκός Οίκος σε ανακοίνωση που απέστειλε στο Κογκρέσο γνωστοποίησε πως ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν με εκτελεστικό διάταγμα κήρυξε σε κατάσταση εθνικής ανάγκης την χώρα λόγω της ασυνήθιστης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου