Παρασκευή, 12 Μαΐου 2017

Αναστήτω ο Θεός και διασκορπισθήτωσαν οι αντίχριστοι οι πέριξ και οι εντός. Έξω από το ΑΙΓΑΙΟ οι αλήτεςΓράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Τα εξαμίλια πάνε πακέτο με αυτό που λέμε Μεταπολίτευση. Τώρα θα δοκιμαστούν τα πάντα στο καμίνι των εξετάσεων που πρέπει να δώσουν πολλοί  ενώπιον του Ελληνικού Λαού.
Άκου λέει να ξεκινάς από το ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ να πάς στην Σαμοθράκη και να θέλεις την άδεια του τούρκου αγά.

Ήταν «ηλίου φαεινότερο» από της 2 ΜΑΙΟΥ

«Από σήμερα 2 Μαίου ζούμε τα ΕΞΑΜΙΛΙΑ του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ. Ήρθε η ΩΡΑ»

Το ξεκίνησαν από την Κύπρο

«Άφωνες έμειναν, μέχρι αυτή την ώρα, Ελλάδα και Κύπρος από την δήλωση της Τουρκίας στον ΟΗΕ ότι είναι «αιτία πολέμου» για την Άγκυρα οποιαδήποτε έρευνα στην θαλάσσια περιοχή ανατολικά των 6 μιλίων από τις Ελληνικές ακτές και δυτικά των 6 μιλίων από τις Κυπριακές ακτές.»

«Δημοσιοποιήθηκε έγγραφο στον ΟΗΕ με το οποίο η Αγκυρα χαρακτήρισε ως «αιτία πολέμου» («casus belli») κατά της Ελλάδας και της Κύπρου, οποιαδήποτε θαλάσσια έρευνα εγκριθεί εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας, της δυνητικής ελληνικής ΑΟΖ και της ανακηρυγμένης και οριοθετημένης κυπριακής ΑΟΖ, «χωρίς την έγκριση της Τουρκίας!»

Σήμερα 9 ΜΑΙΟΥ ξεσάλωσαν οι θαλασσόλυκοι της Μογγολικής Στέπας.

«Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό και πάει σε άλλο επίπεδο τις επιθετικές κινήσεις της. Όλα τα πλοία, θα πρέπει ανατολικά των 6 μιλίων από τις Ελληνικές ακτές, να αναφέρονται στην Τουρκία!

Συγκεκριμένα με τη NAVTEX 474/17, η Τουρκία αναγγέλλει την πραγματοποίηση από 15-19 Μαΐου της τετραήμερης επιχείρησης DENIZ KURDU 2017, για «Ναυτική Συνεργασία και Κατεύθυνση Εμπορικών Πλοίων» (Naval Cooperation and Guidance For Shipping- NCAGS) σε όλο το μήκος και πλάτος των διεθνών υδάτων του Αιγαίου, βορείως του 37ο Παραλλήλου, βόρεια δηλαδή της Αμοργού και μέχρι τις ακτές της Χαλκιδικής. 

Με τη NAVTEX αυτή καλούνται οι «αρχές ναυσιπλοΐας και τα εμπορικά, αλιευτικά σκάφη, μεγαλύτερα των 300 GRT, να συνεργασθούν με το Τουρκικό Ναυτικό Κέντρο (TNSC) που είναι εγκατεστημένο στη Σμύρνη, χωρίς καθυστέρηση».  του Γιάννη Πετρίδη http://www.pronews.gr

Όλα με τους τούρκους άνοιξαν λίγες ώρες στις 2 ΜΑΙΟΥ όταν φάνηκαν σημεία κλεισίματος της αξιολόγησης από τους δανειστές μας.

Σου λέει ο τούρκος μήπως προλάβουν να πάρουν οι τοκογλύφοι τα ενεργειακά πεδία που διεκδικώ τόσα χρόνια από την Ελλάδα;

Και ορμάει ο Μογγόλος με απειλές.

ΑΣ ΟΨΟΝΤΑΙ αυτοί που δρομολόγησαν το σκηνικό της μεταπολίτευσης στην Ελλάδα δίχως να μπορέσουν να το ευθυγραμμίσουν με πολιτικές που θα έκαναν την Ελλάδα μας ΔΥΝΑΤΗ.

Μνημόνια και τουρκικές απειλές είχαν και έχουν τον ίδιο παρονομαστή, τα ενεργειακά.

Τοκογλύφοι και τούρκοι στην ίδια πάντα συχνότητα.

Ο τούρκος με την κυπριακή τραγωδία μας έφερε την μεταπολίτευση, αυτός είναι σήμερα που  φαίνεται να την εκβιάζει.

Τα εξαμίλια πάνε πακέτο με αυτό που λέμε Μεταπολίτευση

Τώρα θα δοκιμαστούν τα πάντα στο καμίνι των εξετάσεων που πρέπει να δώσουν ενώπιον του Ελληνικού Λαού.

Ζούμε τα ΕΞΑΜΙΛΙΑ του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ, όλα τα προρρηθέντα του Οσίου επιβεβαιώνονται μέχρι κεραίας.

Υπάρχει τίποτε πιο έκτακτο από το έκτακτο;

ΑΦΟΥ ΠΛΕΟΝ από εδώ και πέρα ΘΑ ΤΑ ΑΚΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ και τα ΜΜΕ

Να τα ΕΞΑΜΙΛΙΑ
¨Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός είχε δίκιο που είπε για τα «Εξαμίλια», διότι τα «Εξαμίλια» δεν είναι ούτε χωριά, ούτε πόλεις, αλλά είναι τα έξι ναυτικά μίλια, η ζώνη των έξι μιλίων που περιβάλλει τα παράλια της Ελλάδας και κάθε νησί μας. «Εξαμίλι» είναι κάθε σημείο που απέχει έξι μίλια από τις ακτές της Ελλάδας, χερσαίες ή νησιωτικές. Εκεί, λοιπόν, θα γίνει εκείνο που είπε ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός¨ σελ. 417 ¨ Όταν ο τουρκικός στόλος ξεκινήσει να κατευθύνεται κατά της Ελλάδος και φθάσει στα έξι μίλια, πράγματι θα καταστραφεί. Θα είναι η ώρα που θα έχουν τα κόλλυβα στο ζωνάρι τους. Αλλά, αυτό δε θα γίνει από εμάς. Αυτό είναι το θέλημα του Θεού. Το «Εξαμίλι» θα είναι η αρχή του τέλους… Μετά θα αρχίσουν όλα τα γεγονότα, που θα καταλήξουν στο να πάρουμε την Πόλη…. Την Πόλη θα μας τη δώσουν….. Θα γίνει πόλεμος μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας¨

Αποκαλύψεις και προφητείες που προείπε ο Γέροντας σήμερα ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ Επισμηναγού ε.α. Νικολάου Ζουρνατζόγλου «Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης, 1924 – 1994 http://www.newsbomb.gr

Αδελφοί μέχρις εδώ και μη παρέκει

Ο τούρκος δοκιμάζει την ψυχραιμία του Έλληνα αλλά μέχρι σε ποίο σημείο;

Θα πρέπει να κάμει καμία απόβαση και μετά να χάσουμε την «ψυχραιμία» μας;

Αυτοί την στιγμή μας «βάλλουν πανταχόθεν»

Από την Δύση οι τοκογλύφοι, από τον Βορρά οι Αλβανοί και από την ΚΑΘ ΗΜΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗ οι τούρκοι

ΜΙΑ ΕΥΧΗ

«Αναστήτω ο Θεός και διασκορπισθήτωσαν οι αντίχριστοι οι  πέριξ και οι  εντός.»

Έξω από το ΑΙΓΑΙΟ διαβόλοι.

Σήμερα της Μεσοπεντηκοστής εορτάζει η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ

Καιρός εγγύς να την ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΜΕ τέτοια μέρα.

ΧΡΙΣΤΟΣ  ΑΝΕΣΤΗ

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας


 http://epanastasilae.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου