Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2023

"θα χρειαστεί μόνοι μας να βάλουμε τον εαυτό μας σε lockdown"

"εξ αιτίας της Μέσης Ανατολής μέχρι τα Χριστούγεννα θα ζήσουμε ιστορικές ανωμαλίες "
" κάποιες μέρες, λίγες θα είναι, θα χρειαστεί μόνοι μας να βάλουμε τον εαυτό μας σε lockdown"
" να φροντίσουμε να έχουμε λίγες προμήθειες για την πρώτη  αυτή δοκιμασία" 
" όταν θα βγούμε από αυτό το οικειοθελές lockdown , κάτι θα αρχίσουμε να καταλαβαίνουμε, ώστε να είμαστε πιο γνώστες για τις επόμενες δυσκολίες"
Και πες μας παππούλη, τον ρωτήσαμε
- υπάρχει χρόνος;
και η απάντηση του 
- δεν υπάρχει χρόνος, τώρα ήδη ζούμε τα γεγονότα που ξεκίνησαν... 
- μέχρι τα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ...
ΣΤΩΜΕΝ καλώς

 

 

 

 

Άγιος Παΐσιος: Η προφητεία για το Ισραήλ και τον ρόλο της Ρωσίας που ανατριχιάζει – «Γήπεδο η Παλαιστίνη, τάφος η Νεκρά Θάλασσα»
 
Άγιος Παΐσιος: Η προφητεία για το Ισραήλ και τον ρόλο της Ρωσίας που ανατριχιάζει – «Γήπεδο η Παλαιστίνη τάφος η Νεκρά Θάλασσα»
Άγιος Παΐσιος: Έφθασε η ώρα...που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Η αλήθεια είναι πως την τελευταία εβδομάδα ζούμε συγκλονιστικά γεγονότα. Μία Μέση Ανατολή να πνίγεται στο αίμα ενώ δεν έχουν ησυχάσει ακόμη τα τύμπανα του πολέμου στην Ουκρανία. Πολλοί, λοιπόν, βρίσκουν την ευκαιρία να ανατρέξουν στα γραφόμενα των Αγίου Παϊσίου και Κοσμά του Αιτωλού και να διαβάσουν με προσοχή όσα είχαν γράψει.

Άγιος Παΐσιος: Η Μέση Ανατολή θα γίνει γήπεδο πολέμων

Χαρακτηριστική η προφητεία του Αγ. Παϊσίου που αναφέρει:

«Θα έρθει καιρός, που θα κατέβει το ρωσικό για να πηγαίνουν στους Εβραίους εκεί που θα γίνει πόλεμος. Θα είναι τακτικός στρατός. Απ’ αυτόν δεν θα πάθετε τίποτα. Αλλά από το ρέμπελο θα πάθετε πολλά. Αν περάσει από την Αυλώνα, χαρά στην Μακεδονία. Αν περάσει από την Μακεδονία, δηλαδή από την Εγνατία οδό, αλλοίμονο στην Μακεδονία. Θα γίνει μεγάλο κακό».

Ο Άγιος Παΐσιος έλεγε ότι: «Η Μέση Ανατολή θα γίνει γήπεδο πολέμων, στους οποίους θα λάβουν μέρος και οι Ρώσοι[…] Στην Κωνσταντινούπολη θα γίνει μεγάλος πόλεμος μεταξύ των Ρώσων και των Ευρωπαίων (ΝΑΤΟ) και θα χυθεί πολύ αίμα. Η Ελλάδα δεν θα έχει πρωτεύοντα ρόλο σε αυτόν τον πόλεμο, αλλά θα της δοθεί η Κωνσταντινούπολη, όχι γιατί μας ευλαβούνται οι Ρώσοι, αλλά γιατί δεν θα βρίσκουν άλλη καλύτερη λύση και θα καταλήξουν σ’ αυτή την συμφωνία με την Ελλάδα, μια και θα τους πιέζουν οι δύσκολες τότε περιστάσεις».


Επίσης ο Άγιος Παΐσιος έλεγε ότι «θα οικονομήσει ο Θεός σ’ αυτό τον πόλεμο όλοι να γυρίσουν ηττημένοι. Ο ελληνικός στρατός θα είναι θεατής. Δεν θα γυρίσει κανένας νικητής. Γήπεδο θα είναι η Παλαιστίνη, τάφος η Νεκρά Θάλασσα. Αυτό θα είναι το πρώτο ημίχρονο, αλλά θα υπάρχει και δεύτερο ημίχρονο. (Ίσως με αυτά τα προφητικά λόγια ο Γέροντας Παϊσιος να θέλει να μας πει ότι ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος θα ξεκινήσει από τα μέρη της Συρίας και της Παλαιστίνης και μετά θα επεκταθεί και στην Μ. Ασία και την Κων/πολη).

Μετά τα γεγονότα αυτά ο άνθρωπος θα φθάσει σε αδιέξοδο και τότε όλοι θα ζητούν να μάθουν για το Ευαγγέλιο και τις Γραφές. Ο Χριστός θα λυπηθεί τον κόσμο και θα δείξει ένα σημείο για να πιστέψουν. Τότε θα ψάχνει κανείς να βρει άπιστο».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου