Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2023

πνίγοντας τον Προφητικό Λόγο πετυχαίνεις την Επιβεβαίωση του. τι συμβαίνει σήμερα...

"φωτοσυνθεση από αρθρογραφία μας το 2013"Ποιοί πρόδωσαν στους Τούρκους τον Άγιο Κοσμά τον Αιτωλό;
Ποιοί θέλησαν να φιμώσουν τον Αποστολικό  και Προφητικό Λόγο του;
Ποιοί πυροδοτούν ανθρωποκτόνους πολέμους;
Και ενώ ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ έλεγε και έδινε εξηγήσεις πάνω στα προφητευόμενα του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού βλ. Εξαμίλια και άλλα, κάποιοι δεν είχαν αυτιά να ακούσουν ή μάτια για να δουν και έτσι έμειναν με το παράπονο, ότι επειδή σε αυτούς δεν είπε τίποτε ο Άγιος για αυτό και δεν ανέφερε τίποτε πάνω στα Εθνικά μας θέματα. 
Πιθανώς ο Άγιος να μην τους ανέφερε τίποτε, γιατί γνώριζε ότι δεν ήταν ευήκοοι σε τέτοια θέματα και δεν  ήθελε να τους σκανδαλίσει ( κάνουμε καλό λογισμό)
Άραγε όταν πέσει το "ράπισμα" στην Κύπρο θα πιστέψουν ;
Δεν ήταν μόνο τα Εθνικά θέματα που μίλησε με πόνο ο Άγιος, αλλά μίλησε και για το μείζον θέμα της Θεόσδοτης Ελευθερίας μας που τότε μας συνιστούσε να έχουμε την καλή ανησυχία και αν δούμε ότι  αρχίζουν να  μοιράζουν τα πλινθία, εμείς να κρατήσουμε καθαρό το Μύρωμα μας και να ξεσηκωθούμε από την βολή μας .
Και το χειρόγραφο κείμενο του  τα "Σημεία των Καιρών" ήταν προφητικό και καίριο για τον σημερινό σκανδαλισμό που υφιστάμεθα από πνευματικούς που μας φασκιώνουν με τα "γλυκά τους " λόγια , ότι δεν είναι τίποτε αυτό και δεν αφορά την εκκλησία .
Πολλοί θα ήθελαν να μην υπήρχε ποτέ ο Άγιος Παισιος ή να τον περιορίσουν σε όσα λεγόμενα του δεν τους πειράζουν, αλλά ο Άγιος Τριαδικός Θεός έχει άλλο ΣΧΕΔΙΟ γιατί απεργάζεται την Ανάσταση της Ελλάδος και μετά της Κύπρου.
ο Άγιος Παϊσιος στρατιώτης 
Το έλεγε ο Άγιος σε πολλούς, το ακούσαμε και εμείς και το επαναλαμβάναμε σε όλη την αρθρογραφία μας.
" Πίστη και Ελπίδα και θα χαρούν πολλοί"
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΕΛΕΥΘΕΡΑ γιατί αδελφοί η Ελευθερία εν Χριστώ είναι και η πραγματική Ευτυχία.
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδακας 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου