Τρίτη 8 Αυγούστου 2023

Για να θυμόμαστε και τους Άντρες μέσα σε ένα απέραντο κοτέτσι με τόσους προσκυνημένους...

Εκείνος ο Αύγουστος, του 1996, σκληρός όπως όλοι για την Κύπρο. Του 1964, του 1974.

 

Βούλγαρος κατεβάζει την Ελληνική σημαία - Κροάτες δολοφονούν Έλληνα φίλαθλο - με τους άλλους που μπαίνουν παράνομα τι θα γίνει ; Η διάλυση του «επιτελικού»κράτους σε ακραία μορφή

Σκηνές τρόμου εκτυλίχθηκαν έξω από την OPAP Arena στη Νέα Φιλαδέλφεια, όταν πάνω από 100 χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ επιτέθηκαν σε οπαδούς της ΑΕΚ με αποτελέσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ένας 29χρονος φίλαθλος της ΑΕΚ.
 

Η ΕΛ.ΑΣ. ήξερε εδώ και δύο ημέρες ότι Κροάτες χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ θα έρθουν στη χώρα μας. Όπως και έγινε, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή χθες το βράδυ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Όπως αποκαλύπτει το iefimerida, οι Αρχές ήξεραν για την έλευση των επικίνδυνων χούλιγκαν της κροατικής ομάδας στην Αθήνα.

Σχόλιο του Descartes από το άρθρο 
"Νέα Φιλαδέλφεια: Μαρτυρικός ο θάνατος του 29χρονου Μιχάλη - Μοιραίο το χτύπημα στη βραχιόνιο αρτηρία" πηγή https://www.protothema.gr/greece/article/1400401/nea-filadelfeia-marturikos-o-thanatos-tou-29hronou-mihali-moiraio-to-htupima-sti-vrahionio-artiria/


Μια αυτοκινητοπομπή με ιδιωτικά αυτοκίνητα και 150 σεσημασμένους κροάτες χούλιγκαν- εγκληματίες διασχίζει τη χώρα και φτάνει στην πρωτεύουσα ανενόχλητη. Παρκάρουν άνετα, μπαίνουν ομαδικά στο μετρό με 1000 κάμερες και αποβιβάζονται σε μια στάση πίσω από το γήπεδο όπου είναι συγκεντρωμένοι οπαδοί ελληνικής ομάδας οι οποίοι “κάτι έχουν ακούσει». Κατεβαίνουν με καδρόνια γκλομπ και μαχαίρια και τα κάνουν ρημαδιό. Λίγες ημέρες πριν τινάζεται στον αέρα η αποθήκη πυρομαχικών της κορυφαίας μάχιμης μονάδας της χώρας η μονάδα με τα πιο πολύτιμα οπλικά συστήματα της χώρας τα F16 block!!, από φωτιά που καίει χορτολιβαδική έκταση επί 5 ημέρες σε ομαλό έδαφος. Η διάλυση του «επιτελικού»κράτους σε ακραία μορφή.

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου