Πέμπτη 17 Αυγούστου 2023

είναι δύσκολο σε ένα χορτάτο να του μιλήσεις για πείνα

 


Ένα ΑΟΡΑΤΟ ΧΕΡΙ κατευθύνει τα πράγματα και τα συγκλίνει σε εκείνη την χρονική συγκυρία που προφητεύθηκε πριν δεκαετίες " μετά την εμπλοκή με την τουρκία , αμέσως μετά η Ελλάδα θα πει το ψωμί - ψωμάκι " έλεγε ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ 

και το έλεγε γιατί εκείνο τον καιρό θα εξελίσσεται παγκόσμια επισιτιστική κρίση.

τι έγινε ανήμερα της ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ της ΘΕΟΤΟΚΟΥ

διαβάζουμε... 


" Οι ρωσικές επιθέσεις με μη επανδρωμένα αεροσκάφη, που πραγματοποιήθηκαν στη διάρκεια της νύχτας, είχαν στόχο το ουκρανικό λιμάνι Ρένι στον Δούναβη, δήλωσε σήμερα ο Άντριι Γερμάκ, προσωπάρχης του ουκρανού προέδρου.


Η Ουκρανία ανέφερε νωρίτερα σήμερα ρωσικά πλήγματα σε ένα από τα λιμάνια της στο Δούναβη, τα οποία προκάλεσαν ζημιές σε σιλό και αποθήκες σιτηρών, αλλά δεν γνωστοποίησε αμέσως ποιο λιμάνι έγινε στόχος.

Η Ουκρανία διαθέτει δύο μεγάλα λιμάνια στο Δούναβη, το Ρένι και το Ισμαήλ, τα οποία είναι ζωτικής σημασίας για τις ουκρανικές εξαγωγές σιτηρών" 

ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΜΑΛΏΝΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΎ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΩΣ ΚΑΤΕΞΟΧΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΡΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ 


" Οι ρωσικές επιθέσεις σε αποθήκες σιτηρών της Ουκρανίας κατά μήκος του Δούναβη δείχνουν ότι ο Βλαντίμιρ Πούτιν "αδιαφορεί" για την προμήθεια βασικών ειδών διατροφής στις αναπτυσσόμενες χώρες, ανακοίνωσε σήμερα η αμερικανική διπλωματία.

"Είναι απαράδεκτο. Ο Πούτιν αδιαφορεί για την παγκόσμια επισιτιστική ασφάλεια", δήλωσε στον Τύπο ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Βεντάντ Πατέλ.

Έπειτα από αρκετές επιθέσεις στις αρχές Αυγούστου, ο ρωσικός στρατός έβαλε ξανά στο στόχαστρό του τη χθεσινή νύχτα, Τρίτης προς Τετάρτη, λιμενικές υποδομές στον Δούναβη, με μη επανδρωμένα αεροσκάφη" 

https://www.capital.gr/diethni/3732600/steit-ntipartment-oi-epitheseis-ston-dounabi-deixnoun-oti-o-poutin-adiaforei-gia-tin-pagkosmia-episitistiki-asfaleia/

ο άρτος ο καθημερινός είναι ο ΧΡΙΣΤΟΣ ο επιούσιος 

Δραπετεύσαμε από τον ΧΡΙΣΤΟ και φεύγει από δίπλα μας ο επιούσιος άρτος που στηρίζει την ΖΩΗ 

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου