Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017


Στον ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΤΟΥ ΟΣΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ Αεροναυτικό αποκλεισμό της Κύπρου εξήγγειλε η Άγκυρα! ΤΥΧΑΙΟ;;;


Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ για Ελλάδα και Κύπρο σήμανε με μπροστάρη των ΑΓΙΟ των ημερών μας , τον ΟΣΙΟ ΠΑ'Ι'ΣΙΟ τον Αγιορείτη που εορτάζει.

Στην πιο κρίσιμη στιγμή για το Γένος των Ελλήνων Ορθοδόξων ο Πνευματοκίνητος Γέροντας Παίσιος ¨ ο νέος Πατρο-Κοσμάς¨ τιμάται ¨εν ύμνοις και ωδαίς πνευματικές¨.


ΤΟ ΠΑΡΑΚΛΗΤΟ ΑΓΙΟΝ ΠΝΕΥΜΑ ¨ σύστησε ¨ δια του Αγίου Πατρός Παισίου του Αγιορείτη την βέβαιη πορεία της Αναγέννησης του Έθνους των Ελλήνων.


«H Τουρκία πριν λίγο εξέδωσε NOTAM και NAVTEX για αεροναυτικές επιχειρήσεις στην θαλάσσια περιοχή μεταξύ Καστελόριζου και Κύπρου, ως πρώτη αντίδραση στην έναρξη γεωτρήσεων στο οικόπεδο 11 της Κυπριακής ΑΟΖ από το πλοίο γεωτρύπανο West Capella, οι οποίες ουσιαστικά αποτελούν πρόβα αποκλεισμού της Κύπρου.


Μια Μοίρα του τουρκικού Στόλου έχει τεθεί σε κατάσταση επιχειρησιακή ετοιμότητας στην Μερσίνα.

Οι τουρκικές επιχειρήσεις θα γίνουν αύριο και μεθαύριο από τις 5:00 ως τις 10:00 το πρωί σε απόσταση 14 Ναυτικών Μιλίων δυτικά της χερσονήσου του Ακάμα εντός των θαλάσσιων οικοπέδων 5,6 και 7 τα οποία διεκδικεί η Τουρκία, θεωρώντας ότι εμπίπτουν στη δική της ΑΟΖ.


Παράλληλα η Τουρκία έχει εκδώσει και τρις ΝΟΤΑΜ εντός του FIR Λευκωσίας για ασκήσεις έρευνας και διάσωσης στα βόρεια και βορειοδυτικά της Κύπρου.


Οι ΝΟΤΑΜ δεσμεύουν σχεδόν όλο τον εναέριο χώρο πέριξ των κατεχομένων και λήγουν στις 16.00 η ώρα σήμερα και απαγορεύουν την προσέγγιση σε όλα τα αεροσκάφη.» pronews.gr/ 11 Ιουλίου 2017-07-11

Να γιατί σήμερα μας πήραν ακόμη και την αναπνοή ακριβώς γιατί μπορούμε αν θέλουμε να βγάλουμε Πραγματικούς Αγίους και στις ημέρες μας που επικρατεί το ¨αντίχριστο πνεύμα¨.


Είναι πια σίγουρο ότι το ¨ μνημόσυνο¨ του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ του Αγιορείτη θα ψέλνετε εις τους αιώνες των αιώνων στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ.


Από άρθρο μας της 8-3-2016


«-ΓΕΡΟΝΤΑ που βρισκόμαστε;


-Σε ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΡΥΠΝΙΑ, τελείωσε ο Εσπερινός και μπήκαμε στην ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ»


Όμως η “ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ των γεωπολιτικών εξελίξεων” που υπονοεί ο Γέροντας θα τελειώσει με την Μετάληψη και την Κατάλυση των ΑΧΡΑΝΤΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ μέσα στη ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ.

Με Πίστη και Ελπίδα


Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου