Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019

ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ



ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ:

George (Karslidis) of Drama.jpg

Όσιος Γεώργιος Καρσλίδης, Αν θέλουμε να είμαστε πραγματικά Χριστιανοί, πρέπει να ακολουθήσουμε τα χνάρια του Χριστού μας. Ο κόσμος έχει φύγει από την αθωότητα κι από την καλωσύνη..



https://iconandlight.wordpress.com/2019/11/03/34470/


.....Ο όσιος προφητικά έλεγε: «Την Ελλάδα η Ρωσία θα την υποστηρίξει. Η κόκκινη φυλή θα βοηθήσει την Ελλάδα. Θα γίνει πόλεμος στην Κωνσταντινούπολη και η κόκκινη φυλή θα φωνάξει τον βασιλιά, για να’ ρθει και να καθίσει στην Πόλη…».

Άλλοτε βγαίνοντας από την εκκλησία της μονής και βλέποντας συναγμένο κόσμο, τους είπε: «Εσείς καλά θα πεθάνετε, αλλά αυτά τα μικρά παιδιά τι έχουν να δουν! Οι Τούρκοι θα φθάσουν ως εδώ, αλλά ύστερα θα γυρίσουν πίσω και τότε μέσα στην Κωνσταντινούπολη εφτά μηνών μοσχάρι θα κολυμπάει μέσα στο αίμα…».

Η προφητεία αυτή του αγίου Γεωργίου Καρσλίδη μπορεί να μας εξηγήσει κάποια ακούσματα για την σχέση Ελλάδας και Ρωσίας στις ημέρες των γεγονότων του Γ' π.π. 
 Ξεκαθαρίζονται πολλά, όντως θα μας στηρίξει πολύ η Ρωσία και επίσης γνωρίζουμε ότι θα επιτεθεί με ορμή εναντίον των σημερινών φίλων της. Γιατί θα αλλάξει αυτή η σχέση; Και γιατί τόση εκδίκηση και βιασύνη;

Δεν μπορούμε να αναφέρουμε και πολλά γιατί ακούσματα είναι και δεν έχουμε τις μαρτυρίες που θέλουμε στα χέρια μας.  Κάντε μια προσευχούλα να μας δοθούν και να τα διαβάσουμε όλοι μας, μήπως και φοβηθούμε λιγάκι και κάπως συμμαζευτούμε. Πάντως θα έχουν σαν βάση την αγάπη και συμπόνοια των Ρώσων πρός τους  Έλληνες, εν μέσω δεινών απο την φύση κι απο απάνθρωπες συμπεριφορές εχθρικών λαών.  Κι ο καιρός δεν ξέρουμε πότε θα είναι. Μήν γελιόμαστε ότι να τώρα, ή πολύ γρήγορα, θα γενούν όλα αυτά.  Όταν ξεκινήσουν θα είναι τελείως ξαφνικά, κανένα σημάδι δεν θα δείχνει ότι κάτι σημαντικό θα γίνει άμεσα!  Τώρα ζούμε τρόπον τινά τα προεόρτια. Μηνύματα παίρνουμε μπάς και συνέλθουμε απο την μέθη των καθημερινών αμαρτωλών απολαύσεών μας. Και δεν συνερχόμαστε, όλοι μας όμως. Κάτι λίγοι προσεύχονται πραγματικά κι όπως θέλει ο Θεός. Όταν αρχίσουν τα χαστούκια θα δούμε αστράκια πολλά! Το ευχάριστο είναι ότι το τέλος της ιστορίας έχει πανέμορφο φινάλε. Κι αυτό κάπου περιγράφεται κι είναι τόσο χαρούμενο, που παρακαλάμε να μας το δώσουν το επίσημο γραπτό, να το έχουμε σάν φυλαχτό στον κόρφο μας. Τουλάχιστον όσοι το ζήσουν θα χαίρονται για πολλά χρόνια....




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου