Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019

ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ 2



Ουσιαστικά δεν θα καταγράψουμε και σπουδαίες προφητείες και μαρτυρίες τώρα εδώ. Έχουμε αρκετές και με ουσία. Επίσης ικανοποιητικά λεπτομερείς. Δεν τις παρουσιάζουμε τώρα, άν και στο διαδίκτυο υπάρχει πληθώρα εξ αυτών. Δεν βοηθάνε όμως αυτήν την στιγμή. Παρόλο που στο παρελθόν δώσαμε πάμπολλες κι απο την γερόντισσα κι απο άλλους ανθρώπους του Θεού , συμφωνούμε με τον γέροντα του Αγίου Όρους που μου είπε: " όχι τώρα".  Ο λαός κουράστηκε με τα βιοτικά, φόρους και οικονομική δυσπραγία και υποφέρει. Κάποιες μικροβοήθειες στους φόρους και στις συντάξεις, είναι ένα μικρό αντίδωρο και τίποτε περισσότερο. Άν θέλουμε να δούμε κατάματα το σήμερα, θεωρούμε ότι καλύτερο είναι να φροντίσουμε να πραγματοποιηθεί μια παλιότερη υπόδειξη της γερόντισσας. Να πράξουμε τοιουτοτρόπως ώστε να μήν πραγματοποιηθούν οι προφητείες. Πώς; Με το βαρύ πυροβολικό μας. Το κομποσχοινάκι  που έλεγε κι ο γέρων Παίσιος. Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται και γένι (Στο μυαλό μου και στην καρδιά μου ακόμα γέροντας Παίσιος μένει, όπως τότε που έτρεχα νεαρός στην Παναγούδα να τον δώ, να χαίρομαι μόνο να τον ακούω, να απολαμβάνω δια ζώσης την αγάπη του προς εμας που σαν σπουργιτάκια τρέχαμε στην αυλή του, τις κινήσεις του , το γέλιο του, τα αστειάκια του και τις προτροπές ενός αγίου. Τότε συνήθως  κι ενώ ήταν εν ζωή, έλεγα ο άγιος Παίσιος. Τώρα διαβάζοντας και ξαναδιαβάζοντας τα βιβλία που γράφτηκαν γι αυτόν, μου έμεινε ο γέρων Παίσιος)! 
Μας έλεγε πώς θα κερδίσουμε τον Παράδεισο, πώς θα γίνουμε καλλίτεροι σε όλα μας. Προσωπικά μόνο μια φορά τον ρώτησα κάτι προφητικό. Ήταν της μόδας τότε ο Αντίχριστος. Είχε βλέπετε γράψει κι ένα βιβλιαράκι επί του θέματος και έκανα κι εγώ μια ερωτησούλα. Τί θα κάνουμε και πώς θα αποφύγουμε το σφράγισμα, μιας κι όλα τα προιόντα θα απαιτούν σφράγισμα. Μου απάντησε έτσι. - Με λίγες ελιές και λίγο παξιμάδι και κάνα κηπάκι θα περάσουμε.΄Αλλωστε θα κυλάει τόσο γρήγορα ο χρόνος που ούτε που θα καταλάβουμε πότε φθάσαμε στο τέλος.
  Για τα ελληνοτουρκικά, τα σνόμπαρα αλήθεια εκείνο το διάστημα.Ο φόβος μου ήταν τα περί αντιχρίστου. Γράφανε για το 1992 τότε, ότι αυτήν την χρονιά θα γίνουν όλα. Πόσα χρόνια πέρασαν; 27 μέχρι τώρα! Κι ακόμα περιμένουμε...
Άν είχα φύγει απο την ζωή για οποιαδήποτε άλλη αιτία κι όχι λόγω ηλικίας, θα έβλεπα τον αντίδικο κι όχι τον αντίχριστο και να δούμε πώς θα ξεμπέρδευα μαζί του! 
 Και η γερόντισσα όσες φορές την ρωτούσανε απο το 2003, πότε θα γίνουν όλα, έλεγε πολύ σύντομα. Και η Αποκάλυψη, ιδού έρχομαι ταχύ, λέει συνέχεια. Το σύντομα του Θεού μπορεί για μας να είναι 1000 χρόνια και για Αυτόν 1 ημέρα! Ευτυχώς η γερόντισσα μας συγκρατεί κι όταν λέμε ότι ο τάδε λέει το 2012, άλλος το 2018 , άλλος το 2022 κλπ, μας λέει να μήν πιστεύουμε ημερομηνίες, γιατί απλούστατα ο Θεός δεν κλείνεται σε ανθρώπινο χρόνο.
  Έτσι κι αφού δεν βλέπουμε κάτι συγκλονιστικό που να μας εισάγει στα μεγάλα γεγονότα, καλά είναι να μην παριστάνουμε τον μικρό βοσκό που τρόμαζε κάθε λίγο και λιγάκι τον κόσμο, ότι τάχα λύκος έπεσε στα πρόβατά του καί λύκο δεν βλέπανε. Κι όταν πραγματικά ήρθε ο λύκος κανένας δεν τον πίστεψε και του έφαγε ο κακός ο λύκος τα προβατάκια του. 
  Μόνο όταν φτάσει ο καιρός και δούμε όλοι μας να γίνεται ότι γινόταν και πριν πολύ λίγα χρόνια, με τον λαό ξεσηκωμένο στους δρόμους στην Ελλάδα κι όταν αρχίσουν γύρω γύρω στα άλλα κράτη πόλεμοι κι όταν αρχίσει η οικονομική κρίση και στις πλούσιες χώρες που μας κουνούσαν το δάχτυλο κι όταν αρχίσουν τα φυσικά φαινόμενα να χτυπάνε σε πολύ μεγάλη συχνότητα σε όλη την υφήλιο, θα το καταλάβουμε οπωσδήποτε όλοι μας. Ξεκινάει πλέον η αντίστροφη μέτρηση.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου