Παρασκευή 19 Μαΐου 2023

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ : ΨΕΥΤΟΡΩΜΑΙΪΚΟ – ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ. - 20 Μάι 2023 - 7:19

ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ…

Αυτά τα τραγικά προείδε και γιαυτά ο Άγιος Παϊσιος μας προειδοποιούσε εμείς όμως προσκοληθήκαμε στο ΨΕΥΤΟΡΩΜΑΙΪΚΟ βολεμένοι στην κραιπάλη και την ψευτοχλιδή που μας κούνησαν σαν γυάλινες χάντρες , στους ιθαγενείς , οι πολιτικοί ψευτοκυβερνήτες και οι γόνοι τους υπακούοντας στους Φράγκους των ημερών μας Άγγλους, Γάλλους, Γερμανούς και λοιπούς, όπως μας θυμίζει ωμά και αληθινά ο Νότης Μαριάς: «Βουλή υπό τη «Δαμόκλειο σπάθη» των δανειστών

• «Κυριακή κοντή γιορτή» φαντάζονται πολλοί συμπολίτες μας καθώς προσέρχονται στις κάλπες της 21η Μαΐου για την ανάδειξη της νέας Βουλής.

Μια Βουλή που σύμφωνα με το Σύνταγμα θα είναι απόρροια της έκφρασης της λαϊκής κυριαρχίας μέσα από την εκλογική διαδικασία.

Μια Βουλή η οποία υποτίθεται ότι θα μπορεί να εκφράσει την κυρίαρχη βούλησή της αποφασίζοντας για το μέλλον της χώρας. Αυτό τουλάχιστον στη θεωρία μιας και στην πράξη τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά.

Άλλωστε προ μηνός περίπου συμπληρώθηκαν 13 χρόνια από το περίφημο διάγγελμα του Γιώργου Παπανδρέου από το Καστελόριζο στις 23 Απριλίου 2010 το οποίο σηματοδότησε την έναρξη της διαδικασίας ένταξης της Ελλάδας στα μνημόνια τα οποία μετέτρεψαν την Πατρίδα μας σε μια γερμανική αποικία με την τρόικα να αποφασίζει για τις τύχες του Ελληνικού λαού θέτοντας στο περιθώριο κυβέρνηση και κοινοβούλιο και υπονομεύοντας τη δημοκρατία.

Αποτέλεσμα των μνημονίων και των επονείδιστων δανειακών συμβάσεων της υποτέλειας ήταν και παραμένει η υπονόμευση της δημοκρατίας, ο περιορισμός της εθνικής κυριαρχίας, η υπαγωγή της εφαρμογής των αποικιοκρατικών δανειακών συμβάσεων στο αγγλικό δίκαιο και στα δικαστήρια του Λουξεμβούργου, η παραίτηση της Ελλάδας από την ασυλία λόγω εθνικής κυριαρχίας όσον αφορά την ίδια ή τα περιουσιακά της στοιχεία, η υποθήκευση στο Υπερταμείο της ελληνικής δημόσιας περιουσίας για 99 χρόνια, η καταλήστευση των ασφαλιστικών ταμείων και των μικροομολογιούχων με το PSI, η συνεχής δημοσιονομική εποπτεία, η μείωση μισθών και συντάξεων, η φτωχοποίηση του Ελληνικού λαού, η απορρύθμιση των εργασιακών σχέσεων, το ξεπούλημα των κόκκινων δανείων στα κοράκια και η παράδοση των εσόδων του κράτους στην ΑΑΔΕ η οποία είναι ανεξάρτητη από το Υπουργείο Οικονομικών.

Και ενώ η Ελλάδα δήθεν βγήκε τυπικά από τα μνημόνια τον Αύγουστο του 2018 εντούτοις «προς γνώσιν και συμμόρφωσίν της» παρέμεινε σε αυξημένη δημοσιονομική εποπτεία για άλλα τέσσερα χρόνια.».

Παπανδρέου, Τσίπρες και Μητσοτάκηδες επιβλέπουν το σφίξιμο της λαιμαριάς που μας φόρεσαν στους Έλληνες μην τυχόν χαλαρώσει και βάλουμε στο μυαλό μας την αποτίναξη… Με το χαϊβανισμό που μας έριξαν και με προθυμία και «βουλιμία γευόμαστε», φαίνεται ότι δύσκολα θα αποφασίσουμε να κινηθούμε. Και αν δεν το κάνουμε εμείς θα το κάνει ο ίδιος ο Κύριος, ωστόσο εμείς έχουμε ήδη δημιουργήσει «λογαριασμό» αιώνιο στα «κατάστιχα» της ΚΤΗΣΙΣ. Όμως η βέβαιη επέμβαση του Κυρίου θα πιστώσει αυτόματα τον λογαριασμό που καθένας μας άνοιξε στην αιώνια Τράπεζα!

Ωστόσο οι πολιτικοί μας και οι εκκλησιαστικοί μας ταγοί ,μας συνήθισαν και επιθυμούν να παραμένουμε στην κατάσταση του «προβάτου» , ως αλόγων δηλαδή και ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΩΝ όντων. Το χειρότερο είναι ότι επειδή εμείς βαρεθήκαμε να «ερευνήσουμε τας γραφάς», καταπίνουμε αμάσητα ό,τι κάθε ψευτοποιμέ-νας, πολιτικός ή εκκλησιαστικός (δυτικόφερτος) μας σερβίρει! Η τεμπελιά μας ,των σύγχρονων Ορθοδόξων και η πνευματική μας αθυμία μας κάνει πρόθυμους για υποταγή και αδιάφορους για αγώνες αληθινής Πίσ-της και υποστήριξης των Πατερικών εντολών. Όμως εμείς δεν είμαστε Ορθόδοξοι Χριστιανοί ούτε των πολιτι-κών αξιωματούχων ούτε των εκκλησιαστικών διοικητών. Είμαστε στρατιώτες του Ιησού Χριστού, των Αποσ-τόλων και των Οικουμενικών Συνόδων. Ούτε του Πατριάρχη ούτε του Πάπα.

Και θα χαιρόμασταν ο Πατριάρχης να εγκατέλειπε τις Οικουμενιστικές του πιρουέτες και ο Πάπας τις αιρετι-κές του διακηρύξεις. Τότε με προθυμία θα αποδίδαμε και σε αυτούς την αναγνώριση και την τιμή που αποδί-δουμε στους Πατέρες των Οικ. Συνόδων και των Αγίων της Πίστεώς μας. Δυστυχώς οι προκαθήμενοι των αι-ρέσεων αλλά δυστυχώς και της Διοικούσας Ορθοδοξίας δεν φαίνονται να ενδιαφέρονται για αποτίναξη των κακοδοξιών τους. Τους ενδιαφέρει να απολαμβάνουν τις δόξες και τις τιμές των ανθρώπων παρά την δόξα του Θεού! Δυστυχώς!

Γιαυτό Ποιμένες και πολιτικοί του σήμερα, ίσως χωρίς να το αντιλαμβάνονται θέτουν σε κίνηση τις ρήσεις του μεγάλου αγίου των ημερών μας, του αγίου Παϊσίου, ότι ΟΛΟ ΤΟ ΨΕΥΤΟΡΩΜΑΙΪΚΟ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ Η ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΠΟΥ … ΚΑΛΠΑΖΕΙ….

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου