Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020

 

" Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησον με, να λέτε μέρα νύχτα αδέρφια μου και θα τα ξεπεράσουμε όλα όσα έρχονται. "

 

ΟΥΣΙΑΤΙΚΑ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ;

ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΡΙΝ ΣΑΣ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ, ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΩΡΑ ΕΝ ΤΗ ΓΕΝΕΣΕΙ ΤΟΥ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΑΣ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΤΗΝ ΑΡΓΟΠΟΡΙΑ ΜΑΣ ΑΚΡΙΒΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ!

 ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΝΟΣΗΣΕΙ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΕΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!

 

Όλοι κάνουμε σχέδια, όνειρα και προγραμματισμούς γιά το αύριο. Όλοι, λίγο πολύ. Κι ο διάβολος επίσης και προσπαθεί να τα μετουσιώσει σε πράξη. Ήρθαν όμως και οι μέρες πού αποφάσισε κι ο των όλων Ποιητής να κόψει τον αιώνα αυτόν στην μέση, τον όγδοο από Αδάμ όπως τον ονομάζουν οι παλαιότεροι πατέρες. Κι αυτό γιατί πλέον δέν μπορεί να αντέξει τον ευτελισμό του ανθρωπίνου γένους, πλέον φτάσαμε στο μή παρέκει. Ένα πολύ καλό κείμενο με αναλυτικά στοιχεία ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΛΟΎΜΕΝΑ, μπορείτε να διαβάσετε εδώ:

 

 https://agioskosmasoaitolos.wordpress.com

Εμεις δέν θα μπούμε στον πειρασμό να συνεισφέρουμε με λεπτομέρειες γεγονότα πού έπονται άμεσα, γιατί έχουμε την κρυφή ελπίδα ότι θα συγκινηθούμε και με δάκρυα στα μάτια θα μεταπείσουμε τον Κύριο Ιησού Χριστό να αμβλύνει το κακό πού έρχεται.

Μάς γνωστοποιήθηκε ότι ήδη όλος ο ουρανός, η Παναγία μητέρα Του, Άγγελοι, Αρχάγγελοι, Άγιοι και Δίκαιοι βρίσκονται κάτω στην Γή, τώρα, ανάμεσά μας και μας μιλούν. Τους ερχόμενους μήνες θα δούμε πολλά! Πολλοί έχουν ήδη επισκέψεις θείες, λίγοι βέβαια μιλάνε για αυτές, όμως είναι γεγονός. Αυτό είναι αποκάλυψη, όχι ικασία!!!

Τί σχεδιάζει ο καλός Θεός και γιατί έχουν αλλάξει τα δεδομένα άρδην;

Το ανέφερε κι ο άγιος Μόρφου στο βιντεάκι εδώ:

 https://www.youtube.com

Εμείς αυτά τα γνωρίζουμε ήδη από την εποχή πού κυκλοφόρησε η επιστολή του γέροντος Παισίου γιά το χάραγμα! Είναι συγκεντρωμένες πολλές προφητείες παλαιότερων πατέρων, αγίων της εκκλησίας μας με προφητικό χάρισμα όπως Αγίου Μεθοδίου Πατάρων  4ος μ. Χ. αιώνας, αγίου Ταρασίου Κωνσταντινουπόλεως 8ος μ. Χ. αιώνας, αγίου Κοσμά του Αιτωλού, αγίου Νείλου Μυροβλήτου, αγίου Ανδρέα διά Χριστόν σαλού και άλλων σε αυτό το μικρό βιβλίο:  "άγιοι και σοφοί περί των μελλόντων να συμβώσι", αυτός είναι ο τίτλος του.

Εκεί μέσα δίνεται η ακριβής απάντηση πού αφορά τα γεγονότα των ημερών μας.

Θέλουν νέα τάξη πραγμάτων; Θα την έχουν όμως κατά Χριστόν, όπως ακριβώς θέλει ο Τριαδικός  Θεός να γίνει κι όχι όπως κάποιοι άλλοι ονειρεύονται. Θα περάσουμε όλη αυτήν την διαδικασία του 3ου π.π., θα βρεθεί σε αδιέξοδο η ανθρωπότητα και θα ψάξει μιά παρηγοριά, μια ειρήνη, μιά ανθρώπινη ζωή. Ο ελληνικός λαός ηγούμενος και των άλλων ορθοδόξων λαών πού στο παρελθόν ελεήθηκαν απο τους Έλληνες και γνώρισαν την ορθοδοξία θα σταλούν στα πέρατα της γής γιά να διδάξουν το Ευαγγέλιο. Θα γίνονται ιεραποστολές ώστε όλοι οι λαοί να γνωρίσουν την Ορθόδοξη πίστη. Και γιατί αυτό;

Διότι όπως έλεγε παλιότερος προφήτης:

"τώρα αρχίζουν οι Έλληνες, ευλογημένο γένος καρπούς η άμπελος θα απλώσει ........ για να ετοιμάσει τους λαούς και τα έθνη ενάντια στο θηρίο."

Να γνωρίσουν εννοεί  όλοι οι λαοί την αληθινή πίστη, ώστε όταν αργότερα έρθει ο άνομος να ζητήσει να τον λατρέψουμε σάν κυρίαρχο του κόσμου, να είμαστε όλοι ετοιμασμένοι γι αυτήν την μεγάλη μάχη εναντίον του. Θηρίο κατά τον ευαγγελιστή Ιωάννη Θεολόγο είναι ο αντίχριστος. Αυτό είναι πλέον το νόημα των σημερινών προεργασιών ώστε να φτάσουμε μετά από κάποιες δεκαετίες εκεί. Στις προφητείες στο βιβλιαράκι πού σας είπα, αναφέρονται όλα.

 

Η επιδημία πού μετατράπηκε σε πανδημία αποτελεί επιταχυντή των εξελίξεων αλλά κι ένα αιφνιδιασμό πρός τους χριστιανούς πού αναλύουν και διυλίζουν τις προφητείες! Ψάχνουμε να βρούμε την σειρά των γεγονότων όπως καταγράφτηκαν εδώ και χιλιάδες χρόνια. Όμως ο Θεός έχει και κρυφά χαρτιά, εκπλήξεις πού μας υποψιάζουν ως πρός το γεγονός ότι βάσει της δικής μας διαγωγής θα είναι ηπιότερα ή πικρότερα κάποια γεγονότα! Εξαρτάται από εμας και την μετάνοιά μας η ένταση κι ο χρόνος των δοκιμασιών!

Εμείς οι χριστιανοί έχουμε ένα τρομερά μεγάλο πλεονέκτημα έναντι των αντίχριστων δυνάμεων. Αυτοί ακολουθούν δαιμονικές διακλαδώσεις πού πάντα καταλήγουν μονότονα κι αποκλειστικά στην κυριαρχία του αντιχρίστου, στην σκλαβιά. Να γίνουμε ένας απλός αριθμός, μιά ύπαρξη χωρίς ταυτότητα.

 Ο Χριστός όμως μάς θέλει πρόσωπα ξεχωριστά το καθένα, με όνομα και χάρη, αγίους Του!!

Και τώρα μας δίνει το δικαίωμα είτε άμεσα να κονιορτοποιήσουμε τα σχέδια του αντιδίκου ζητώντας το έλεος Του, αφού  με ταπείνωση θα αλλάξουμε ζωή, θα αλλάξουμε την ηθική μας. Άν αυτό συμβεί αυτομάτως καταργούνται όλα όσα κακά μέλλουν να ζήσουμε. Το πώς, αφήστε το σε Μένα, μας υπόσχεται ο Χριστός. Γιατί μήπως δέν μπορεί να εξαφανίσει μιά ασθένεια, να αποκαλύψει όλο το σχέδιο των δαιμονικών δυνάμεων ή και να εξαφανίσει κι όλους όσους το υπηρετούν το σχέδιο αυτό; Εν ριπή οφθαλμού άν Του το ζητήσουμε με πίστη ακράδαντη!!

  Δεύτερον μπορούμε να βιώσουμε κάποια σκληρότερα γεγονότα, να ζήσουμε και πείνα και ασθένεια πού κάποια στιγμή θα γίνει πιό επίπονη και φυσικά φαινόμενα καταστροφικά καί καταστάσεις ανησυχίας με φασαρίες, διαδηλώσεις και διεκδικήσεων καί πολέμους. Ούτως ή άλλως μετά από αυτά θα υπάρξει μετάνοια  αλλά με κόστος σε ζωές και με πόνο πολύ!

   Η τρίτη θα είναι είναι και η πιό δύσκολη βέβαια. Μπορούμε πεισματικά να επιμένουμε στην αναζήτηση γήινων απολαύσεων κι εν μέσω κρίσεως. Ειδοποιηθήκαμε όμως ότι δέν θα επιτραπεί μαγιά αμετανοησίας. Οπότε πολλοί αμετανόητοι θα δεχτούν πλήγμα βαρύ. Και βέβαιο ο μαγαλόψυχος Θεός θα τους καταλογίσει σάν μαρτύριο αυτό το τέλος της επίγειας ζωής,  αλλά όμως πόσοι θα μπορούσαν να κερδίσουν την προστασία τους με ένα ΗΜΑΡΤΟΝ; Τόσο δύσκολο είναι να αλλάξουμε την ζωή μας; Τώρα δέν έχει αλλάξει αρνητικά  η ζωή μας, άρδην;  Αυτό πώς μπορούμε και το υπομένουμε; Όταν οικοθελώς στραφούμε πρός τον Θεό δέν έχει μιά μεγάλη αρχοντιά; Μιά χαρά, μιά αγαλλίση;   Να κουρνιάξουμε στην θερμή αγκάλη της Παναγίας μας; Και να γλυτώσουμε και την πρόωρη ίσως εκδημία μας; Θα φύγουν πολλοί σκληρά αμετανόητοι, διότι αφού δέν το επιθυμούν να μπούνε στο καράβι του Χριστού θα βολοδέρνουν μέσα στην τρικυμία των δεινών εκείνων των ημερών. Κάπου αναφέρεται κάπως έτσι ..."όποιος δέν πράττει το σωστό αλλά βαδίζει μόνος, θα είναι αβάσταχτος της συμφοράς ο πόνος!"

Και μιά σύγχρονη  μορφή της ορθοδοξίας, μάς αποκαλύπτει ότι ο κύριος λόγος της μεγάλης μετανοίας του ελληνικού λαού δέν θα είναι τόσο η  πείνα των ημερών εκείνων, ούτε οι ταραχές κι επιθέσεις κακοπροαίρετων ανθρώπων, ούτε και πόλεμος, ακόμη κι ούτε σεισμός κι άλλες φυσικές καταστροφές. Θα είναι όμως μιά ασθένεια, ανίατη και πολύ μολυσματική. Κι ακριβώς επειδή όλοι θα φοβούνται μήν αρρωστήσουν, θα γονατίσουν μπροστά στον Χριστό προσευχόμενοι γι αυτούς και τις οικογένειές τους! Δηλαδή από φόβο! Αυτό όμως δέν έχει αρχοντιά πού έλεγε κι ο άγιος Παίσιος!

Στο βιβλιαράκι πού σας ανέφερα αναφέρεται σε ένα σημείο στην σελίδα που αναλύει τα:  "ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ"  ....ότι ο βασιλέας, ο πένης κι ελεήμων, ο κύριος των ημερών εκείνων θα πατάξει εκτός των άλλων και τους ορθοδόξους χριστιανούς ανόμως βιούντας!!!!!!!!!! Διότι η νέα ζύμη, οι άνθρωποι του Θεού πού θα αποτελέσουν τους νέους Ιεραποστόλους Του, πρέπει να είναι άγιοι. Δέν μπορούν εμπαθείς, άνθρωποι πνιγμένοι στα πάθη τους και τις εφήμερες ηδονές να φέρουν εις πέρας τέτοι μεγάλο έργο. Τι παράδειγμα θα μπορούν να δώσουν στους λαούς πού θα βαπτιστούν; Και οι δίκαιοι, οι μετανοημένοι γιά να γίνουν άγιοι θα περάσουν όλους αυτούς τους πειρασμούς των καιρών μας ώστε σάν το χρυσό πού μπαίνει στο χωνευτήρι της καμίνου, γιά να καούν οι άχρηστες προσμίξεις και να μείνει καθαρός ο χρυσός, κατά τον ίδιο τρόπο θα ψηθούν και οι Χριστιανοί. Μέσω των δοκιμασιών θα καθαρισθούν και έτσι θα ετοιμαστούν να γίνουν οι κυβερνήτες στο νέο πλήρωμα του σκάφους του Χριστού!!!

 

...

[Message clipped]  
View entire message

Attachments area

Preview YouTube video Μ.Μ.Νεόφυτος: «Τὸ καινούργιο πλήρωμα τοῦ σκάφους τοῦ Χριστοῦ(Η αναλαμπή της Ορθοδοξίας)...» 4.5.2020


https://ssl.gstatic.com/docs/doclist/images/mediatype/icon_2_youtube_x16.png


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου