Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020

«ΜΕΤΑΝΟΙΑ» Το Μήνυμα της Παναγιάς: «Η οργή του Υιού μου θα είναι μεγάλη αν δεν μετανοήσει ο λαός..!»

Την κυρία Κυριακή από την Πτολεμαϊδα την ευλαβούνται ιερείς και μοναχοί, ήταν πνευματικό παιδί της Αγίας Σοφίας της Κλεισούρας (σήμερα, είναι 95 χρονών). Αυτά τα είχε πει πριν ξεσπάσει ο ιός και για αυτό λέει ότι της είπε η Παναγία "ούτε οι μάσκες που θα ετοιμάσουν..." δεν υπήρχε τότε το θέμα του ιού και των μασκών... Η γιαγιά Κυριακή είναι Αγία Γυναίκα με τεράστιο φιλανθρωπικό έργο.

"ΤΑ ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ"

 

ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ: http://www.orthodoxia-ellhnismos.gr/2020/11/blog-post_274.html Ἡ κυρα - Κίτσα (Κυριακή) εἶναι μία ἁγιασμένη Γερόντισσα πού ζεῖ στήν Πτολεμαΐδα. Εἶναι πνευματικό τέκνο τῆς Ἁγίας Σοφίας τῆς ἐν Κλεισούρᾳ. Ἡ Παναγία τῆς ἀποκάλυψε πώς οὔτε οἱ μάσκες πού θά ἑτοιμάσουν, οὔτε τά ἐμβόλια πού θά βγάλουν θά προστατέψουν τόν κόσμο... Μόνο ἡ μετάνοια, ἡ ὁποία δέν ὑπάρχει μέχρι στιγμῆς! ΑΣ ΤΟ ΔΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΛΗΡΟΣ ΚΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ, ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ, ΤΗΝ ΕΣΤΙΑΣΗ, ΟΤΙ ΜΟΝΟΝ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΛΛΑΞΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΔΗΜΙΕΣ. ΣΕ ΔΥΟΜΙΣΥ ΛΕΠΤΑ ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΑΥΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΚΙ Ο ΠΑΠΑ ΕΥΘΥΜΗΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΕΛΕΓΕ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΡΩΤΗΣΕ ΠΟΤΕ Η ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΚΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΓΟΥΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΓΙΟΥ ΠΑΥΛΟΥ, ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΡΘΕΝΙΟ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΗΣΑΝΕ ΤΟΤΕ;  ΑΝ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΡΩΤΗΣΕΙ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΘΕΟΣ. ΓΙΑΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΑΣ ΑΥΤΗ, ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ; ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ ΚΟΣΜΙΚΩ ΤΩ ΤΡΟΠΩ ΝΑ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ!! ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΝΑΚΟΠΕΙ Η ΕΞΑΠΛΩΣΗ, ΕΝ ΜΕΣΩ ΜΕΤΡΩΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΑΝΕΒΗΚΑΝ! ΚΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΔΕΙΝΑ..ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΥΤΑ. ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΛΙΝΟΥΜΕ ΓΟΝΥ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΜΦΟΡΑ. ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Η ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΡΙΝ ΚΑΝΑΔΥΟ ΜΗΝΕΣ, ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΩΡΑ, Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΧΩΡΙΣΤΑ ΚΙ ΕΝΩΠΙΟΣ ΕΝΩΠΙΩ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ. ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΜΑΣ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΙΟ ΜΑΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΟΤΑΝ ΠΑΜΕ ΠΑΝΩ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ.  ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΤΩΡΑ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΙΣΙΜΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΕΝΤΟΝΟΤΑΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΑΜΕΣΑ ΕΠΟΝΤΑΙ, ΘΑ ΡΘΟΥΝ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΛΕΠΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΙΟ ΜΑΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!! ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΝΙΖΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΜΑΣ ΩΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΟΡΘΑ ΚΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ , ΘΑ ΜΑΣ ΦΩΤΙΖΕΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΠΡΟ ΔΙΛΛΗΜΑΤΩΝ. ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΤΟΤΕ: http://oimos-athina.blogspot.com/2020/09/blog-post_27.html ΑΓΙΑ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ:«Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΜΠΡΑΚΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ, ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ».






Η Προφητεία που δείχνει το σήμερα… ”Τώρα μια μπόρα θα είναι, μια μικρή κατοχή του αντίχριστου σατανά” (Άγιος Παΐσιος, μέσα από τον Β’ τόμο της Σουρωτής)

Άγιος Παΐσιος Αγιορείτης

«Μπόρες–μπόρες θα περνούμε· τώρα για μερικά χρόνια έτσι θα πάμε· παντού ένας γενικός αναβρασμός»

περισσότερα...

Ε Δ Ω

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου