Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020

GEWKWN : Δώστε Προσοχή στην Προειδοποίηση, έρχεται η οργή του Θεού…….

 

Εδώ και πολλά χρόνια Η ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ μας προειδοποιεί για τα επερχόμενα μέσω Αγίων ανθρώπων, δεν αφορούν άλλες μακρινές εποχές, αφορούν την εποχή μας, αφορούν εμάς, όταν αρχίσουν σε λίγο, τότε θα καταλάβουμε το θανάσιμο λάθος μας, αλλά θα είναι αργά, πολύ αργά.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ - ΠΡΟΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! Βίντεο που θα τρίβετε τα μάτια σας.

 


  
 
 
 
 
 Δεν μπορεί! "Κάποιος φούρνος θα γκρέμισε" που λέει και ο λαός μας! Δεν μπορεί να έχει συμβεί κάτι τέτοιο! Τέτοιος "συνωστισμός" ηρώων! Τέτοια παρέλαση Ελλάδας, Ιστορίας και Πίστης! Δεν μπορεί να το χωρέσει ο ...νεοελληνικός νους ότι συνέβη και μάλιστα στην Βουλή των Ελλήνων!

 

Βαδίζοντας προς τα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ του 2020 το άλλο ΜΥΣΤΗΡΙΟ της ΑΝΟΜΙΑΣ κορυφώνεται- η ΚΙΝΑ προτείνει ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ εξ αιτίας του Covid -19 . H συνέχεια είναι αποκαλυπτική και προφητευόμενη

 

η ΚΟΡΩΝΑ του ΧΡΙΣΤΟΥ και το βρωμερό  σκουφί του αντίχριστου. 
ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΙ ;

«Η Κίνα έχει προτείνει ένα παγκόσμιο μηχανισμό μιας κοινά αποδεκτής διαδικασίας πιστοποιητικών υγείας βασισμένων σε ελέγχους νουκλεϊκού οξέος και σε μορφή κωδικών QR που θα είναι παγκόσμια αποδεκτή. Ελπίζουμε ότι όλο και πολλές χώρες θα αποδεχτούν το μηχανισμό αυτό».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στοhttps://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/937121_i-kina-proteine-episima-pagkosmio-sfragisma-me-barcode-gia

 

 

 

 

Μπόρες - Μπόρες έρχονται . Κανείς δεν μπορεί να κάνει τον δάσκαλο στο άλλο, αν δεν γίνει πρώτα αδελφός του.

Η ΠΑΝΑΓΙΑ στην Ελληνική Βουλή ανήμερα της εορτής των Ενόπλων Δυνάμεων- έστω και έτσι σαν μια παρηγορία

 




Γιατί δεν μειώνονται τα κρούσματα στη Θεσσαλονίκη παρόλο το lockdown ; οι ειδικοί δεν μπορούν να απαντήσουν.Σίγουρα όμως μπορούν να απαντήσουν οι ΑΓΙΟΙ της Πόλης.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου