Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020

Αυτή δε η απτόητος και γενναία συμπεριφορά σας είναι δι' αυτούς μεν απόδειξις, ότι θα καταλήξουν εις την αιωνίαν απώλειαν, αμετανόητοι εις την αποστασίαν των

 


Όταν εμφανίστηκε η ΑΓΙΑ ΕΥΦΗΜΙΑ στην ΠΑΝΑΓΟΥΔΑ και μίλησε με τον ΑΓΙΟ ΠΑΙΣΙΟ, του είπε η ΑΓΙΑ 

"πολλοί Άγιοι θα θέλανε να ζήσουν στην εποχή σας για να ομολογήσουν ΧΡΙΣΤΟ" 

ΠΟΥ ΗΞΕΡΕ Η ΑΓΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ;

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΜΑΣ " ΖΗΛΕΥΕ" ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΓΙΟΙ( ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΝΝΟΙΑ) - ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΔΕΛΦΟΙ;

Με κλειστές τις εκκλησίες να πάρουμε πορεία απο τις ΓΡΑΦΕΣ.

ΝΑ ΞΕΨΑΧΝΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΡΑΦΕΣ  

Φιλιπ. 1,28         καὶ μὴ πτυρόμενοι ἐν μηδενὶ ὑπὸ τῶν ἀντικειμένων, ἥτις αὐτοῖς μέν ἐστιν ἔνδειξις ἀπωλείας, ὑμῖν δὲ σωτηρίας, καὶ τοῦτο ἀπὸ Θεοῦ·

Φιλιπ. 1,28                χωρίς καθόλου να φοβήσθε και να ταράττεσθε εις τίποτε από τους αντιπάλους του Χριστού. Αυτή δε η απτόητος και γενναία συμπεριφορά σας είναι δι' αυτούς μεν απόδειξις, ότι θα καταλήξουν εις την αιωνίαν απώλειαν, αμετανόητοι εις την αποστασίαν των, δια σας δε είναι απόδειξις αιωνίας σωτηρίας. Και τούτο, το διώκεσθε από τους εχθρούς του Ευαγγελίου και το να κερδίσετε την σωτηρίαν, είναι δώρον Θεού.

Φιλιπ. 1,29         ὅτι ὑμῖν ἐχαρίσθη τὸ ὑπὲρ Χριστοῦ, οὐ μόνον τὸ εἰς αὐτὸν πιστεύειν, ἀλλὰ καὶ τὸ ὑπὲρ αὐτοῦ πάσχειν, -

Φιλιπ. 1,29                Διότι εις σας έχει δοθή ως χάρισμα και δώρον από τον Θεόν, όχι μόνον το να πιστεύετε στον Χριστόν, αλλά και να πάσχετε δια το όνομα του Χριστού.

 ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΟΜΙΛΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΤΑΙ 

ΚΑΙ ΗΔΗ ΕΝΕΡΓΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

ΣΤΩΜΕΝ καλώς 

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας





" δίχως ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ η Ανθρώπινη ΚΟΙΝΩΝΙΑ θα γίνει ΑΓΡΙΑ" " μην πείτε όταν θα ¨αγριέψουν¨ τα πράγματα ότι δεν το ξέρατε;"

 

η ΠΑΝΑΓΙΑ η ΠΑΡΗΓΟΡΗΤΡΙΑ εδώ και 70 ημέρες κλαίει συνεχώς ( ξεκίνησε το ΕΚΤΑΚΤΟ αυτό ΘΕΟΣΗΜΕΙΟ ανήμερα του ΓΕΝΕΣΙΟΥ ΤΗΣ στις 8 Σεπτεμβρίου του 2020)

η ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ γνωρίζει πολύ καλά γιατί κλαίει.

η ΜΑΝΑ μας κλαίει πριν κλάψουν τα παιδιά της.

Κωνσταντίνος Βαρδάκας 







η διατίμηση του εμπορίου της Ελπίδος

« όταν θα πεθαίνουν πολλοί και η ιατρική σηκώσει τα χέρια, τότε θα ξεκινήσουν οι ΛΙΤΑΝΕΙΕΣ σε όλη την Ελλάδα» παρουσιάστηκε ο ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

 

Οι εξελίξεις και οι άσχημες ειδήσεις πάρα πολλές.

Η Βόρεια Ελλάδα πολύπαθη στην πανδημία, στο κόκκινο λένε οι ειδικοί , η Ελλάδα κρατά την αναπνοή της. Ένα τόσο μικρό πραγματάκι νίκησε την εγωπάθεια του σημερινού πολιτισμού , όπως τον δομήσαμε.

Ένα τόσο μικρό πραγματάκι που ήρθε αίφνης ή επιτράπηκε άνωθεν  να μας επισκεφτεί  έβγαλε  το παγκόσμιο χωριό  από τον δαιμονικό  εφησυχασμό του.

Όχι όμως ήρθε, αλλά ξεγύμνωσε και όλη την κακία των αντίχριστων προς τον Δημιουργό και την Εκκλησία του επί της γης.

Ο πανούργος αυτός ιός είναι επικινδυνότατος και άκρως μεταδοτικός. Αρκούν όμως  τα έκτακτα  μέτρα πρόληψης και καταστολής; Αρκούν οι μαζικοί εμβολιασμοί ; Ήδη η επιστημονική κοινότητα μιλάει για δυσκολίες στην δημιουργία « ανοσίας αγέλης» ( έπρεπε να βρούνε άλλο όρο γιατί δεν μιλάμε για ζώα αλλά για ψυχές).

Φυσικά αυτά έχουμε και αυτά κάνουμε ορθώς προληπτικά. 

Το να μας  φταίει όμως ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ για τις αμαρτίες μας που έφεραν την ανίατο νόσο είναι ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ.

« για την δυσκολία της Βόρειας Ελλάδος φταίει λένε ο ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ και οι εορταστικές πανυχίδες για την μνήμη του»

« έπρεπε να πάρουμε πιο αυστηρά μέτρα» είπαν και δεν ντράπηκαν

Γνωστά όλα αυτά, αλλά πριν από λίγο μας γνωστοποιήθηκε ένα συμβάν.

Τι να  κάνουμε αδελφοί, σας το μεταφέρουμε έστω και αν κάποιοι χλευάζουν.

«σε μια προσευχόμενη ψυχή εμφανίστηκε εν εγρηγόρσει ο ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ο Μυροβλήτης και της είπε:

-        Φέτος έπρεπε να με βγάλουν έξω στους δρόμους της Θεσσαλονίκης.

-        Ήρθα στην Πόλη για να την προστατεύσω και όχι για να την μολύνω.

-        Τότε θα έβλεπαν την Ιαματική Μυροβλησία μου.

-         Όταν θα  πεθαίνουν πολλοί και η ιατρική  σηκώσει τα χέρια, τότε θα ξεκινήσουν  οι ΛΙΤΑΝΕΙΕΣ σε όλη την Ελλάδα.»

ΑΓΙΕ ΠΡΕΣΒΕΥΕ ΥΠΕΡ ΗΜΩΝ γιατί εξαχρειωθήκαμε.

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/

Κωνσταντίνος Βαρδάκας

ΥΓ: πόσοι φέτος διαπιστώσαμε την έντονη Μυροβλησία του ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ στον περικαλλή ναό του στην Θεσσαλονίκη;  

 

 




ΑΣΚΗΤΗΣ πριν λίγο " τώρα τρέχει ο πονηρός σαν παλαβός όλα τα πλάνα του για να προλάβει να μας κάνει δικούς του γιατί βλέπει αυτό που έρχεται και μυρίζει ΘΕΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ"

 


και συνέχισε " δεν θα προλαβαίνουμε τα γεγονότα, το ένα πριν περάσει θα έρχεται το άλλο" 
" ούτε θα καταλαβαίνουμε τι σημαίνει το καθένα" 
"ότι μάθαμε μάθαμε , τώρα τα χέρια πάνω και τα μάτια κάτω" 
" θα αποχωριστούμε πολλούς φίλους, ακόμα και εχθρούς και τότε μόνο θα καταλάβουμε, ότι η ζωή μας ήταν άνευ αξίας την στιγμή που δεν βλέπαμε σαν ΧΡΙΣΤΟ  τον διπλανό μας και δεν μονοιάζαμε μαζί του" 
"ΤΕΚΝΙΑ η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ του ΟΥΡΑΝΟΥ αυτές τις στιγμές που μας κυκλώνει ο άδης των προβλημάτων είναι ΘΕΙΟ ΔΩΡΟ , μην φοβηθείτε" 
ΠΡΙΝ από λίγο λάβαμε και το υπόλοιπο μήνυμα του Γέροντα και το παραθέτουμε.
ΚΑΛΗ ΕΞ ΥΨΟΥΣ ΔΥΝΑΜΗ 

ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ «Εάν η Ελλάδα αγοράσει F-35 Fighter τότε η Τουρκία θα χρησιμοποιήσει το πυραυλικό σύστημα S-400 εναντίον της»

 

Μεταδίδει το https://sputniknews.com/

Η Τουρκία αντιμετωπίζει αυξανόμενη πίεση από τους συμμάχους της στο ΝΑΤΟ στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου εξ αιτίας του του γεγονότος η ίδια  να αποφασίζει να αναπτύξει και να χειριστεί πλήρως το ρωσικό αντιαεροπορικό όπλο S-400 Triumf, λέει ο εν αποστρατεία τούρκος   Στρατηγός Nejat Eslen σχολιάζεοντας  το φερόμενο σχέδιο της Αθήνας να αποκτήσει αεροσκάφη F-35 5ης γενιάς το 2021

Στις 16 Νοεμβρίου, η ελληνική εβδομαδιαία εφημερίδα Proto Thema ανέφερε ότι η Αθήνα προσπαθεί να αγοράσει έως και 24 ολοκαίνουργια ή μεταχειρισμένα μαχητικά F-35 πέμπτης γενιάς από τις ΗΠΑ, επικαλούμενη μια επιστολή του Ret. 

 Σύμφωνα με την εφημερίδα, η Αθήνα βιάζεται καθώς τα ρωσικά αντιαεροπορικά συστήματα S-400 που αγοράστηκαν από τους Τούρκους θα μπορούσαν να δημιουργήσουν «προβλήματα» για καθημερινές δραστηριότητες στην Ελληνική Πολεμική Αεροπορία (HAF).

«Οι ΗΠΑ πρέπει να λάβουν υπόψη τη στρατηγική ισορροπία δυνάμεων μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας»

Οι ΗΠΑ θα πρέπει να σκεφτούν δύο φορές πριν ενισχύσουν τις ελληνικές στρατιωτικές δυνάμεις, καθώς η "πλήρης και άνευ όρων υποστήριξη της Ουάσιγκτον προς την Ελλάδα στις περιοχές του Αιγαίου και της Ανατολικής Μεσογείου δεν είναι προς το αμερικανικό συμφέρον", σύμφωνα με τον συνταξιούχο στρατηγό.

"Η Τουρκία είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας για τις Ηνωμένες Πολιτείες και το ΝΑΤΟ γενικά όσον αφορά τη γεωπολιτική θέση και τις πραγματικές δυνατότητές της", λέει. "Οι ΗΠΑ πρέπει να λάβουν υπόψη τη στρατηγική ισορροπία δυνάμεων μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας".

"Εάν η Ελλάδα αγοράσει F-35, η Τουρκία θα χρησιμοποιήσει συστήματα S-400 εναντίον τους. Όλος ο κόσμος γνωρίζει ότι αυτά τα μαχητικά  δεν είναι αόρατα για τα συστήματα ανίχνευσης της ρωσικής αεροπορικής άμυνας. Αυτό ακριβώς κάνουν οι Ηνωμένες Πολιτείες  και μας ανησυχεί λέει ο Nejat Eslen, συνταξιούχος στρατηγός των Τουρκικών Ένοπλων Δυνάμεων.

από την 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στο https://sputniknews.com/middleeast/202011181081203321-if-greece-buys-f-35-fighters-turkey-will-use-s-400-against-them-ret-general-says/




Σαφής ένδειξη ότι «κάτι ετοιμάζει» η Τουρκία στο Αιγαίο και μάλιστα, άμεσα


 Σε μια άνευ προηγουμένου στοχοποίηση των Ελληνικών νησιών προχώρησε η ιστοσελίδα doguakdenizpolitik όργανο του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών, με δημοσιοποίηση δορυφορικών φωτογραφιών, όπου διακρίνονται Ελληνικές βάσεις των δυνάμεων αυτοάμυνας των νησιών.

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/ellinotoyrkika/935850_mparaz-toyrkikon-dimosieymaton-gia-ta-ellinika-nisia-ta-ehoyn

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου