Πέμπτη 23 Ιουλίου 2020

Ένταση στην Αν. Μεσόγειο: Μόνο με διάλογο θα ομαλοποιηθεί η κατάσταση που δημιούργησε η Τουρκία./Η κρίση, η διπλωματία και το θερμό επεισόδιο ως ύστατη επιλογή για την Ελλάδα.

Ο διάλογος είναι αυτός που θα ομαλοποιήσει την κατάσταση που δημιουργήθηκε στην Ανατολική Μεσόγειο από τις παράνομες ενέργειες της Τουρκίας, όσο δύσκολο κι αν είναι να υπάρξει κατάληξη σε μια συμφωνία, δήλωσε στον Άστρα ο επικεφαλής του γραφείου Κυπριακού του ΑΚΕΛ Τουμάζος Τσελεπής.

Aνάλυση: Συντηρείται το σκηνικό έντασης στο Αιγαίο… Η προσοχή σήμερα στο Παρίσι./Συνάντηση Αναστασιάδη - Μακρόν στη σκιά των νέων προκλήσεων.

Σε εγρήγορση σε όλα τα επίπεδα βρίσκονται Αθήνα και Λευκωσία προκειμένου να διαχειριστούν την τεταμένη κατάσταση που που βρίσκεται σε εξέλιξη από την Τρίτη στην περιοχή του Καστελόριζου, μετά την κινητοποίηση του τουρκικού πολεμικού ναυτικού.

Ενδεχόμενο ανάπτυξης πυραύλων στα τουρκικά παράλια απέναντι από τα νησιά του Αιγαίου.

Ενδεχόμενο ανάπτυξης πυραύλων στα τουρκικά παράλια απέναντι από τα νησιά του Αιγαίου – Αυτό αποκάλυψε Τούρκος στρατιωτικός αναλυτής.

«Όταν η Τουρκία νομίσει πως απέκτησε δύναμη...»



Μόλις πριν λίγο συναντήθηκα με φίλο που είχα να τον δω λίγα χρόνια, στον οποίο οφείλουμε πολλές μαρτυρίες του Αγίου Παϊσίου, τον οποίο κι ο ίδιος είχε συναντήσει πολλές φορές.
Κουβέντα στην κουβέντα, μου ανέφερε και το παρασκήνιο της παρακάτω πιο επίκαιρης - κατά την άποψή μου - προφητείας του Αγίου Παϊσίου που με την ευκαιρία καλό είναι να την θυμηθούμε ξανά:

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΟΣΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου