Πέμπτη, 31 Μαΐου 2018

Διήγηση του Γέροντα Παϊσίου για ΠΑΣΟΚ, Αριστερά, Δεξιά
…Μία φορά σκανδαλισμένος με έναν πνευματικό που ήθελε να επιβάλει τις πολιτικές του πεποιθήσεις σ’ ένα πνευματικοπαίδι του, πήγα να ρωτήσω σχετικά το γέροντα.


Άγιος Παΐσιος: «Οι νέοι που θα κρατηθούν σήμερα καθαροί θα αριθμηθούν με τους μάρτυρες της Εκκλησίας»Ο Άγιος Παΐσιος έβλεπε καθημερινά τον πόλεμο που το απάνθρωπο και διαβολικό δημιούργημα της Νέας Εποχής κάνει στην νεολαία μας, ρίχνοντας την στα ναρκωτικά, στην ψυχασθένεια, στην κατάθλιψη, προσπαθώντας με κάθε τρόπο να προωθήσει την ανωμαλία και την διαστροφή ως φυσικές καταστάσεις για το ανθρώπινο ον.Άγιος Παΐσιος: «Θα ξεσηκωθούν οι Κούρδοι και οι Αρμένιοι»

Αποτέλεσμα εικόνας για Άγιος Παΐσιος «Θα ξεσηκωθούν οι Κούρδοι & οι Αρμένιοι» (Ο Διαμελισμός της Τουρκίας)
ΕΙΔΗΣΗ: Η Αρμενία προχώρησε σήμερα Πέμπτη στην κατάργηση της ειρηνευτικής συμφωνίας που είχε υπογράψει με την Τουρκία το 2009 η οποία αποδείχθηκε μία αποτυχημένη προσπάθεια να εξομαλυνθούν οι σχέσεις των δύο χωρών.
Προφητεία Αγίου Παϊσίου για τον διαμελισμό της Τουρκίας
Θα πάρει μέρος στην νικηφόρα παρέλαση στην Κωνσταντινούπολη

Πολλά θαυμαστά συμβάντα με τον Άγιο Παΐσιο είναι που δεν θα καταγραφούν. Εγώ δεν αξιώθηκα να τον γνωρίσω όσο ζούσε. Θα διασώσω δύο, που μου διηγήθηκαν δύο άτομα που γνώρισα προσωπικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου