Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022

ΟΣΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ: ΣΗΜΕΡΑ ΗΡΘΕ Η ΕΠΟΧΗ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ!


Άγιος Παΐσιος ο Αγιορείτης: Σήμερα ήρθε η εποχή να πραγματοποιηθή η προφητεία του Μεγάλου Αντωνίου: «Θα έρθει καιρός που οι άνθρωποι θα τρελαθούν, και αν κάποιος είναι λογικός, αυτόν οι άλλοι θα τον λένε τρελό», γιατί δεν θα είναι σαν και αυτούς.

ΟΣΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ: Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΛΟΓΟ ΣΤΟΝ ΘΕΟ!


Όσιος Παΐσιος ο Αγιορείτης: Ας μη νομίση κανείς ότι όσοι πάνε στο μοναστήρι θα σωθούν, επειδή απλώς έγιναν μοναχοί. Ο κάθε άνθρωπος θα δώση λόγο στον Θεό αν την ζωή που διάλεξε την αγίασε. Παντού χρειάζεται φιλότιμο. Ο Θεός δεν κάνει προκομμένους και ανεπρόκοπους ανθρώπους, αλλά, όποιος δεν έχει φιλότιμο, όποια ζωή κι αν ακολουθήση, ανεπρόκοπη θα είναι. Ενώ ο φιλότιμος προκόβει, όπου κι αν βρεθή, επειδή η θεία Χάρις βρίσκεται μέσα του.

ΟΣΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ: ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ!


Όσιος Παΐσιος ο Αγιορείτης: Στην πνευματική ζωή δεν υπάρχει «κοντά» και «μακριά». Την αγάπη του Χριστού δεν την χωρίζουν αποστάσεις, γιατί ο Χριστός με την δική Του αγάπη καταργεί τις αποστάσεις. Επομένως, είτε κοντά είτε μακριά βρίσκεται κανείς, νιώθει πάντα κοντά, όταν είναι κοντά στον Χριστό και συνδέεται με τον άλλον αδελφικά με αγάπη Χριστού.

ΟΣΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!


Όσιος Παΐσιος ο Αγιορείτης: Πρέπει να μετανοήσουν οι άνθρωποι και να έχουν έναν Πνευματικό να εξομολογούνται, για να κοπούν τα δικαιώματα του διαβόλου.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου