Τετάρτη 2 Μαΐου 2018


Για να γίνει κτύπημα στη Συρία προτείνεται συντονισμένο μήνυμα ΗΠΑ-Ισραήλ στη Ρωσία και το Ιράν.

ΣΧΟΛΙΟ : Οι κινήσεις ΝΑΤΟ-Ισραήλ θα είναι συντονισμένες ενάντια στις στρατιωτικές δυνάμεις που υποστηρίζουν τον Άσσαντ.Το πράσινο φως το έχουν πάρει από το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ,απλά περιμένουν ποιός θα πατήσει πρώτος το κουμπί.
Αργά την Κυριακή, έγιναν νέα τηλεφωνήματα μεταξύ του Nετανιάχου και του αμερικανικού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ. Ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ, Avigdor Λίμπερμαν, έχει συναντηθεί με τον αμερικανικό ομόλογό του James Mattis στην ÎŸ υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο (C) και ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου (R) φτάνουν για κοινή συνέντευξη Τύπου στο Υπουργείο Άμυνας στο Τελ Αβίβ στις 29 Απριλίου 2018. (AFP PHOTO / Thomas COEX)

Ξεκίνησε ... O Oυκρανός Πρόεδρος Ποροσένκο ανακοίνωσε επίσημα την έναρξη των στρατιωτικών επιχειρήσεων των ενωμένων δυνάμεων στο Ντόνετσκ.

ΣΧΟΛΙΟ : Το θέμα δεν είναι αν θα ξεκινήσει και πότε ο 3ος Παγκόσμιος πόλεμος,αλλά ποιός θα πατήσει πρώτος το κουμπί.Ενώ όλοι ασχολούμαστε με τη Μ.Ανατολή ,ο Ουκρανός Πρόεδρος Ποροσένκο,κήρυξη τον πόλεμο στην Αν.Ουκρανία ,περιμένοντας την αντίδραση της Μόσχας,εν όψει των πολεμικών επιχειρήσεων που θα γίνουν στη Συρία.
Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας, Πέτρο Πόροσενκο ,ανακοίνωσε τη Δευτέρα επίσημα την ολοκλήρωση της λεγόμενης αντιτρομοκρατικής επιχείρησης στο Ντόνετσκ και την έναρξη των στρατιωτικών επιχειρήσεων των ενωμένων δυνάμεων στην περιοχή.Ξεκίνησε ... Poroshenko ανακοίνωσε επίσημα την έναρξη της λειτουργίας των ενωμένων δυνάμεων στο Donbass

Αυτές είναι οι νέες αστυνομικές ταυτότητες – Θα έχουν μικροτσίπ με βιομετρικά στοιχεία.

 ΣΧΟΛΙΟ : Περιμένουμε την επίσημη θέση της Ιεράς Συνόδου,καθώς το θέμα δεν είναι για εφησυχασμό.

Δημοσιεύτηκε και επίσημα η απόφαση - Ποια στοιχεία μας θα αναγράφονται - Τι είναι το «μικροτσιπ» που θα έχουν - Πόσο θα κοστίζει η έκδοσή τους.Αυτές είναι οι νέες αστυνομικές ταυτότητες – Θα έχουν μικροτσίπ με βιομετρικά στοιχεία

Ο καταλυτικός ρόλος του ηγέτη





Από το "ΗΓΓΙΚΕΝ", 09/05/2013




Νίκος Γκάλης όπως λέμε ...Θεόδωρος Κολοκοτρώνης!

Αποτέλεσμα εικόνας για Γκάλης Κολοκοτρώνης

 



Η Μεγάλη ΑΓΙΑ που προέβλεψε τους ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ εύχεται σήμερα για την γενιά μας



Λένε "Νέες ταυτότητες για όλους σε 5 χρόνια" αλλά καλύτερα να μην υπάρχει κανένας εφησυχασμός γιατί αυτά αλλάζουν εύκολα...



Τά Ντουρντουβάκια καί ἡ βουλγαρική κατοχή στήν Ἑλλάδα

 

Μου κάνει εντύπωση που η λέξη έφθασε ως τις ημέρες μας με απαξιωτική χρειά...




Η θωράκιση της χώρας αξιοποιώντας την εγχώρια πολεμική βιομηχανία που… δεν έγινε



To - πλέον ειδικό μπλογκ - ID-on't για τις νέες ταυτότητες



Σχέδιο ελληνοποιήσεων που αφορά δεκάδες χιλιάδες μετανάστες;



«Ή Εκκλησία πρέπει νά πάρη μιά θέση σωστή. Νά μιλήση, νά έξηγήση στους πιστούς, γιά νά καταλάβουν ότι, άν πά­ρουν τήν ταυτότητα, αυτό θά είναι πτώση. Συγχρόνως νά ζητήση άπό το κράτος τουλάχιστον νά μήν είναι υποχρε­ωτική ή νέα ταυτότητα.»

 



Ο ΑΓΩΝΑΣ ΑΡΧΙΖΕΙ! ΟΛΟΙ ΣΤΑ "ΟΠΛΑ"!


Η Υπουργική Απόφαση για την έκδοση των Νέων Ταυτοτήτων βγήκε! Έγινε το τελικό βήμα για την προσπάθεια της τελικής επιβολής τους! Θεωρούμε ότι εμείς ως ορθόδοξοι χριστιανοί, παρ' όλη την γνώση όλων όσων μας έχουν αναφέρει μεγάλοι σύγχρονοι Άγιοι:
 ...οφείλουμε:
1ον) να φροντίσουμε να έχουμε ακόμη περισσότερο μέσα στην ψυχή μας τον Χριστό 
2ον) να αποφασίσουμε να συμμετέχουμε, με μαχητικό φρόνημα, σε κάθε αντίδραση που θα οργανωθεί από σήμερα και στην συνέχεια
3ον) ανεξαρτήτως του αποτελέσματος του αγώνα, να είμαστε αποφασισμένοι με φρόνημα θυσίας, για όλα!

Τέλος, επειδή πολλοί στέκονται στο εάν οι νέες ταυτότητες έχουν ή όχι το 666, να αναφέρουμε ότι οι νέες ταυτότητες, με ή χωρίς το 666, από την δομή τους και λειτουργία του όλου ηλεκτρονικού συστήματος και μόνο ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΙΑ!

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΑΡΧΙΖΕΙ! 
ΟΛΟΙ ΣΤΑ "ΟΠΛΑ"!






Νέες ταυτότητες: Δημοσιεύθηκε η απόφαση για την έκδοσή τους




ΜΕΤΡΑΜΕ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ


Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΠΙΤΕΥΧΘΗ! ΠΛΕΟΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ...








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου