Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021

“ΤΕΚΝΙΑ η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ του ΟΥΡΑΝΟΥ αυτές τις στιγμές που μας κυκλώνει ο άδης των προβλημάτων είναι ΘΕΙΟ ΔΩΡΟ , μην φοβηθείτε”

 φώτο ( απογευματινή άποψη του ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ στις τελευταίες ρανίδες φωτός)

ΑΣΚΗΤΗΣ - τώρα τρέχει ο πονηρός σαν παλαβός όλα τα πλάνα του για να προλάβει να μας κάνει δικούς του γιατί…

…βλέπει αυτό που έρχεται και μυρίζει ΘΕΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ”

και συνέχισε ” δεν θα προλαβαίνουμε τα γεγονότα, το ένα πριν περάσει θα έρχεται το άλλο”
” ούτε θα καταλαβαίνουμε τι σημαίνει το καθένα”

“ότι μάθαμε μάθαμε , τώρα τα χέρια πάνω και τα μάτια κάτω”

” θα αποχωριστούμε πολλούς φίλους, ακόμα και εχθρούς και τότε μόνο θα καταλάβουμε, ότι η ζωή μας ήταν άνευ αξίας την στιγμή που δεν βλέπαμε σαν ΧΡΙΣΤΟ τον διπλανό μας και δεν μονοιάζαμε μαζί του”

“ΤΕΚΝΙΑ η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ του ΟΥΡΑΝΟΥ αυτές τις στιγμές που μας κυκλώνει ο άδης των προβλημάτων είναι ΘΕΙΟ ΔΩΡΟ , μην φοβηθείτε”

.
ΚΑΛΗ ΕΞ ΥΨΟΥΣ ΔΥΝΑΜΗ.

ΣΤΩΜΕΝ καλώς

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

 

 

 

Τέτοιες στιγμές σαν τώρα η ενότητα και η ομοφροσυνη του Ελληνικού λαού αξίζει χρυσάφι. Η διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας και της κοινωνικής ειρήνης είναι στο χέρι του καθενός.ΟΧΙ στις ακρότητες ,τις υπερβολές και στον διχασμό.Δεν είναι μόνο ο φονικός αυτός ιός που καραδοκεί, είναι και τόσα άλλα που μας περικυκλώνουν.Ευχομαστε να επικρατήσουν οι σώφρονες και η σωφρονιση.

Πρέπει να ξαγρυπνησουν πολλοί στις μέρες μας.Δεν γίνεται αλλιώς.

 

 

Κράτα ΧΡΙΣΤΕ μου, την Ελλάδα μην σου φύγει εν μέσω των σημερινών επιθέσεων των αντίχριστων δυνάμεων.




Γνωρίζουμε ότι ο ΚΥΡΙΟΣ "εξήλθε νικών και ίνα νικήση" (Αποκάλυψη του Ιωάννη του Θεολόγου ) και επειδή ζούμε μέρες ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ που αδυνατούν τα ανθρώπινα να δώσουν λύσεις , να καταφεύγουμε σε αυτό που έλεγε για τον καθένα πιστό ο Γέροντας Ιωήλ Γιαννακόπουλος και να συμπεριλαμβάνουμε και την πατρίδα μας που βιώνει άσχημες καταστάσεις. (Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας) 
"Όταν πηγαίνεις να κάμεις την προσευχή σου, • να θυμάσαι τα πάθη σου• τα αδύνατα σημεία σου• την ευκολία, με την οποία ξεφεύγεις και πέφτεις!
Να θυμάσαι, ότι ο Χριστός μπορεί να σε συγκρα­τήσει• και να σε δυναμώσει• και να σε βοηθήσει να νικήσεις•
• να γονατίζεις λοιπόν ενώπιον Του και να Τον ικετεύεις:
* Κράτα με, Χριστέ μου, μη Σου φύγω!
* Κράτα με, Χριστέ μου, μη Σου φύγω!
* Κράτα με, Χριστέ μου, μη Σου φύγω!
Και μη φοβείσαι. Δεν θα σε αφήσει. Είναι φιλάν­θρωπος. Και φιλόψυχος" .
Αρχιμανδρίτης Ιωήλ Γιαννακόπουλος
https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com
 
 

"κατά φωνή και ο γάιδαρος" - " ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΝΟΥΝ" το Καστελλόριζο

 

Το Καστελλόριζο υπό τουρκικό κλοιό ερευνητικών σκαφών. Εκτός από το YUNUS- S που ήδη βρίσκεται στην περιοχή για έρευνες και θα παραμείνει μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου, οι Τούρκοι στέλνουν και δεύτερο σκάφος.
Πρόκειται για το BILIM το οποίο θα πλεύσει για έρευνες όπως λένε στην περιοχή που αποτυπώνεται στον χάρτη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στο https://www.militaire.gr/se-toyrkiko-kloio-to-kastellorizo-kai-deytero-ereynitiko-stelnoyn-apo-ayrio-oi-toyrkoi-chartis/










Δ. Κουτσούμπας ΚΚΕ : Ο λαός πρέπει να συγκρουστεί με αυτό το κράτος, αν θέλει να σώσει τον εαυτό του και τα παιδιά του - ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ " θα αντιδράσουν κάποιοι χριστιανοί και το ΚΚΕ"


 
Δ. Κουτσούμπας: Ο λαός πρέπει να συγκρουστεί με αυτό το κράτος, αν θέλει να σώσει τον εαυτό του και τα παιδιά του 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στο https://www.iefimerida.gr/politiki/d-koytsoympas-o-laos-prepei-na-sygkroystei-me-ayto-kratos-thelei-na-sosei-ton-eayto-toy

Κάποια ἡγουμένη μεγάλου μοναστηριοῦ τῆς Μακεδονίας μοῦ μετέφερε τὰ ἑξῆς:  Γέροντας τὸ 1983 στὴ Σουρωτὴ 
εἶχε ἀναφέρει συγκεκριμένα: «Θὰ ἔρθει καιρὸς ποὺ θὰ ἀνεβαινοκατεβαίνουν κυβερνήσειςθὰ ἐναλλάσσονται τὰ κόμματαθὰ ἀνακαλοῦνται διατάγματαθὰ ψηφίζονται νόμοι καὶ θὰ καταργοῦνται ἄλλοικαὶ θὰ ἐπικρατεῖ σύγχυση καὶ ταραχή. Τότεὅμωςθὰ ἀντιδράσουν λίγοι πιστοὶ Χριστιανοὶ ἀλλὰ καὶ τὸ Κ.Κ.Ε..»

 Μᾶς ἔκανε πολλὴ ἐντύπωση ἐκεῖνο πού εἶπε γιά τό Κ.Κ.Εκαὶ γελάσαμεθυμᾶμαιΕἶπεἐπίσηςὅτι ἐμεῖς θὰ τὰ βλέπαμε ὅλα αὐτὰ ἐνῶ ἐκεῖνος ὄχι.  Και  ακολουθούν  τα  γεγονότα.

Ἐπίσηςκάποιαν ἄλλη φοράεἶχε πεῖ«Θὰ ἔρθει καιρὸς ποὺ θὰ ψάχνεις νὰ βρεῖς ἄπιστο καὶ δὲ θὰ βρίσκειςἈλλάγιὰ νὰ φτάσουμε σ᾽ αὐτὸ τὸ σημεῖοθὰ ἔχουν προηγηθεῖ φοβερὰ πράγματα
(βλβιβλίο «Μαρτυρίες Προσκυνητῶν», 6η Ἔκδοσησελ.396-453, γιὰ τὰ ἐθνικὰ θέματα). ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στο http://orthodoxathemata.blogspot.com/2011/12/1983.html

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου