Κυριακή 21 Ιουνίου 2020

Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ-ΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ.

Αυτές είναι οι νέες ταυτότητες -Ολες οι αλλαγές και το κόστος [εικόνες]
Φτάσαμε με εντολή των Βρυξελλών- που ισχύει για όλες τις χώρες της ΕΕ- στη νέα ταυτότητα που θα περιέχει μικροτσίπ,βιομετρικά στοιχεία του κατόχου,όπως και το ηλεκτρονικό δακτυλικό αποτύπωμα.
Φτάσαμε πλέον στο σημείο μηδέν και είμαστε υποχρεωμένοι να δώσουμε τα στοιχεία από όσα έχουν ειπωθεί για τη νέα ταυτότητα,διαχρονικά,από όλους τους Αγίους και Γέροντες,αφού η εκκλησία ακόμα δεν έχει εκφράσει τις απόψεις της ή τις ανησυχίες της.

Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ-Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ-ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ-Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΚΑΙ Η ΠΕΙΝΑ.

ΣΧΟΛΙΟ : Κανείς σχεδόν πλέον στην Ελλάδα δεν μιλά για τις προφητείες και η ευθύνη των ιερωμένων που γνωρίζουν από προφητείες αλλά σιωπούν είναι μεγάλη.Βρισκόμαστε πλέον στη χρονιά που θα συμβούν πολλά γεγγονότα και θα προσπαθήσουμε παρακάτω να δείξουμε με τις προφητείες,τα δεινά που έρχονται στον τόπο.Ευχόμαστε οι εξελίξεις να είναι ραγδαίες και τα γεγγονότα να φέρουν Μετάνοια.Λυπούμαστε γιατί στη Βουλή ακούστηκε από πολιτικά χείλη κατά τη διάρκεια της Συνεδρίασης για την ψήφο εμπιστοσύνης ότι εδώ δεν παίζουμε θεατρική παράσταση,ενώ πολλές φορές ακούσαμε τη λέξη "Διχασμός"κάνοντας μόνοι τους προβλέψεις για το που πάμε.(Aυτά επί κυβερνήσεως Τσίπρα)Αποτέλεσμα εικόνας για μακεδονια ελληνικη

Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ-ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΣΤΗ Μ.ΑΝΑΤΟΛΗ;

ΣΧΟΛΙΟ : Eν αναμονή της προσάρτησης εδαφών της Δυτικής Όχθης,η οποία έχει φέρει αντιδράσεις από όλους τους Άραβες ,ακόμη και από τον Ιορδανό Βασιλέα,με νήξεις ακόμη και για στρατιωτική εμπλοκή,ας ξαναδούμε τις προφητείες της Αγίας Γραφής.Ο πόλεμος θα ξεκινήσει από ένα μικρό μουσουλμανικό κρατίδιο,και στη Δυτ.Οχθη κατοικούν μουσουλμάνοι.Ο Ιούλιος είναι ένας δύσκολος μήνας αφού αν τότε γίνει η προσάρτηση,περνάμε αμέσως σε αποσταθεροποίηση όλης της περιοχής.Το θέμα είναι αν θα το τολμήσει το Ισραήλ ή θα πάρει αναβολή,λόγω των δυσχεριών που εμφανίζονται και των αντιδράσεων που υπάρχουν.Σε περίπτωση στρατιωτικής εμπλοκής σε όλη την Μ.Ανατολή,εδώ θα έχουμε κύματα μεταναστών,σύμφωνα με την Αγία Γραφή,και ειδικότερα πρόσφυγες από τα Παλαιστινιακά εδάφη.
Το 23 ο κεφάλαιο του Προφήτη Ησα'ι'α αναφέρεται στην καταστροφή της Τύρου ,μεγάλης πόλης και λιμάνι του νότιου Λιβάνου.
1 H OΡAΣH ENANTIA ΣTHN TYΡO. Ολoλύζετε, ω πλoία τής Θαρσείς επειδή, εξoλoθρεύτηκε, ώστε να μη υπάρχει σπίτι oύτε είσoδoς τoυς αναγγέλθηκε αυτό από τη γη των Kητιαίων.
Το Κίτιο δηλαδή η Κύπρος φιλοξενεί Βρετανική βάση στο Ακρωτήριο,ενώ τα πλοία της Θαρσείς είναι αυτά που βρίσκονται στην Αν.Μεσόγειο. 
 2 Σιωπήστε, ω κάτoικoι τoυ νησιoύ εσύ, το οποίο γέμισαν oι έμπoρoι της Σιδώνας, αυτoί πoυ διαβαίνoυν επάνω στη θάλασσα.
H Σιδώνα είναι πόλη του Λιβάνου με λιμάνι. Στην Τύρο και τη Σιδώνα εδρεύουν οι δυνάμεις της Χεζμπολάχ.
 4 Nα ντρoπιαστείς, Σιδώνα επειδή, η θάλασσα, τo oχύρωμα της θάλασσας, μίλησε, λέγoντας: Δεν κoιλoπoνώ oύτε γεννάω oύτε ανατρέφω νέoυς oύτε μεγαλώνω παρθένες.

5 'Oταν ακoυστεί στην Aίγυπτo, θα λυπηθoύν ακoύγoντας για την Tύρo.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου