Κυριακή 14 Ιουνίου 2020

Ο Ερντογάν του πολέμου…



Στην Ελλάδα, ακόμα και στην Κύπρο, όπου η παρουσία των τουρκικών δυνάμεων στο κατεχόμενο βόρειο τμήμα, θυμίζει στους ανθρώπους κάθε ώρα και στιγμή την 45χρονη τραγωδία του κυπριακού λαού, ο πολιτικός κόσμος υπερτίμησε τον Ταγίπ Ερντογάν, χαρίζοντάς του τίτλους που είχαν μέσα τη λέξη …ειρήνη.






Σύμβουλος Ερντογάν : ¨Μπορεί να χρειαστεί τα αεροσκάφη μας να ενταχθούν στον πόλεμο στην Λιβύη¨.

Στο παρακάτω βίντεο ακούγονται τα εξής ενδιαφέροντα :






Δένδιας: Επέκταση της ελληνικής αιγιαλίτιδας ζώνης στα 12 ναυτικά μίλια.

Ιστορική στιγμή και μείζονος σημασίας εξέλιξη για τα εθνικά συμφέροντα χαρακτηρίζει τη συμφωνία για την οριοθέτηση θαλασσίων ζωνών μεταξύ Ελλάδος και Ιταλίας, την οποία υπέγραψε την Τρίτη 9 Ιουνίου στην Αθήνα με τον Ιταλό ομόλογό του, Λουίτζι Ντι Μάιο, χαρακτηρίζει, σε αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας.Δένδιας: Επέκταση της ελληνικής αιγιαλίτιδας ζώνης στα 12 ναυτικά μίλια


GEWKWN – ΓΕΡΟΝΤΑΣ : Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΤΟ ΚΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ, ΛΙΒΥΗ,ΚΟΥΡΔΟΙ…..



ΣΧΟΛΙΟ GEWKWN : Οι τούρκοι εδώ και χρόνια ανησυχούν, σήμερα όμως  είναι τρομοκρατημένοι γιατί γνωρίζουν ότι μια Ελλάδα ισχυρή όχι μόνο δεν μπορεί να είναι αντικείμενο εκβιασμών, προκλήσεων και ληστείας, αλλά σύμφωνα και με τους δικούς τους πάγιους φόβους μπορεί αυτό να σημάνει το τέλος των ονείρων τους για μια νέα οθωμανική αυτοκρατορία.

Η Ρωσία στρέφεται αναφανδόν υπέρ της Ελλάδος . Γνωρίζει τι φέρνει το καλοκαίρι αυτό στο ΑΙΓΑΙΟ και μετά στα ΣΤΕΝΑ;;;





Δεν τους έπιασε ξαφνικά τους Ρώσους ηγέτες αγάπη για την Ελλάδα.
Τα συμφέροντα τους επιθυμούν να εξασφαλίσουν στην Αν. Μεσόγειο και στην ευρύτερη περιοχή, γιατί βλέπουν ότι διασαλεύονται δραματικά.
Τις επόμενες μέρες κυοφορούνται… κοσμογονικές αλλαγές – γεωπολιτικές ανακατατάξεις...
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

ΠΡΩΤΑ ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΩΡΙΚΑ ΥΔΑΤΑ ΣΕ 12 ν.μ. ΓΙΑΤΙ «εάν η οριοθέτηση της υφαλοκρηπίδας γίνει με βάση χωρικά ύδατα έξι μιλίων, η Ελλάδα κατά πάσα πιθανότητα θα απολέσει το δικαίωμά της να τα επεκτείνει στα 12 μίλια.»




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου