Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019

Ελπίζουν οι δικοί μας, ότι η ΕΕ θα πληρώσει τον σουλτάνο να σταματήσει τις προσφυγικές ροές, αλλά ο σουλτάνος δεν θα δεχτεί μόνο χρήμα προς εξόφληση, αλλά και είδος - ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΑΙΓΑΙΟΥ!!!





Την ώρα που καλοδεχούμενα προσμένουμε ΤΗΝ οικονομική ΑΝΑΠΤΥΞΗ (το λένε οι οικονομικοί δείκτες αλλά όχι το βιοτικό μας επίπεδο) δεχόμαστε απροκάλυπτα και μεθοδευμένα «ΑΝΑΠΤΥΞΗ προσφυγικών ροών»  σε όλη την υφαλοκρηπίδα του ΑΙΓΑΙΟΥ - νησιά μας και Έβρο, αλλά και ΑΝΑΠΤΥΞΗ τουρκικών στρατευμάτων στα Μικρασιατικά παράλια.
Τι προμηνύει αυτό ;
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας






Μετά το Γιαβούζ, φεύγει και ο Πορθητής από την κυπριακή ΑΟΖ...

Το τουρκικό γεωτρύπανο Γιαβούζ. Πηγή φωτογραφίας: @TCEnerji


Τι παιχνίδι παίζει ο Ερντογάν;;;




Στην τράπεζα με τους Αρχιερείς ο ΠΑΠΑ – ΦΩΤΗΣ πήρε ένα πιάτο και το έβαλε στο στήθος του, όταν του είπαν τι σαλότητες κάνεις, είπε «να μην έχω και εγώ ένα εγκόλπιο σαν το δικό τους»;





Είπαμε να ξεκινήσουμε με όμορφες στιγμές με τον γνωστό σε όλους μας  Παπα-Φώτη τον Λαυριώτη, αλλά οι απειλές του τούρκου κορυφώνονται τούτες τις ώρες. Για αυτό θα ξεκινήσουμε με αυτό που μας είπε την δεκαετία του ‘90, όταν τον ρωτήσαμε για τους γείτονες μας.
«τώρα μας συμφέρει να κάνουμε τον ψόφιο κοριό, ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ θα φέρει τα πράγματα έτσι, που όταν μας επιτεθεί ο τούρκος θα έχει λύσσα αλλά όχι δόντια, μετά τα πράγματα θα πάρουν από μόνα τον δρόμο τους»!!!
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου