Δευτέρα, 30 Απριλίου 2018

Απειλείται γενική ανάφλεξη στη Συρία: Δραματικό διάγγελμα Νετανιάχου.

 ΣΧΟΛΙΟ : Είχαμε ειδοποιήσει έγκαιρα με το άρθρο μας Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ-ΑΠΟ ΩΡΑ ΣΕ ΩΡΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΓΕΓΓΟΝΟΤΑ.ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ.και το  Ο Τραμπ ανακοίνωσε ότι τα γεγονότα θα ξεκινήσουν στις 18 Μα'ί'ου!Τώρα περιμένουμε το επίσημο διάγγελμα του Ισραηλινού πρωθυπουργού Νετανιάχου.

"Κεραυνοί" Χαμενέι προς ΗΠΑ - Ισραήλ: "Θα σας πληρώσουμε με το ίδιο νόμισμα"

 

Τις πρώτες φωτιές γενικευμένου πολέμου στης Συρία άναψαν τα τελευταία πλήγματα του Ισραήλ σε ιρανικές βάσεις.

 

 

 

ΣΚΕΨΕΙΣΗ συριακή τηλεόραση μεταδίδει νέα επίθεση με πυραύλους 


'Εγινε πάλι κόλαση η Συρία. Τελικά δεν θα μπεί τάξη ποτέ εκεί κάτω. Και μέχρι να φτάσουμε στα τελικά γεγονότα που θα έχουν πάλι συμμετοχή οι ίδιοι πρωταγωνιστές, εκεί στα ίδια μέρη, θα σέρνονται και τα εθνικά μας θέματα. Μιά το όνομα της Μακεδονίας, μιά τα ελληνοτουρκικά, μιά επιπλέον και τα εσωτερικά οικονομικής φύσεως θέματα, θα μας απασχολούν αδιάλειπτα. Κι εμείς μπερδεμένοι θα αναρωτιόμαστε, που θα πάει αυτή η κατάσταση; Που πάει ο κόσμος όλος τέλος πάντων; Φίλοι μας νομίζουμε ότι οι εκπλήξεις θα γίνονται συνεχώς και πιό μεγάλες και τα ερωτηματικά ακόμη μεγαλύτερα! Η λογική έδωσε την θέση της στόν παραλογισμό και οι μεγάλοι της γής μάλλον βάλθηκαν να μας οδηγήσουν στο απόλυτο όλεθρο.
Δεν ξέρουμε τί πιστεύουν, κι άν πιστεύουν κάπου, βλέπουμε όμως ότι μαθηματικά μας οδηγούν στον γκρεμό. Να δούμε λίγο κι εμείς τα πράγματα πιό ψύχραιμα; Τί μπορούμε να κάνουμε σαν απλοί καθημερινοί άνθρωποι; Προσευχή κι ο Θεός βοηθός θα μου πείτε! Μήπως όμως να βγούμε και λίγο απο το καβούκι μας, να φωνάξουμε όλοι οι λαοί ανά την οικουμένη, να σταματήσει αυτός ο παραλογισμός; Κάτι δεν κάνουμε κι εμείς οι λαοί καλά και πήραν οι πολιτικοί και οι στρατιωτικοί τον νόμο στα χέρια τους και βάζουν φωτιά στην ειρήνη. Δηλαδή η δική μας θέση είναι να λέμε η τάδε προφητεία λέει αυτό, ο τάδε μελλοντολόγος λέει το άλλο, άρα έτσι είναι να γίνουν, τά επιτρέπει ο Θεός; Δέν συμφωνούμε καθόλου με αυτήν την λογική εμείς. Ο Θεός προγνωρίζει, δεν προορίζει. Δεν θέλει ούτε το αίμα αθώων ανθρώπων να τρέχει, ούτε να γίνονται πόλεμοι. Οι άνθρωποι τα κάνουν για δικές τους αιτίες κι αφορμές. Ο Θεός επιτρέπει μέχρι του σημείου που δεν πάει παραπέρα. Εμείς δεν βοηθάμε όμως να αλλάξουν πορεία τα γεγονότα! Παραμένουμε απαθείς, σκιαγμένοι, απορημένοι κι ενίοτε απελπισμένοι. Πότε θα βγούμε να φωνάξουμε:
 -Αρκετά! Μέχρι εδώ κύριοι άρχοντες του κόσμου, τελείωσε η ασυδοσία σας, ή σταματάτε ή σας σταματάμε εμείς!
  Να δούμε τότε πως θα εξελιχτούν τα γεγονότα! Εμείς πιστεύουμε θα αλλάξουν γιατί: οργή λαού, φωνή Θεού! Τόσο απλά!!!


ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ


Διαβάζουμε στο παρακάτω ιστολόγιο τα εξής:

http://orthodoxathemata.blogspot.de/2018/03/blog-post_68.htmlΜε ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ θα ξεκινήσουν όλα! Θα φύγουν μεσάνυχτα και δεν θα έχουμε κυβέρνηση… Έτσι θα γίνει το ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΑΜ!

«Με οικουμενική γράφουν λέει οι προφητείες ότι θα ξεκινήσουν όλα. από τον Ιούνιο θα αρχίσουν (σ.σ. μάλλον αυτή το βλέπει και το λέει έτσι για να μην αποκαλύπτει το χάρισμά της)................................................................................................................................................................................

Θα φύγουν μεσάνυχτα και δεν θα έχουμε κυβέρνηση. Αρχίζει το τέλος του ψευτορωμαιϊκού.

Έτσι θα κάνουν το μπαμ οι Τούρκοι. Ο πόλεμος θα είναι πυρηνικός και τα νερά θα μολυνθούν. Θα γίνουν καλοκαίρι για να βοηθηθεί ο κόσμος...................ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΔΩ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΙΝΚ:http://orthodoxathemata.blogspot.de/2018/03/blog-post_68.htmlΣΩΣΤΑ ΕΔΩ  ΣΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΑΠΛΩΣ ΜΙΑ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΥΓΧΕΕΙ ΟΠΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΕΔΩ: 

ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ  ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΙΑΣ  ΠΑΛΙ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑΣ ΚΙ ΑΥΤΗ ΣΕ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΟΥΜΕ: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ Η ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ ΤΩΝ ΠΟΙΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΙΟΥΝΙΟ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ , ΜΕ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΛΠ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΗΛΙΚΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΗ Η ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΙΟΥΝΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΣΩΣΤΑ. ΟΜΩΣ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ ΤΩΝ ΠΟΙΗΜΑΤΩΝ, ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ, Ή ΧΡΟΝΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΠΛΕΚΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΑΓΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΚΙ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗΣ. ΑΥΤΗ ΕΙΠΕ ΣΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΤΕΚΝΑ ΟΤΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΟΙΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΕΙ ΚΑΤΑ ΘΕΟΝ! ΑΝ ΟΜΩΣ Ο ΛΑΟΣ ΜΕΤΑΝΟΗΣΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ, ΔΙΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΕΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΜΠΡΑΚΤΗΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ  ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΝΩΔΥΝΑ!! ΟΠΟΤΕ Η ΜΙΑ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ, ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΠΟΙΗΜΑΤΩΝ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ, ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΕΤΑΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ  ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ, Η ΑΛΛΗ ΛΕΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΛΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΧΥΤΕΡΑ. ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΚΑΤ' ΟΥΣΙΑΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΙΚΟΥΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΟΙΠΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ, ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ ΤΩΝ ΠΟΙΗΜΑΤΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Η ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ, ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΑΠΟΔΙΔΕΤΑΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΑΥΤΗΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΑ ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ. Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ  ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΟΤΕ ΧΡΟΝΙΚΟΥΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΚΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΗΣ, ΤΟ ΔΙΑΣΑΦΗΝΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ. Η ΣΥΓΧΥΣΗ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙ. ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.
 http://logixaritoskaisofias.blogspot.gr

1 «Απο τη Συρία θα ξεκινήσει ο Παγκόσμιος Πόλεμος». Είναι μία φράση που είχε ειπωθεί σε ανύποπτο χρόνο και πολλά χρόνια πρίν, απο τα χείλη του Γέροντα Παϊσιου, του οποίου οι προφητείες επιβεβαιώνονται η μία μετά την άλλη.
Ο Αγιορείτης μοναχός- που εκοιμήθη πριν απο 21 χρόνια είχε προφητεύσει τα δεινή που βιώνουμε τα τελευταία 6 χρόνια. Ο Γέρων Παϊσιος, βγήκε αληθινός αφού είχε προβλέψει την οικονομική κρίση που θα έπληττε την Ελλάδα. Να σημειωθεί πως σύμφωνα με το ρεπορταζ της εφημερίδας «Star press» μέχρι και η μεγάλη αμερικανική εφημερίδα του χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης, η «Wall Street Journal», σε εκτενές πρωτοσέλιδο άρθρο της, παρουσίαζε τον γέροντα Παϊσιο ως τον άνθρωπο «που πρόβλεψε την κρίση στην Ελλάδα».
Σήμερα, τα λόγια- προφητείες του αξιομακάριστου Αγιορείτη είναι πιο επίκαιρα από ποτέ, αφού είχε προβλέψει τον πόλεμο στη Συρία, κάνοντας λόγο για την απαρχή του Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου αλλά και για την επάνοδο της Ρωσίας στο παγκόσμιο πολιτικοστρατιωτικό σκηνικό. Πρόκειται για επάνοδο ισχύος, η οποία έχει άμεση σχέση με τη συνεργασία της με την Κίνα. Και τα δύο συμβάντα ο Γέρων Παϊσιος τα είχε προφητεύσει πολλά χρόνια πριν, προκαλώντας ρίγη σήμερα στον Ορθόδοξο Χριστιανισμό.
Ο Γέρων Αντώνιος είχε επισκεφτεί στο Άγιον Όρος τον Παϊσιο και είχε συζητη΄σει μαζί του για τα μελλούμενα και τα τεκταινόμενα στο παγκόσμιο σκηνικό. Ο Άγιος Παϊσιος του είχε πει χαρακτηριστικά: «Απο τη Συρία θα ξεκινήσει ο Γ Παγκόσμιος Πόλεμος».
Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τα τελευταία χρόνια η Συρία βομαβαρδίζεται ανηλεώς και οι τζιχαντιστές καθημερινά προβαίνουν σε φρικαλεότητες σε βάρος αμάχων, με αποτέλεσμα κατά χιλιάδες οι Σύροι να εγκαταλείπουν τη χώρα τους. Το τεράστιο ζήτημα της μετανάστευσης των Σύρων προσφύγων- που καταφθάνουν κατα χιλιάδες στη Νησιωτική Ελλάδα αλλά και στην Ιταλία, με σκοπό να ζη΄σουν ειρηνικά σε μια χώρα της Κεντρικής ή της ΒόρειαςΕυρω΄πης- μόλις έχει ξεκινήσει.
Επίσης, η στρατιγική πολιτική κίνηση- ματ στην οποία προέβηπριν απο μερικούς μήνες η Ρωσία, με τη σύναψη συνεργασίας με την Κίνα, είναι μια συμφωνία που ο Γέρων Παϊσιος είχε προβλέψει. «Η Ρωσία δεν θα είναι καθόλου μόνη της στον επερχόμενο Γ Παγκόσμιο Πόλεμο! Θα έχει στενούς συμμάχους και άλλες δυνάμεις της ευρασιατικής ενδοχώρας, αλλά πάνω απ’όλα την υπερδύναμη της Άπω Ανατολής, δηλαδή την Κίνα, με τα εκατοντάδες εκατομμυ΄ρια στρατού, που θα είναι όσοι οι κόκκοι της άμμου», φέρεται να είχε πει ο Άγιος Παϊσιος.

Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
«Σε αυτόν τον πόλεμο όλοι θα γυρίσουν νικημένοι. Ο Ελληνικός στρατός θα παραμείνει θεατής. Γήπεδο θα είναι ή Παλαιστίνη, τάφος του η Νεκρή Θάλασσα. Αυτό θα είναι και το πρώτο ημίχρονο…. «Θα δουν τότε τα άλλα κράτη της Ευρώπης και συγκεκριμένα η Αγγλία, η Γαλλία, η Ιταλία και άλλα 6-7 κράτη της ΕΟΚ ότι η Ρωσία θα αρπάξει μέρη, οπότε θα πουν: «Δεν πάμε και εμείς εκεί πέρα, μήπως πάρουμε κανένα κομμάτι;»Όλοι, όμως, θα κυνηγούν τη μερίδα του λέοντος. Έτσι θα μπουν και οι Ευρωπαίοι στον πόλεμο».
Ο ΓΕΡΩΝ ΠΑΪΣΙΟΣ είχε μιλήσει και για το μέλλον της Κωνσταντινούπολης και του ελληνικού γένους: «Την Πόλη θα μας τη δώσουν οι Ρώσοι. Θα την πάρουν σε πόλεμο που θα κάνουν με την Τουρκία και θα τη δώσουν σε μας». «Οι εγγλέζοι και οι Αμερικάνοι θα μας παραχωρήσουν την Πόλη. όχι γιατί μας αγαπάνε, αλλά γιατί αυτό θα συμπλέει με τα συμφέροντά τους».
ΠΗΓΗ: Star Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου