Παρασκευή, 3 Μαρτίου 2017

 
Απάντηση σε όσα δημοσιεύματα τον εμπλέκουν με προφητείες δίνει ο Επίτιμος Α/ΓΕΕΘΑ, Στρατηγός Δημήτρης Γράψας.

Ο Στρατηγός έδωσε την απάντησή του μέσω του site του Πάρη Κρβουνόπουλου, λέγοντας ότι: «Όλα όσα γράφονται σε διάφορα έντυπα είναι παντελώς αναληθή. 

Καμία …προφητεία δεν υπάρχει και δεν γνωρίζω πώς από πού και γιατί έχει προκύψει όλη αυτή η παραφιλολογία, την οποία πραγματικά δεν κατανοώ. 

Επειδή αρκετές φορές έχω ζητήσει από συγκεκριμένα έντυπα να σταματήσουν αυτή τη παραφιλολογία, αλλά δυστυχώς επιμένουν, θα ΄θελα μέσω του Militaire.gr να τονίσω ξανά ότι όλα αυτά που γράφονται και διαδίδονται, δεν έχουν καμία σχέση με τη πραγματικότητα».

Σύμφωνα με διάφορα δημοσιεύματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο στρατηγός Γράψας, αποτελεί προφητική επιλογή του πατρός Παϊσίου ο οποίος τον υπέδειξε λέγοντας ότι θα ηγείται του ελληνικού στρατού όταν αυτός θα εισέλθει στην Κωνσταντινούπολη.

Χαρακτηριστικά, έχει γραφτεί κατ΄επανάληψη ότι «Ο Στρατηγός Δημήτριος Γράψας πριν αρκετά χρόνια επισκέφτηκε μαζί με συναδέλφους του τον Πατέρα Παΐσιο στο Άγιον Όρος στην Παναγούδα για να πάρουν την Ευλογία του. Κάποια στιγμή ο Στρατηγός Δημήτριος Γράψας είπε στον Πατέρα Παΐσιο: «Δεν αντέχω άλλο Γέροντα,θα παραιτηθώ από το Στράτευμα».

Τότε ο Πατέρας Παΐσιος τον κοίταξε και του απάντησε: «Εσύ δεν θα παραιτηθείς!!! Εσύ θα είσαι Αρχηγός της Άμυνας της Ελλάδος όταν μας επιτεθούν οι Τούρκοι!!!

Συγκεκριμένα είπε στον Στρατηγό ότι θα μπει στην Κωνσταντινούπολη ως Ελευθερωτής και θα σηκώσει την Ελληνική Σημαία πάνω από την  Αγία Σοφία!!!

Όλοι κοιτάχτηκαν με έκπληξη και ρώτησαν…..και πότε θα γίνει Γέροντα αυτό;
Ο Πατέρας Παίσιος απάντησε….»όταν θα είναι ο καιρός για τα σπανάκια….και άλλαξε συζήτηση».

Σε τέτοιου είδους δημοσιέυματα απάντησε σθεναρά ο στρατηγός.

Ο Επίτιμος Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Δημήτρης Γράψας, υπήρξε από τους σοβαρότερους Αρχηγούς. Η αποστρατεία του τον Αύγουστο του 2009 είχε προκαλέσει μεγάλες συζητήσεις και σενάρια,για τα οποία τόσα χρόνια μετά αρνείται να μιλήσει δημόσια. Το να εμπλέκεται με προφητείες το όνομά του προφανώς του είναι αδιανόητο. Κατανοητή λοιπόν η ανάγκη του να παρέμβει δημόσια για να βάλει μια τάξη. Ορθολογιστής και ρεαλιστής ήταν και παραμένει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου