Πέμπτη, 9 Μαρτίου 2017

Προφητική εξέλιξη: Οι Τούρκοι έκλεισαν τα νερά του Ευφράτη! Ερχεται Αρμαγγεδώνας με 200 εκατ Στρατό…

Ακριβώς μετά από μερικές ημέρες και το «ασυνήθιστο» ταξίδι του γνωστού Αμερικανού γερουσιαστή  Τζον Μακέιν στη Συρία και την Τουρκία, η τουρκική κυβέρνηση έκοψε την ροή του νερού στον ποταμό Ευφράτη προς την βόρεια Συρία, παραβιάζοντας όλες τις διεθνείς συμβάσεις για τα δικαιώματα του νερού.Ενώ Ρώσοι , Αμερικανοί, Βρετανοί και άλλοι πολεμούν για την επαναφορά της σταθερότητας στην  βόρεια Συρία μετά την πρόσφατη απελευθέρωση από το συριακό στρατό της πόλης του Χαλεπίου και άλλων, «εξωτερικές δυνάμεις»  φαίνονται αποφασισμένες να συνεχίζουν να διατηρούν το  χάος , ανεξάρτητα από το κόστος σε αυτήν την περιοχή .

Το πιο πρόσφατο παράδειγμα επιθετικής πολιτικής ξένης χώρας στην Συρία, είναι η Τουρκία, η οποία από καιρό διαδραματίζει ανταγωνιστικό ρόλο στην σχεδόν 6χρονη  σύγκρουση της Συρίας, διακόπτοντας την ροή του ποταμού Ευφράτη στη Συρία, και στερώντας τη χώρα από μία από τις  πρωτογενείς πηγές νερού.

Σύμφωνα με  κουρδικό ΜΜΕ, η Τουρκία διέκοψε τις παροχές νερού στη Συρία από  τις  23 του Φεβρουαρίου κλείνοντας το φράγμα στο  υδροηλεκτρικό εργοστάσιο του Tishrin , και μειώνοντας σημαντικά τα επίπεδα των υδάτων .
Η προμηθειών μέσω του φράγματος ύδατος στην βόρεια Συρία, και σε πόλεις όπως η Ιεράπολη αλλά και άλλες πόλεις που ζουν Κούρδοι προκαλεί οργή και αγανάκτηση.
Το φράγμα είναι ένα από τα πολλά μεγάλα φράγματα κατά μήκος του ποταμού Ευφράτη. Αυτό  προμηθεύει το Χαλέπι με το  περισσότερο πόσιμο νερό , καθώς και νερό άρδευσης για πάνω από 640.000 εκτάρια (2.500 τετραγωνικά μίλια)  γεωργικής γης.
Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη φορά που η Τουρκία  στερεί στην Συρία  από το πολύτιμο  νερό,  ως μέσο για την προώθηση των πολιτικών της στόχων  στην περιοχή.
Η Τουρκία έχει κόψει προηγουμένως το νερό του ποταμού Ευφράτη τον Μάιο του 2014, μειώνονταν τα επίπεδα των υδάτων στη λίμνη Άσαντ περισσότερο από 20 πόδια και δημιουργώντας τις συνθήκες για εξόντωση των Σύρων πολιτών  μέσω της αφυδάτωσης.
Με τον αποκλεισμό του ποταμού, η Τουρκία
απειλεί και τους Ιρακινούς αμάχους
καθώς και μεγάλα αστικά κέντρα όπως την Μοσούλη,
 η οποία  εξαρτάται
σε μεγάλο βαθμό από τις δεξαμενές
 που τροφοδοτούνται από τον Ευφράτη ποταμό.

Η ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ-ΔΥΝΑΣΤΗ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ...

Η ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ-ΔΥΝΑΣΤΗ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ... 
Όταν έχουμε μαρτυρίες από αξιόπιστους ανθρώπους που γνωρίζουμε και συνάδουν με το πνεύμα των προφητειών τις καταθέτουμε, με μία επιφύλαξη πάντα για τους χρονικούς προσδιορισμούς. Από τον αγαπητό φίλο Σάββα μάθαμε :

«Ο θείος μου πήγε στο Άγιο Όρος στη Μονή ..................... (σ.σ. δεν το αναφέρουμε για να μην υποστούν οι μοναχοί τις συνέπειες της αδιακρισίας μας) το σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Ο Γέροντας που διακόνευε τους επισκέπτες τους είπε πάνω στη συζήτηση ότι "τα γεγονότα είναι να ξεκινήσουν τον Μάιο. Όλα οδηγούν στην εκπλήρωση των προφητειών τον Μάιο. Και θα ξεκινήσει πάρα πολύ μεγάλη πείνα, θα πεθάνει κόσμος από τη πείνα στην Ελλάδα και μετά θα γίνει και η πρόκληση των Τούρκων..." τη συνέχεια τη ξέρουμε...
Η Ελλάδα δεν θα έχει σοβαρά προβλήματα από τις στρατιωτικές επιχειρήσεις αλλά από την πείνα και τους λαθρομετανάστες.
Ο θείος μου είναι παντελώς άσχετος με επερχόμενα και προφητείες και από χθες που γύρισε μιλάει μόνο για όσα έμαθε στο Όρος. Τα παραπάνω δεν τα έγραψα για να σας τρομάξω αλλά είναι μια πληροφορία που έμαθα από πλέον κοντινό μου άτομο και είναι η πρώτη φορά που γράφω κάτι σαν πληροφορία.»


Όπως είναι ηλίου φαεινότερο τα πιο σοβαρά προβλήματα σχετικά με την πείνα και τους λαθρομετανάστες θα τα έχουν οι άνθρωποι στις πόλεις. Ο καθένας γνωρίζει τι πρέπει να κάνει...

Η παραπάνω μαρτυρία "δένει" και με την άλλη της προηγούμενης εβδομάδας (ΕΔΩ) που έλεγε «...από τις εκλογές και μετά μετράμε αντίστροφα... Θα επέλθει ακυβερνησία...»
...καθώς και με την διαφαινόμενη ημερομηνία εκλογών την 6η Μαΐου.
Είναι γνωστή και η πρόρρηση του μακαριστού Ιωσήφ του Βατοπαιδινού περί «πολιτειακής ανωμαλίας» που μπορεί να αντιστοιχεί σε ακυβερνησία λόγω αδυναμίας σχηματισμού σταθερής κυβέρνησης... 
Ας ελπίσουμε τα βάσσανα της ανασφάλειας πως τελειώνουν και πάμε στο επόμενο στάδιο της απλής επιβίωσης για 1-1,5 χρόνο, μέχρι να αλλάξει η πορεία των πραγμάτων οριστικά.
ΠΗΓΗ ΜΠΛΟΓΚ ΗΓΓΙΚΕΝ
Οψόμεθα... 

 http://profitiesorthodoxias1.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου