Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020

ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ «ΟΡΟΥΤΣ ΡΕΪΣ» ΣΕ ΕΥΘΕΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ! – ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ 6 ΝΑΥΤΙΚΑ ΜΙΛΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ – «ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ» ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ (ΧΑΡΤΕΣ)


REIS

Το «Ορούτς Ρέις» αυτή τη στιγμή «διασπά» τα 12 ναυτικά μίλια και κινείται προς το Καστελόριζο! Οι Τούρκοι έχουν κλείσει το στίγμα του τουρκικού ερευνητικού, όμως το έχουν αφήσει ανοιχτό στα υποστηρικτικά πλοία, «Αταμάν» και «Τζένγκιζ Χαν». 

Επιπλέον δίπλα στο «Ορούτς Ρέις» βρίσκονται και πλοία του τουρκικού πολεμικού ναυτικού, καθώς και ένα υποβρύχιο.

Όπως μπορείτε να δείτε στους χάρτες το «Αταμάν» βρίσκεται πάνω στη γραμμή των 12 ναυτικών μιλίων από το Καστελόριζο και ακολουθεί πίσω του το «Τζένγκιζ Χαν», ενώ το «Ορούτς Ρέις» εμφανίζεται πιο πίσω, καθώς είναι χωρίς στίγμα.

Τα πλοία του Πολεμικού Ναυτικού παρακολουθούν κάθε κίνηση, ωστόσο έχουν πάρει εντολές να μην αντιδράσουν. Η κυβέρνηση αντιδρά πλέον μέσω χλιαρών ανακοινώσεων του υπουργείου Εξωτερικών, όταν οι Τούρκοι σε λίγο θα καταπλεύσουν στο λιμάνι του Καστελόριζου για… ανεφοδιασμό.

Δείτε τους χάρτες

1111

222

¨Ωρα 10.37: Τα τουρκικά πλοία κάνουν αναστροφή στο όριο των 6 ν.μ. και μπροστά από το Καστελόριζο:

Νέα εικόνα (21)

 

 

 

ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΘΕΡΜΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ

 


Η δεξαμενή σκέψης Robert Bosch Academy σε ανάλυση άρθρο του Galip Dalay αναφέρεται σε 

"θερμό επεισόδιο" και δημιουργία τετελεσμένων στην Αν. Μεσόγειο εξ αιτίας των τουρκικών διεκδικήσεων. 

Το χρονικό διάστημα μέχρι τις αμερικανικές εκλογές είναι πάρα πολυ κρίσιμο για να εκμεταλλευθεί η τουρκία το  προεκλογικό κενό εξουσίας στις ΗΠΑ, αλλά και μετά τις εκλογές σε περίπτωση που δεν βγει ο πρόεδρος Τραμπ, αυτό θα επιμηκυνθεί μέχρι τον Ιανουάριου του 2021 που θα αναλάβει ο νέος πρόεδρος.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Κάποιοι προδικάζουν ή μας διαφημίζουν ότι με ένα θερμό επεισόδιο θα τελειώνουμε και θα πάμε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, ενώ δεν μπορούν να φανταστούν ότι μετά το θερμό επεισόδιο που επαγγέλλονται θα έρθουν τα πάνω - κάτω σε όλη την ευρύτερη περιοχή μας και παραδίπλα.

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας  

 

 

ΓΕΡΩΝ ΓΑΒΡΙΗΛ ΜΑΙΝΑΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ

 ΓΕΡΩΝ ΓΑΒΡΙΗΛ ΜΑΙΝΑΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ

Οι ΑΓΓΕΛΟΙ της Πολεμικής μας Αεροπορίας πως θα "συνετίσουν" τον γείτονα όταν πάρουν το μήνυμα του άμεσου κτυπήματος στα επόμενα Ελληνοτουρκικά σήριαλ που θα είναι διαφορετικά απο αυτά που βλέπαμε.

 

 

"στην τουρκία θα θάβουν 6 μήνες νεκρούς" ανέκδοτη μαρτυρία του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ

 

ΑΝΕΚΔΟΤΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ σε συνταξιούχο απόστρατο αξιωματικό της τέως Χωροφυλακής, άτομο μεγάλης ηλικίας που γνώριζε τον ΑΓΙΟ και έζησε θαυμαστά πράγματα μαζί του, αποκαθιστώντας την υγεία αυτού και της συζύγου του. 

"η Ρωσία θα αναγκαστεί να μας δώσει την ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ" 

ΚΑΙ 

 "στην τουρκία θα θάβουν 6 μήνες νεκρούς"

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου