Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ: Μάρτιο μήνα θα ξεκινήσουν επεισόδια στην Αθήνα με μεγάλα συλλαλητήρια και θα πέσει η κυβέρνηση; Προφητείες θείας Μαρίας…

balsamopshxhs.gr 

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ: Μάρτιο μήνα θα ξεκινήσουν επεισόδια στην Αθήνα με μεγάλα συλλαλητήρια και θα πέσει η κυβέρνηση; Προφητείες θείας Μαρίας…
skype sharing button
email sharing button

“Μάρτιο μήνα θα ξεκινήσουν επεισόδια στην Αθήνα με μεγάλα συλλαλητήρια και θα πέσει η κυβέρνηση. Θα προσπαθήσουν να κάνουν Οικουμενική Κυβέρνηση, όμως δε θα κρατήσει, με αποτέλεσμα η Ελλάδα να οδηγηθεί σε ακυβερνησία.
Βλέποντας αυτό το χάλι που θα έχει η Ελλάδα, η Τουρκία θα μας χτυπήσει στο Καστελόριζο και σε ένα ακόμα νησί. Χτυπώντας η Τουρκία την Ελλάδα θα αναγκαστεί να φύγει από το ΝΑΤΟ και να κλείσει συμμαχία με τη Ρωσία…”

Το παραπάνω είναι απόσπασμα από τις λεγόμενες “προφητείες της θείας Μαρίας” που έχουμε δημοσιεύσει περισσότερες από μία φορές τόσο στην Τρικλοποδιά, όσο και στο Βάλσαμο. Πρόκειται για ένα τετρασέλιδο που έφερε στο φως ο ανηψιός της, Κώστας Δαλακούρας, ο οποίος επίσης μας πληροφόρησε, ότι η θεία του, όταν ήταν τριών ετών, είχε σωθεί από θαύμα, ενώ κατά τη διάρκεια της ζωής της συνομιλούσε με την Παναγία.
«ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ! ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΕΥΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ!»-ΤΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ ΜΕΓΑΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ .

Ισχυρίζεται μάλιστα, ότι το εν λόγω τετρασέλιδο της το υπαγόρευσε η ίδια η Παναγία λέγοντας:
“Μαρία, θα σου πω, τι θα συμβεί στην ανθρωπότητα από δω και πέρα… Να τα λες στους Χριστιανούς για να τα μάθουν…”
(Και αίφνης βλέπουμε να ξεκινούν μεγάλα συλλαλητήρια, όπως λέει και η θεία Μαρία, τα οποία θα δούμε, αν θα έχουν συνέχεια ή θα είναι απλά προς εκτόνωση της οργής του κόσμου.)

Πάντως πολλά από τα γεγονότα που περιέχονται στο μακροσκελές αυτό κείμενο έχουν ήδη επαληθευθεί, μένει να δούμε, αν θα γίνει το ίδιο και με τα επόμενα. Το αξιοσημείωτο όμως είναι, ότι μια γυναίκα αγράμματη, όπως η θεία Μαρία, δε θα μπορούσε από μόνη της να συντάξει ένα τέτοιο κείμενο, επομένως αναμφισβήτητα πρέπει να υπήρξε είτε από Θεού φώτιση είτε ανθρώπινη επέμβαση.

Σχετικά με τις “προφητείες” που αποδίδονται σε γέροντες και γενικά σε μη αγίους έχω να πω τα εξής:
1) Το ποιον θα φωτίσει ο Θεός εμείς οι κοινοί θνητοί, λόγω έλλειψης διάκρισης, δεν μπορούμε, να το γνωρίζουμε.
2) Ο Θεός μιλά μέσω της Παναγίας ή των αγίων Του σε αγνές ψυχές και όχι κατ΄ανάγκην σε εκείνους που εμείς θεωρούμε “μεγάλους Χριστιανούς”.
3) Ο Θεός μας έχει προειδοποιήσει μέσω των Αγίων Αποστόλων, ότι κατά τις έσχατες ημέρες θα φωτίσει απλούς ανθρώπους, νέους και ηλικιωμένους, ώστε να προφητεύσουν:
Πράξεις Αποστόλων: 2.17 “Καὶ ἔσται ἐν ταῖς ἐσχάταις ἡμέραις͵ λέγει ὁ θεός͵ ἐκχεῶ ἀπὸ τοῦ πνεύματός μου ἐπὶ πᾶσαν σάρκα͵ καὶ προφητεύσουσιν οἱ υἱοὶ ὑμῶν καὶ αἱ θυγατέρες ὑμῶν͵ καὶ οἱ νεανίσκοι ὑμῶν ὁράσεις ὄψονται͵ καὶ οἱ πρεσβύτεροι ὑμῶν ἐνυπνίοις ἐνυπνιασθήσονται· 2.18 καί γε ἐπὶ τοὺς δούλους μου καὶ ἐπὶ τὰς δούλας μου ἐν ταῖς ἡμέραις ἐκείναις ἐκχεῶ ἀπὸ τοῦ πνεύματός μου͵ καὶ προφητεύσουσιν.”
(Αυτό θα συμβεί στις έσχατες ημέρες, λέει ο Θεός: Θα χαρίσω πλουσιοπάροχα το Πνεύμα μου σε κάθε άνθρωπο· έτσι, οι γιοι σας κι οι θυγατέρες σας θα κηρύξουν την αλήθεια· οι νέοι σας θα δουν οράματα κι οι γέροντές σας θα ονειρευτούν όνειρα θεϊκά. Και θα χύσω το Πνεύμα μου στους δούλους και τις δούλες μου και θα προφητεύσουν/ Μιλάει ο Πέτρος υπενθυμίζοντας τα λόγια του Προφήτη Ιωήλ.)
Οπωσδήποτε όμως οφείλουμε, να είμαστε επιφυλακτικοί, εφόσον οι καιροί είναι πονηροί και πολλά ακούγονται για πλαστές προφητείες που δημιουργήθηκαν, αφού έπεσε πολύ παραδάκι από τους υπηρέτες του αντίδικου, ώστε να μας κρατούν σε ύπνωση, όσο εκείνοι προχωρούν ακάθεκτοι τα σ@τανικά τους σχέδια. Επομένως ακολουθούμε την παραίνεση “μη δέχου, μη απορρίπτει” και παρακολουθούμε τα σημάδια.

Και μια και ο λόγος για “σημάδια” κάποια έχουν αρχίσει να αχνοφαίνονται αλλά ο καιρός θα δείξει, πόσο γρήγορα θα εξελιχθούν τα πράγματα:

Α) Οι παράλληλοι βίοι των κυβερνήσεων Ελλάδας – Τουρκίας, όχι μόνο με τις επικείμενες εκλογές αλλά και με το σεισμό / δυστύχημα, που έριξαν τα ποσοστά των κυβερνώντων κομμάτων στα Τάρταρα, θα μπορούσαν, να οδηγήσουν:
α) Στη μεν Ελλάδα στην αναμενόμενη ακυβερνησία, αφού είτε με απλή είτε με ενισχυμένη αναλογική το σενάριο της αυτοδυναμίας φαντάζει πλέον από χλωμό έως εκρού του νεκρού. Περί ακυβερνησίας έχουν κάνει λόγο αρκετοί σύγχρονοι γέροντες:
Ιωσήφ Βατοπεδινός: “Θα γίνει πολιτειακή ανωμαλία. Όταν γίνει πολιτειακή ανωμαλία, θα τραβήξει πίσω το διεθνές κεφάλαιο και τότε θα απολυθούν όλοι οι υπάλληλοι. Η Ελλάδα τότε θα φτωχύνει και ο κόσμος θα πεινάσει. Πάνω σε αυτήν την αναμπουμπούλα οι Τούρκοι θα μας επιτεθούν.”
Παϊσιος: «Θα έρθει καιρός που θα ανεβοκατεβαίνουν κυβερνήσεις, θα εναλλάσσονται τα κόμματα, θα ανακαλούνται διατάγματα, θα ψηφίζονται νόμοι και θα καταργούνται άλλοι, και θα επικρατεί σύγχυση. Ο κόσμος θα υποφέρει πολλά, αλλά δεν θα κρατήσει για πολύ αυτό. Κάποιους μήνες. Μετά θα ξεκινήσει ο πόλεμος με την Τουρκία που θα γίνει Παγκόσμιος. Και η Ελλάδα θα μεγαλουργήσει!».
Πορφύριος:
1. Θα γίνει κάποια Πολιτειακή Εκτροπή
2. Η Πολιτειακή Εκτροπή θα έχει σαν συνέπεια μεγάλη κοινωνική αναστάτωση.
3. Ταυτόχρονα με την κοινωνική αναστάτωση θα υπάρξει οικονομική ανέχεια και πείνα η οποία θα δημιουργήσει έκτροπα.
4. Θα επέμβει ο στρατός για να αποκαταστήσει την τάξη και την ηρεμία στην χώρα.
(Στο σημείο αυτό ο υποτακτικός του Αγίου και γέροντας του πατρός Π. διέκοψε τον Άγιο Πορφύριο δυσανασχετώντας.)
-Ωχ γέροντα, πάλι χούντα θα έχουμε;
Ο άγιος γέρων Πορφύριος όμως τον καθησύχασε:
Όχι, δεν θα γίνει χούντα, απλώς ο στρατός θα επιβάλλει την τάξη για να μην επικρατήσει αναρχία στην χώρα!
5. Ο στρατός θα δώσει ειρηνικά την εξουσία σε πατριωτική Κυβέρνηση.
β) Στη δε Τουρκία οι επερχόμενες εκλογές -στη σκιά μάλιστα της πολύνεκρης τραγωδίας- αναμένεται, να αποκαθηλώσουν τον Ταγιπάκο από απόλυτο άρχοντα της χώρας και να αναλάβουν κάποιοι επόμενοι. Αν αυτοί θα είναι πολιτικοί ή θα βάλει το χεράκι της η μαμά Αμερική, για να εγκαθιδρύσει “δική της” στρατιωτική δικτατορία μέλλει να το δούμε. Όπως επίσης μέλλει να δούμε, αν η πτώση του σουλτάνου θα είναι μόνο πολιτική ή και φυσική και ο νοών νοείτω.
Εκείνο όμως που όλοι γνωρίζουμε, είναι, ότι “όταν πέσει ο Ερντογάν τότε θα αρχίσουν τα μεγάλα…”

Β) Αρκετές πιθανότητες έχει και η εσκεμμένη πρόκληση θερμού επεισοδίου μεταξύ των δύο χωρών, που πολύ θα βόλευε τους εκατέρωθεν άρχοντες, αφού:
α) Θα μπορούσαν οι εκλογές να “πάνε πίσω” με απόλυτα συνταγματικό τρόπο και με τη δυνατότητα να συσπειρώσουν τους οπαδούς τους…
β) Θα μπορούσαν να φέρουν στη συνέχεια τους λαούς τους -και δη τον ελληνικό- προ τετελεσμένου σε μία νέα πραγματικότητα που θα απαιτούσε υποχωρήσεις και… ταράν ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ… Άκου, να δεις τώρα…
ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ
ΕΝΟΤΗΤΑ 1
ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΣΤΗΜΕΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΗΓΕΣΙΩΝ ΗΠΑ – ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΕΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ …
ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΑΥΤΑ ΟΤΑΝ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΦΘΑΣΕΙ ΣΕ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΟ ΑΝΟΔΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ Μ.ΑΝΑΤΟΛΗ …
ΘΑ ΕΚΒΙΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ Η ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ …
ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΜΑΤΑΙΩΘΟΥΝ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΗΣ ΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΕΦΙΑΛΤΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ …

Γ) Ο Πατροκοσμάς, οι κότες και τα παράθυρα…
Γνωστότατη και άκρως σημαντική προφητεία του αγίου μας, αφού θα αποτελέσει και το ορόσημο έναρξης των γεγονότων.
«Θὰ σᾶς ἐπιβάλουν μεγάλο καὶ δυσβάστακτο φόρο, ἀλλὰ δὲν θὰ προφθάσουν».
«Θὰ βάλουν φόρο στὶς κότες καὶ στὰ παράθυρα».
Και θα επιμείνω, ως αγύριστο κεφάλι, ότι η προφητεία αυτή ΔΕΝ έχει εκπληρωθεί ακόμα, όπως ισχυρίζονται πολλοί, αλλά όταν έρθει η ώρα θα βάλουν όντως φόρο ανά κεφάλι οικόσιτου ζώου, όπως μας λέει και το Προφητειών το Ανάγνωσμα:
“ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΞΑΡΣΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ, ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΘΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ… ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΑ ΚΑΙ ΑΛΥΠΗΤΑ… ΟΙ ΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΘΑ ΔΕΚΑΠΛΑΣΙΑΣΤΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ… ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ, ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΘΑ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΥΡΠΟΛΟΥΝΤΑΙ, Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΦΟΡΟΙ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΙΚΟΣΙΤΑ ΖΩΑ.”
Και διαβάζω πρωί πρωί με την αυγούλα σε άρθρο του Δ. Λιακόπουλου:
“Guardian: Τα κοτόπουλα σε κοτέτσια θα πρέπει να ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!!!”
Με τη δικαιολογία της γρίπης των πτηνών βεβαίως βεβαίως αλλά σε τα μας νεοταξιτάκια; Μασάει η κατσίκα ταραμά; Ενός κακού μύρια έπονται και μετά την καταγραφή θα μπορούσαν να προχωρήσουν ανετότατα ΚΑΙ στη φορολόγηση τόσο στη Βρετανία, όσο και στην Ψωροκώσταινα…

Δ) Και πάλι ο αγαπημένος Πατροκοσμάς / εδώ και αν επαληθεύθηκε:
“Οι κληρικοί θα γίνουν οι χειρότεροι και ασεβέστεροι όλων…”
Να μην το σχολιάσω καλύτερα, γιατί κάποιοι φοράνε ακόμα παρωπίδες και γίνομαι κακιά. Δεν μπορώ όμως να μην υπενθυμίσω τη στάση της “Εκκλησίας” -ο Θεός να την κάνει- κατά τη διάρκεια της “πανδημίας” -ούτε ο Θεός δεν την κάνει- και το ρεζιλίκι των ιεραρχών με τα σηκωμένα μανίκια…
………………………………………………………………………………………………..
Και μπορεί τα παραπάνω να δείχνουν, ότι οδεύουν προς εκπλήρωση αλλά υπάρχουν πολλά ακόμα σημάδια που περιμένουμε ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ, τα οποία ούτε καν αχνοφαίνονται. Επομένως κρατάμε μικρό καλάθι, όσον αφορά στο ΧΡΟΝΟ των γεγονότων.
Και έρχομαι σε κάτι πολύ σημαντικό και συγκεκριμένα σε πρόσφατο άρθρο του Κυανού Ουρανού,
ΚΥΑΝΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΣ : ΤΑ ΞΕΡΟΠΑΛΟΥΚΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ ΤΟ ΠΑΣΧΑ 2023
το οποίο σε μένα προσωπικά έλυσε μια μεγάλη απορία. Γιατί είναι αλήθεια, ότι είχα σπάσει το κεφάλι μου, να καταλάβω, τι στο καλό ήταν αυτά τα ΞΕΡΟΠΑΛΟΥΚΑ του αγίου Κοσμά αλλά ακατοικήτου και ανεγκεφάλου γωνία, ένεκα η έλλειψη φώτισης.
Η προφητεία έχει ως εξής:
«Θα ΄ρθουν δυο χρονιές η μια πίσω από την άλλη που τα ξεροπάλουκα του Μάρτη θα μείνουν στη θέση τους και το γιόμα του φεγγαριού θα κάνει τους παπικούς να γιορτάσουν το Πάσχα αντάμα με το δικό μας. Γράψτε το για να το βάλουν σημάδι τα τρισεγγόνια σας και να ξεύρουν πότε σιμώνουν τούτα που σας λέγω».
Και αν κατάλαβα καλά, η πρώτη χρονιά που τα ξεροπάλουκα θα μείνουν στη θέση τους θα είναι το 2023, η δεύτερη το 2024, ενώ η χρονιά που το γιόμα του φεγγαριού θα κάνει τους παπικούς να γιορτάσουν το Πάσχα μαζί με το δικό μας θα είναι το 2025.
Επομένως από εκεί και πέρα θα πρέπει να αναμένουμε τα γεγονότα, όπως είχα γράψει και σε πρόσφατο άρθρο μου κατόπιν παρόμοιων πληροφοριών που είχα από αναγνώστη και από τον πνευματικό μου:
ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ 2024; ΠΡΟΣΩ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟ 2027;
Και βέβαια ο Πατροκοσμάς δεν είναι κάποιος προφήτης που μπορεί, να αμφισβητηθεί, όπως συμβαίνει με τους σύγχρονους γέροντες που δεν έχουν αγιοκαταταχθεί, όπως η θεία Μαρία.
Αλλά όπως πολύ σωστά λέει και ο φίλος Κυανούς Ουρανός, το θέμα δεν είναι ο χρόνος των γεγονότων αλλά το κατά πόσον εμείς είμαστε έτοιμοι. Και ο Πανάγαθος μπορεί να δίνει παρατάσεις, για να βοηθήσει στη δική μας μετάνοια και κατ’ επέκταση σωτηρία.
Όπως επίσης για τους δικούς Του λόγους αποφασίζει ποιος είναι ο καλύτερος χρόνος για να πάρει τον καθένα από αυτόν τον κόσμο, ώστε να σώσει όχι τη ζωή του αλλά την ψυχή του. Και αυτό δεν είναι “παρηγοριά στον άρρωστο” και συγκεκριμένα στους χαροκαμμένους γονείς που έχασαν τα βλαστάρια τους στην πιο τρυφερή ηλικία αλλά μία πραγματικότητα.
Κλείνοντας να πω, ότι:
Όσο εμείς είμαστε πεσμένοι στα τέσσερα ως άλλοι ραγιάδες, όπως ακριβώς μας θέλει ο μπαρμπα Κλάους και η Νέα Τάξη…
Και όσο υπακούμε στις όποιες προσταγές του αντιδίκου (μπόλια, καρναβάλια, προσκόλληση στην ύλη)…
Και όσο δε γονατίζουμε, να ζητήσουμε συγχώρεση για τα τόσα ανομήματά μας ως άλλοι άσωτοι υιοί…
Προσωπικά δε βλέπω φως στο τούνελ…
Στώμεν καλώς...

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου