Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2023

ΟΣΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ: ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΛΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ!

                                  

Μην ξεχνάτε ότι παιρνούμε δύσκολους καιρούς και χρειάζεται πολλή προσευχή. Να θυμάστε την μεγάλη ανάγκη που έχει ο κόσμος σήμερα και την μεγάλη απαίτηση που έχει ο Θεός από μας για προσευχή. Να εύχεστε για την γενική εξωφρενική κατάσταση όλου του κόσμου, να λυπηθεί ο Χριστός τα πλάσματά Του, γιατί βαδίζουν στην καταστροφή.

«Μετά την μπόρα την δαιμονική θα ‘ρθει η λιακάδα η Θεϊκή …» – Άγιος Παΐσιος

 Επιμέλεια: Αθανάσιος Ρακοβαλής

paisiosΜία παγκόσμια ηλεκτρονική δικτατορία ετοιμάζεται. Το ηλεκτρονικό φακέλωμα, η ηλεκτρονική διακυβέρνηση όπως εύσχημα το ονομάζουν, έφτασε και στην πατρίδα μας. Το πλαστικό χρήμα μας επιβάλλεται. Ήδη συζητείται  ότι από την καινούρια χρονιά κανείς δεν θα μπορεί να αγοράσει ή να πουλήσει κάτι που έχει αξία πάνω από 1500 ευρώ, παρά μόνο μέσω ηλεκτρονικής κάρτας. Από την καινούρια χρονιά όλοι μας θα έχουμε μαζί μας έναν γραμμωτό κώδικα (barcode) που θα φέρει πάνω του τον προσωπικό μας αριθμό, ΑΜΚΑ ή ΑΦΜ ή όπως αλλιώς τον βαφτίσουν δεν έχει σημασία, που θα τον χρησιμοποιούμε σε όλες μας τις αγορές π.χ. σούπερ μάρκετ, βενζινάδικα, καταστήματα ρούχων, κ.λ.π. για να αποφύγουμε τον κόπο να συλλέγουμε αποδείξεις. Αφού μας βάλανε στην ταλαιπωρία για χρόνια να μαζεύουμε αποδείξεις και να αγανακτήσουμε, τώρα θα μας πασάρουν εύκολα την ‘άνετη λύση’, που οι περισσότεροι θα σπεύσουν με χαρά να αποδεχτούν ‘την ευκολία τους’ χωρίς να σκεφτούν την άλλη πλευρά του νομίσματος, την καθημερινή καταγραφή των κινήσεών μας, την ηλεκτρονική παρακολούθηση όλων μας.

Άγιος Παΐσιος: Στα «σκαριά» η μεγαλειώδης συνέχεια – Ο 2ος κύκλος θα καθηλώσει και πάλι

 

Ο Γιώργοs Τσιάκκαs ετοιμάζει τη μεγαλειώδη συνέχεια της σειράς Άγιος Παΐσιος η οποία αναμένεται να καθηλώσει και πάλι το κοινό.

Ο συστρατιώτης του Αγίου Παϊσίου διηγείται όσα θαύματα έζησε μαζί του στον πόλεμο του 40

Συγκλονιστικές - άγνωστες μαρτυρίες από τον καιρό που ο Άγιος Παΐσιος υπηρετούσε την Πατρίδα ως στρατιώτης

Συνέντευξη με τον συνστρατιώτη του Αγίου Γέροντος Παϊσίου, κύριο Μπαλάσκα Βασίλειο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου