Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΜΕΓΙΣΤΟΙ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ


ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΙΕΡΑΡΧΑΙ

Γράφει ο Κυανούς Ουρανός

Θα αρχίσω με μίαν προσωπικήν ιστορίαν : Παιδί της δευτεροβαθμίου εκπαιδεύσεως, αντιδρώντας στην "βαριεμάρα" του εκκλησιασμού της εορτής των Τριών Ιεραρχών, ζητούσα από τους γονείς μου βεβαίωσιν ασθενείας, ώστε απέχοντας του σχολείου να μην "υποστώ" τον εκκλησιασμόν...

Όταν οι γονείς μου αρνήθηκαν (όχι λόγω ορθοδόξου συνειδητότητος) υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι θα φροντίζω τα μελλοντικά παιδιά μου να μην υπομένουν τον "βασανιστικόν" εκκλησιασμόν. Ευτυχώς δεν το τήρησα για ... αγνώστους λόγους.

ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ! Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!


ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΨΑΜΕ. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ  ΣΥΝΟΡΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ

 


Γράφει Δημήτρης Νατσιός

Έχω ενώπιόν μου το βιβλίο Γεωγραφίας της Έ Δημοτικού, τάξη στην οποία φέτος είμαι δάσκαλος. Το εγχειρίδιο τιτλοφορείται «Γεωγραφία» και υπότιτλος «Μαθαίνω την Ελλάδα». (Το σωστότερο θα ήταν «Μαθαίνω από την Ελλάδα», αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για τους συγγραφείς του).

Το βιβλίο επανεκδόθηκε το 2020. Όμως την φετινή σχολική χρονιά, μας ήρθε πολύ διαφορετικό, αγνώριστο, μασκαρεμένο. Περιέχει μια «καινοτομία», μια λεπτομέρεια που όσοι παραμένουν ακόμη Έλληνες, διατηρούν άγρυπνη την ιθαγένεια και έχουν ανοιχτά τα μάτια της ψυχής τους, αισθάνονται θλίψη, οδύνη και σπαραγμό.

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ 23 Δεκ 2020…. ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ...


ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ, ΝΕΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ 5 ΜΗΝΕΣ

 Γράφει και κοινοποιεί ο Γεωκών

Μετά από ευλογία του Γέροντα μου, δημοσιεύω τα κομμάτια που έλειπαν από το κείμενο 23 Δεκ 2020 , τα ΘΕΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ και οι προφητείες μπορούν ανά πάσα στιγμή να αλλάξουν ( μόνο οι ημερομηνίες) Βασικός και μόνος παράγοντας για την εκπλήρωση ή μη μίας προφητείας είναι η μετάνοια ενός ανθρώπου ή ενός λαού…

Ο Θεός μπορεί να Παρατείνει όμως τον καιρό της τιμωρίας, για να δώσει χρόνο μετανοίας. το θέμα δεν είναι οι ημερομηνίες αλλά όλα είναι για ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΟΙΑ…

ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ ΦΘΑΝΕΙ!   ΘΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΘΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΙΣΜΟ;

Παρατηρήθηκε ανωμαλία στο υποθαλάσσιο ανάγλυφο της Θάλασσας του Μαρμαρά. Γίνεται λόγος για ρήγμα και επικείμενο καταστροφικό σεισμό μαμούθ στην Κων/πολη με ως και 500.000 νεκρούς!!!

30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΙΕΡΑΡΧΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ 




Οἱ Τρεῖς Ἱεράρχαι εἶναι τὸ σὺμβολον τῆς ὑγιοῦς συνενώσεως τοῦ Ὀρθοδόξου Χριστιανισμοῦ μὲ τὸν ἀθάνατονἙλληνισμὸν, δηλαδὴ τῶν Ἀρχῶν τοῦ Ἔθνους μας, τὰς ὁποίας ὀφείλομεν νὰ διατηρήσωμε ἡμεῖς οἱ Νεοέλληνεςἀναλλοιώτους.

Τὸ ὅτι αἱ σκοτειναὶ δυνάμεις, διὰ νὰ ὑποδουλώνουν τοὺς λαούς, ἔχουν ὡς δόγμα των νὰ ἀλλοιώνουν τὴν γλῶσσαν, τὰ ἤθη καὶ τὰ ἔθιμα τῶν λαῶν- ἰδιαιτέρως δὲ διὰ τὸν ἑλληνικὸν λαὸν ἰσχύει τὸ δόγμα τοῦ Γερμανοεβραίου Σιωνιστοῦ Kissinger, τὸ ὁποῖον λέγει: «Μόνον ἐὰν ἀποχριστιανοποιήσωμεν καὶ ἀφελληνίσωμεν τοὺς Ἕλληνας, θὰ ἐπιτύχωμεν τὸν σκοπόν μας»-δὲν εἶναι τόσον ἐπικίνδυνον καὶ αἰσχρόν. Αἴσχιστον καὶ χαριστικὴ βολὴ εἶναι ἡ υἱοθέτησις τῶν σκοπῶν τῶν σκοτεινῶν δυνάμεων ἀπὸ ἡμετέρους δοτοὺς ἰθύνοντας, ἐξωμότας καὶ ἀνδρείκελα, προδότας, τοποθετημένους ἀπὸ τὰς σκοτεινὰς δυνάμεις εἰς θέσεις κλειδιά.

H ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠOY ΜΕ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ ΣΕ ΕΝΕΡΓΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ    

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου