Τετάρτη 19 Αυγούστου 2020

Συγκλονίζουν τα λόγια του Παΐσιου: «Με Οικουμενική θα ξεκινήσουν όλα… Θα φύγουν μεσάνυχτα» Συγκλονίζουν τα λόγια του Παΐσιου: «Με Οικουμενική θα ξεκινήσουν όλα… Θα φύγουν μεσάνυχτα»

 Ο Άγιος είχε προβλέψει όσα βιώνουμε σήμερα.

Και τι δεν είχε προβλέψει ο Άγιος Γέροντας Παΐσιος; Από την πολιτική αστάθεια και τους φόρους μέχρι την εξάρτηση από τις τραπεζικές κάρτες, ενώ είχε μιλήσει για πείνα χειρότερη της Κατοχής και πόλεμο με την Τουρκία. Αυτή είναι η συγκλονιστική προφητεία του Αγίου Γέροντα Παϊσίου για την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα αλλά και για πόλεμο με την Τουρκία. «…Θα έχετε κυβέρνηση και θα είναι σαν να μην έχετε». «…θα σας δώσουν πολλά λεφτά και μετά θα σας βάλουν δυσβάσταχτους φόρους,αλλά δεν θα προλάβουν να τους πάρουν». «…ο κόσμος θα σιχαθεί τους πολιτικούς και θα τους πάρει με τις πέτρες»…«…θα γίνει κάτι και θα φανεί πως φταίει η Ελλάδα, τότε η Τουρκία θα το εκμεταλλευτεί…». 

 

Οι άνθρωποι οι φτωχοί, που στερούνται και δεν έχουν να φάνε, αν δεν γογγύζουν, θα ‘χουν ίσο μισθό με τους ασκητές που ασκητεύουν στον Άθωνα ή στα κελλιά τους.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου