Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017

ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΟΜΑΞΕΤΕ. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ.

ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΟΜΑΞΕΤΕ. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ.
Σας λέω υπεύθυνα, διότι ασχολήθηκα με την εσχατολογία. Εντός ολίγου, θα ξεκινήσει παγκοσμίως αυτό. Και σαν είδος κατακλυσμού, από τη δικαιοσύνη του Θεού, θα επιβληθεί παγκοσμίως να ξεριζώσει όλους τους αιτίους της παγκοσμίου διαστροφής.

«ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ» – ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΓΕΡΩΝ ΠΑΪΣΙΟΣ.

"Δεῦρο δείξω σοι τὸ κρῖμα τῆς πόρνης τῆς μεγάλης" (Αποκάλυψη 17,1) - τοιχογραφία στον νάρθηκα της Ιεράς Μονής Καρακάλλου.



«Θα συμβούν γεγονότα πολλά. Ίσως προλάβετε να ζήσετε και εσείς πολλά από τα σημεία, που γράφει η Αποκάλυψη. Σιγά – σιγά αρκετά αρχίζουν και βγαίνουν. Φωνάζω ο ταλαίπωρος πριν από τόσα χρόνια. Είναι φοβερή,

«Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΓΕΝΕΑ ΘΑ ΥΠΕΡΒΕΙ ΣΕ ΚΑΚΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ» - ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ π. ΦΙΛΟΘΕΟΣ ΖΕΡΒΑΚΟΣ


Αλλοίμονον που κατήντησαν οι άνθρωποι της παρούσας πονηράς γενεάς. Αληθώς η προφητεία του αγίου Νήφωνος εκπληρώνεται, ότι η παρούσα γενεά θα υπερβεί εις την κακίαν, την κακίαν όλων των αιώνων.  

Το 59% των Ελλήνων θεωρεί σημαντική τη θρησκεία στη ζωή του – Έρευνα Pew Research.

Πόσο σημαντική είναι η θρησκεία στη ζωή των ορθόδοξων χριστιανών; Οι ορθόδοξοι πιστοί διατηρούν θρησκευτικές εικόνες κατ’ οίκον; Τάσσονται υπέρ του γάμου των ιερέων ή αντιτίθενται; Οι γυναίκες, κατά την άποψή τους, έχουν δικαίωμα στην ιεροσύνη; Συμφωνούν στην ένωση της Ρωμαιοκαθολικής με την Ορθόδοξη Εκκλησία; Απαντήσεις στα εν λόγω ερωτήματα επιχειρεί να δώσει έρευνα της κοινής γνώμης για την Ορθόδοξη Χριστιανοσύνη στον 21ο αι., η οποία δημοσιεύτηκε στις 8 Νοεμβρίου στην ιστοσελίδα της Pew Research Center, PEW, (κέντρο έρευνας), με έδρα την Ουάσιγκτον. Επιπλέον, μέσω της έρευνας, αναλύονται οι θρησκευτικές αλλαγές και η σημασία τους στις παγκόσμιες κοινωνίες.








ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ-Η .ΑΛΛΑΓΗ ΦΥΛΟΥ ΣΤΑ 15 ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ.

Τα δεινά πλέον στην Ελλάδα έχουν ξεκινήσει.Μετά την ψήφιση στο Κοινοβούλιο για την αλλαγή φύλου από τα 15 γίνεται επίκαιρος ο Πατέρας  Ιωάννης Καλα'ί'δης.
Ελεγε χαρακτηριστικά:
Εικόνα
-Η εποχή μας είναι πολύ δύσκολη,τα παιδιά μας είναι να τα πονάμε και να τα κλαίμε ,παρά να τα κατακρίνουμε.Γιατί αν είμασταν εμείς παιδιά στην σημερινή εποχή θα είμασταν σαν κι αυτά ή και χειρότερα.Σήμερα τα παιδιά βάλλονται από τα έντυπα,τα περιοδικά,την τηλεόραση,τις κακές παρέες.Τα φαγώσιμα είναι όλα με ζιζανιοκτόνα ,δηλητηριασμένα κι επηρεάζουν το νευρικό σύστημα των παιδιών, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να υπομένουν τους γονείς τους και τους άλλους, αλλά και πολλές φορές και οι γονείς αυτά.

ΚΑΙ Η ΑΠΟΨΙΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ;

 ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΝΔΡΑΣ κλπ 

________Μεγάλη θλίψη προκάλεσαν στην ψυχή όλων μας οι μεγάλες και δυσπερίγραπτες καταστροφές, που έγιναν τίς πρωϊνές ώρες της  Τετάρτης  15ης Νοεμβρίου 2017 στην περιοχή της Μάνδρας. Δεν μπορούμε ακόμη να χωνέψουμε την απώλεια δεκαπέντε (15) αδελφών μας, οι οποίοι ανασύρθηκαν νεκροί από τα πλημμυρισμένα ύδατα, καθώς επίσης τις τραγικές εικόνες καταστροφής, που είδαν τα μάτια μας στην οθόνη της τηλεοράσεως. Φορτηγά αυτοκίνητα, νταλίκες, είχαν παρασυρθή από τα χειμαρρώδη νερά της βροχής, επιβατικά ΙΧ αυτοκίνητα είχαν στηθή όρθια σε τοίχους οικιών, άλλα είχαν μεταμορφωθή σε όγκο από παληοσίδερα κ.ού.κ.! 
_______Οι προσπάθειες των Σωστικών Συνεργείων και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ήσαν αξιοθαύμαστες! 
_______Τα τηλεοπτικά Συνεργεία κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να μας απεικονίσουν την τραγική καταστροφή.
_______Οι τηλεοπτικοί αστέρες στα διάφορα πάνελς επίσης αφιέρωσαν πολύν χρόνο, στην προσπάθεια να μας περιγράψουν και να μας εξηγήσουν τα τραγικά αυτά φυσικά φαινόμενα. 

_______

Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός: «Σεισμός παγκόσμιος θα γίνει, όλος ο κόσμος θα γίνει ένας κάμπος»

Και θα στείλει ο θεός τον Προφήτη Ηλία να διδάξει τους Χριστιανούς να φυλάγουν την πίστη των.
Ο αντίχριστος αδερφοί μου είναι άνθρωπος, οπού έχει κακή γνώμη, κακή προαίρεση και κατοικεί ο διάβολος στην καρδιά του, και λέγει πως είναι Θεός,και ο αντίχριστος θα θανατώσει τον προφήτη Ηλίαν.Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός: «Σεισμός παγκόσμιος θα γίνει, όλος ο κόσμος θα γίνει ένας κάμπος»

Μέγα Θαύμα: ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ εμφανίζεται στην Ηγουμένη της Ιεράς Μονής Σεϊδανάγιας της Συρίας και της λέει « έλα να με βρεις στο σπίτι μου στην Αλεξανδρούπολη»


Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας.
Αδελφοί δεν είναι εύκολο να γράφεις κάτι θαυμαστό που είναι χειροπιαστό γιατί το ομολογεί η ίδια η Γερόντισσα Ακυλίνα που είναι Ηγουμένη στο Παγκοσμίου Ορθόδοξης Ιστορικής φήμης Μοναστήρι της ΠΑΝΑΓΙΑΣ της Σεϊδανάγιας πλησίον της Δαμασκού .
Ουσιαστικά έρχεται η Γερόντισσα Ακυλίνα από την Εμπόλεμη – Αιματωβαμμένη και Μαρτυρική Συρία με τους νέους Νεομάρτυρες της εποχής μας…
Έρχεται Θεία Οικονομία στην Ελληνική Συνοριογραμμή μας στον Έβρο, στην ακριτική Αλεξανδρούπολη και στο Πανεπιστήμιο της για ιατρικούς λόγους που εκθέτει η ιδία και τότε της παρουσιάζεται κατ όναρ ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ στις 7 Οκτωβρίου 2017.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου