Κυριακή 30 Απριλίου 2017

ΠΟΙΗΜΑΤΑ

 

  ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ 

ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 

ΘΥΜΗΘΗΚΑΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ 

ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΙΕΣ 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ. 

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ 

ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΔΟΧΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ 

ΝΑ ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΚΑΙ 

ΡΩΤΑΤΕ ΑΓΩΝΙΩΔΩΣ: ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ;

στα σχόλια κάτω απο το δεύτερο ποίημα εκθέτουμε την γνώμη μας. Δεν έχουμε την απαίτηση να συμφωνείτε μαζί μας αλλά ρίξτε και σεις μερικές πιό προσεκτικές ματιές στα ποιήματα. Μιλάνε τόσο σαφέστατα και αναλυτικά που μάλλον θα συγκλίνουν οι απόψεις μας!




διαβαζουμε πρώτα το 5ο ποίημα:


5ο ΠΟΙΗΜΑ.
18-5-2012.


ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ. Μαζεύτηκαν τα σύννεφα επάνω απ’ την Ελλάδα, μπόρα έρχεται δυνατή και φεύγει η λιακάδα.
Μαύρος θα γίνει ο ουρανός, φεύγει η προστασία, φεύγουν πια οι Αρχάγγελοι και έρχονται τα θηρία. Πήρε εντολή ο διάβολος, πήρε την εξουσία, να βασανίσει τη χώρα αυτή με πείνα και αναρχία. Του έδωσα το ελεύθερο να κάνει ότι θέλει, γιατί η αμαρτία σας όλα του τα επιτρέπει. Εκτός απ’ τα παιδάκια μου, το ποίμνιο το δικό μου, δεν έχει εξουσία καμιά να βλάψει το στρατό μου. Στο στόχαστρο είναι οι Έλληνες, για κατοχή η Ελλάδα, ύπουλα θα σας χτυπήσουνε, με συγκατάθεση και από τα κράτη τ’ άλλα.
Θα έρθουν οι Αγαρηνοί να πάρουν τα νησιά σας, το ξέρουν οι κυβερνήτες σας, είναι υπεύθυνοι για το κατάντημά σας.
Τα πούλησαν τα εδάφη αυτά, είναι όλα προγραμματισμένα, να μην τα βρίσκουν στη βουλή, να είναι όλα διαλυμένα. Έτσι να δώσουν την αφορμή αυτή που πια ζητούνε, οι Τούρκοι, ημέρα μιας γιορτής να σας επιτεθούνε. Πόσο έχετε προδοθεί, δεν χωράει στο μυαλό σας, το επιτρέπω όμως ο Θεός, είναι για το καλό σας. Γιατί κάνατε είδωλα αυτούς που κυβερνούνε, αυτούς που σας κορόιδεψαν, τί άλλο να σας πούνε; Ακόμα δεν τους μάθατε; Ακόμα τους ακούτε; Ακόμα τους πιστεύετε; Θέλετε κι άλλα να δείτε. Θα επιτρέψω τότε Εγώ, να δείτε γεγονότα, να βγάλουνε τις μάσκες τους, να βγουν όλα στη φόρα. Τότε θα δείτε στη βουλή μεγάλες αποκαλύψεις, ξεδιάντροπα θα λέγονται χωρίς να νιώθουν τύψεις. Ίσως τότε καταλάβετε και πλέον αντιληφθείτε, ποιοί διοικούν τη χώρα αυτή, στα πρόσωπά τους, το διάβολο θα δείτε.
Παιδάκια μου αγαπητά μόνο η προσευχή σας, θα σας φρουρήσει σίγουρα, την χώρα σας και την ψυχή σας. Στην μάνα σας την Παναγιά, και σε όλους τους αγίους, κάνετε παράκληση να σπεύσουν να βοηθήσουν. Αφήστε πια τα είδωλα, είδωλο να είναι ο Χριστός, για να ‘ρθει η Ανάσταση να φύγει ο σταυρός σας! 
Αμήν.


ΚΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ 2ο ΠΟΙΗΜΑ ΠΟΥ ΕΞΗΓΕΙ ΤΟ ΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ.

ΠΟΙΗΜΑ 2ο 27-3-2012


ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ
Πάρε μολύβι και χαρτί, τα ρήματα να γράψεις είναι προς όφελος ψυχής για όποιον τα διαβάσει. Μα είναι και προφητικά τα λόγια του Κυρίου, γιατί κρύβουν μέσα τους τη σοφία, του θείου μεγαλείου. Όποιος με εμένα ενωθεί με αγάπη και ειρήνη, τίποτα να μη φοβηθεί σε ό,τι και να γίνει. Το λέω αυτό γιατί έρχονται δεινά πολύ μεγάλα, γιατί αίμα πολύ θα χυθεί μεσ’ στη φτωχή Ελλάδα. Θα μπούνε μέσα στη βουλή όλοι οι πεινασμένοι, χιλιάδες θα σφαχτούν, τί μακελειό τους περιμένει! Έπειτα απ’ αυτό παιδάκια μου θάρθει ακυβερνησία, αφού πολλοί πολιτικοί θα έχουν φύγει απ’ τη ζωή. Για λίγο η χώρα αυτή δεν θα ‘χει καπετάνιο, και είναι επικίνδυνο ο εχθρός να έρθει από πάνω.
Ο πόλεμος, προ των πυλών, οι Τούρκοι παραμονεύουν, και ψάχνουν μία αφορμή, αυτό πια περιμένουν. Τότε, θα έρθει ο στρατός για λίγο να κυβερνήσει, θα φύγουν τότε οι δανειστές και ήσυχη την Ελλάδα θα αφήσουν. Θα φύγετε απ’ την Ε.Ε, θα κόψετε, τη δραχμή σας, θα μείνετε μονάχοι σας αυτή θα είναι η τιμή σας. Για να θυμηθείτε ξανά θρησκεία και πατρίδα, να έρθετε εις εαυτόν σε προσευχή και σε νηστεία. Όμως, δεν θα αποφύγετε τον φοβερό εχθρός σας, οι Τούρκοι θα επιτεθούν να πάρουν τα νησιά σας. Δεν θάναι για πολύ αυτό, γιατί φωτιά τους περιμένει, από το στόλο το Ρωσικό αλλά και από τα δικά τους μέρη. Θα τους αποδεκατίσουνε, δεν θα ‘χουν που να πάνε, ό,τι κακό σας έκαναν, τώρα θα το μετράνε. Μέσα όμως σε όλα αυτά, η πείνα θα θερίζει, Όποιος δεν έχει Χριστό και Παναγιά, στους δρόμους θα γυρίζει.
Γι’ αυτό εσείς παιδάκια μου, να λέτε λόγο θείο, σ’ όποιον ζητά να μορφωθεί με θείο μεγαλείο. Όποιος ζητήσει να με βρει, από Εμένα το Πνεύμα μου να πάρει, τίποτα να μη φοβηθεί, θα έχει ό,τι ζητάει. Να έχετε πίστη σταθερή και με κλειστά τα μάτια, να αφεθείτε σε Εμέ, και Εγώ σας δίνω τα πάντα… Δεν έχει κρίση ο Θεός, τίποτα δεν του λείπει, μπορεί να φροντίσει τον καθένα σας, να στείλει ό,τι του λείπει. Έτσι θα κάνω και σ’ αυτή την άθεη εποχή σας, ανάλογα με την πίστη σας θα είμαι στη ζωή σας. Θα είμαι σ’ όποιον με καλεί, σ’ όποιον είναι στην αγκαλιά μου, γιατί είμαι ο πατέρας σας και είστε τα παιδιά μου. Ειρήνη να έχετε στην ψυχή και στην καρδιά αγάπη, για να περιφρουρείστε πάντοτε απ’ του εχθρού το μάτι. Πρέπει να τα περάσετε όλα αυτά που σας είπα, για να ‘ρθει η μετάνοια να κλείσει η μαύρη τρύπα,
αυτή που σας αποξένωσε από τη θεϊκή αγκαλιά μου, γιατί μ’ απαρνηθήκατε και φύγατε από κοντά μου. Έπειτα όμως απ’ αυτά, θα ‘ρθει η νηνεμία, όταν σε μένα γυρίσετε θα έρθει η ευλογία. Μεγάλη χώρα και ένδοξη θα γίνει η Ελλάδα, με κυβερνήτη χριστιανό θα κάνει πράγματα μεγάλα. Πλούτος στο υπέδαφος θα βρεθεί και λείψανα αγίων, πλούσια χώρα θα γίνετε σε χρήμα αλλά και θείων μεγαλείων. Τα αρχαία θα διδάσκονται σ’ ολόκληρο τον κόσμο, παντού θα πάνε αποστολές να διδαχτεί το Ευαγγέλιο μόνο. Η Ελλάδα θα γίνει ένδοξη αλλά και πολύ μεγάλη, αφού πίσω θα πάρει πια τα εδάφη της που έχασε και πάλι. Όλα αυτά θα γίνουνε γι’ αυτό προετοιμαστείτε, για τα δεινά και τ’ άσχημα, αλλά και για τις μέρες τις ένδοξες που θα δείτε! 
Αμήν.
οπότε βάσει των ανωτέρω αποκαλύψεων απο τα μνημόνια δεν βγαίνουμε με διαπραγματεύσεις και συμφωνίες, θα τους διώξουν κακήν κακώς "άλλοι"τους δανειστές ( ο Θεός να τους κάνει), που ρήμαξαν την οικονομία της πατρίδας! Τώρα τι λένε οι κάθε χρώματος και κόμματος πολιτικοί, εμείς τα ακούμε βερεσέ. ΄Αλλωστε κι αυτούς θα τους διώξει ο λαός σύμφωνα με το ποίημα νο 2 γιατί θα τους πάρει είδηση τι ρόλο παίζανε μέχρι τώρα. Πώς; Μά θα τα λένε μόνοι τους αφού θα γίνουν τρομερές αποκαλύψεις στην βουλή χωρίς να νοιώθουν τύψεις , όπως λέει στο ποίημα νο 5. Θα "ξεκατινιαστούν" κατά το λαικότερο απο μόνοι τους!! κι αν μάθει ο κόσμος τι γινόταν... Και για λίγο ο στρατός στην εξουσία εξ ανάγκης απο ότι διαβάζουμε παρακάτω , μετά φεύγουν οι δανειστές, πάμε στην δραχμούλα και στο τέλος θα γίνει αυτό που φοβόμαστε εδώ και χρόνια. Βλέπουμε λοιπόν ότι τα κανονικά ελληνοτουρκικά γεγονότα έπονται, δεν είναι τώρα. Κάνα μικροεπεισόδιο πιθανολογείται...Έτσι τουλάχιστον συμπεραίνουμε με μιά πρώτη ανάγνωση εμείς! Ο καθένας νού έχει, διαβάζει και μπορεί να εννοήσει μόνος του αυτά που αναγιγνώσκει. Άν μέχρι τώρα δίναμε λίγη πίστη στα γραφόμενα απο όλους τους ανθρώπους του Θεού, όχι μόνο απο αυτά τα ποιήματα, θα είχαμε ήδη λυτρωθεί!!! Όμως μας αρέσουν τα "ζόρικα". Και στο τέλος θα κάνουμε την ανάγκη φιλότιμο, για να βγούμε απο αυτήν την τεχνητή ομολογουμένως κρίση, αλλά βαριά λαβωμένοι οι περισσότεροι. Ο έχων νού άς σωφρονιστεί απο τώρα, πρίν βρεθούμε πρό δυσαρέστων εκπλήξεων. Πολλοί αμετανόητοι θα "φύγουν" λένε οι προφητείες, εντός της δίνης των γεγονότων. Εμείς ευχόμαστε να είμαστε όλοι σε αυτούς που δεν θα περιμένουμε την έκβαση αυτών για να πλησιάσουμε τον Κύριο, γιατί δεν ξέρουμε άν θα προλάβουμε να πούμε το ΗΜΑΡΤΟΝ!!

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΑΝ, ΘΑ ΒΡΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.ΘΑ ΔΕΙ ΤΟ ΠΩΣ ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΛΥΤΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΔΥΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ, ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΣΥΡΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Η ΛΥΤΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΟΛΑΚΕΡΗ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ ΚΙ ΟΥΤΕ ΜΥΘΕΥΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ. ΟΣΟΙ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ¨ΚΑΘΑΡΗ¨ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ, ΘΑ ΔΟΥΝΕ ΠΟΣΟ ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΑΙ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΚΑΤΕΓΡΑΦΗΣΑΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΧΕΡΙ ΜΙΑΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. ΓΙΑΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΨΥΧΕΣ ΑΝΑΠΑΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ, ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΚΙ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕ.ΧΡΟΝΟ ΑΚΡΙΒΗ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΧΑΡΗ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΑΚΡΙΒΗΣ ΧΡΟΝΟΣ, ΓΙΑ ΔΥΟ ΛΟΓΟΥΣ: ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΤΡΟΠΟ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΑΓΡΥΠΝΙΣΗ. ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΘΗΣΥΧΑΖΟΥΜΕ ΛΕΓΟΝΤΑΣ: Ε! ΑΦΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΟΥΜΕ, ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΠΡΩΤΑ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ! ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΗ ΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΑΙΩΝΑ! ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΗΔΗ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΟΙΩΣ, ΑΠΛΑ ΤΟ ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ ΘΑ ΔΙΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΑ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΤΟ ΤΟΝΙΖΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΟΤΙ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΒΑΘΕΙΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΕΘΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ! ΣΧΕΔΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΕΓΙΝΕ!! ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΑΝ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ :
http://www.immorfou.org.cy/component/content/article/16-news/1275-gdfgfgfgfdd.html

ΚΙ ΕΔΩ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ:
http://logixaritoskaisofias.blogspot.de/2016/09/28092016_85.html


28-09-2016

ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ.

Ο πόλεμος πλέον έρχεται θα φλέγεται το Αιγαίο,
θα κοκκινίσει η θάλασσα, με πόνο αυτή τη στιγμή σας το λέω!

Όλοι οι λαοί θα έρθουνε να πάρουν το μερτικό τους,
γιατί όλοι τους πιστεύουνε πως είναι και δικό τους.

Στον πόλεμο θα μπλέκονται με πρώτη την Τουρκία,
γιατί αυτή το θέλησε να έχει τα πρωτεία.

Θέλησε από την Ελλάδα μας πολλά νησιά να πάρει,
αλλά και ένα μικρό επεισόδιο, είναι έτοιμη να κάνει.

Νομίζει ότι έχει δύναμη και πλάτες των μεγάλων,
όμως θα την πουλήσουνε, γιατί δεν την αντέχουν άλλο.

Μόλις στον πόλεμο εμπλακεί, αμέσως θα την φτάσουν,
Ρώσοι, Κούρδοι, Αρμένιοι και θα την κομματιάσουν.

Δεν θα μπορέσει η δόλια αυτή η χώρα η μεγάλη,
να μείνει όρθια για πολύ, γιατί θα έρθουν κι’ άλλοι.

Μέσα στη λαίλαπα αυτή που όλο θα φουντώνει,
θα έρχονται κι’ άλλοι λαοί απ’ όλη την Ευρώπη.

Αλλοίμονο, τί έχει να δει και πώς να τ’ αντιμετωπίσει;
Αδύνατον όμως είναι πια, πίσω για να γυρίσει…

Τότε θα ψάχνει για να βρει στρατό αλλού πού έχει,
γρήγορα να τον πάρει από εκεί, στον πόλεμο να τρέξει.

Έτσι η Κύπρος μας θα ελευθερωθεί, θα φύγουν οι εχθροί της,
χωρίς χαρτιά και υπογραφή, η γη θα είναι δική της.

Η Ελλάδα από μακριά, μόνο, θα τους κοιτάζει,
χωρίς καμιά συμμετοχή, τον Κύριο θα δοξάζει!

Γιατί όλα αυτά τα χρονικά, όπου δεν είναι λίγα,
όλοι οι λαοί την περιέζωσαν, και όλοι οι λαοί της πήραν…

Γι’ αυτό και είναι δίκαιο να ενεργήσουν οι νόμοι,
όχι οι πολιτικοί, αλλά οι Θείοι νόμοι.

Και να της δώσουν δίκαια το κάθε ένα κομμάτι
και όλη η Ελλάδα να ενωθεί και Αυτοκρατορία να έχει.

Ο πόλεμος όμως αυτός δεν θα έχει ξαναγίνει,
φρίκη, σφαγή και οδυρμός, στρατιώτης δεν θα μείνει…

Θα γίνει ξεκαθάρισμα, η ήρα από το σιτάρι,
θα ξεχωρίσω ο Θεός, το πρόβατο από το κριάρι.

Όταν τελειώσει ο πόλεμος χώρα δεν θα ‘χει μείνει,
που να μην έχει τσακιστεί από πείνα, σπαραγμό και οδύνη.

Μέσα από τον πόλεμο αυτό, κανείς δεν θα νικήσει
και όποιος θα μπει μέσα σ’ αυτόν, πίσω δεν θα γυρίσει.

Μη σας τρομάζουν όλα αυτά, γιατί έτσι πρέπει να γίνουν,
ήρθε ο καιρός της λευτεριάς, και οι δίκαιοι θα μείνουν.

Όσοι κοντά μου έρχονται με ειλικρινή μετάνοια,
θα βρίσκουν τον Πατέρα τους, θα φεύγουν από την ορφάνια.

Κι ενώ όλοι γύρω τους θα νιώθουνε τη θλίψη,
αντίθετα στα τέκνα μου, η χαρά δεν θα τους λείψει. 

Κλίνετε γόνυ τέκνα μου για να προφυλαχτείτε,
γιατί έρχονται επτά πληγές, που στη χώρα σας θα δείτε.

Η μια θα φεύγει και η άλλη θα έρχεται και σεις πού θα κρυφτείτε;
Θα είναι οι μέρες δύσκολες και όλα αυτά που θα δείτε.

Όμως όσα παιδιά μου μ’ αγαπούν και έρχονται κοντά μου
και πράττουν κάθε εντολή από το Ευαγγέλιό μου,

τίποτε να μη φοβηθούν, ποτέ να μη δειλιάσουν,
γιατί θα έχουν Πατέρα στοργικό και θαύματα θα χορτάσουν!

Κάνετε την Παράκληση όλοι της Παναγίας,
γονατιστοί, με δάκρυα, και θα έχετε προστασία.

Γιατί είναι η Υπέρμαχος και Στρατηγός συνάμα,
και έχει τα χέρια ανοιχτά επάνω απ’ την Ελλάδα!

Και μόλις δει μετάνοια απ’ όλα τα παιδιά της,
μαζί με τους Αρχάγγελους, τον Μέγα Ταξιάρχη,

θα διώξουν όλους τους εχθρούς που ήρθαν να συλήσουν,
κάθε Ιερό και Όσιο, αλλά και να σας αφανίσουν.

Γιατί επέτρεψα Εγώ και όχι οι μεγάλοι,
ξένοι μέσα στη χώρα σας να γίνετε και σκλάβοι.

Διότι δεν αγαπούσατε ούτε το Θεό ούτε την πατρίδα,
μόνο το χρήμα θέλατε και κάθε αμαρτία.

Έχει όμως η χώρα αυτή πάρα πολλά διαμάντια,
τέκνα δικά μου διαλεκτά, που έχασαν τα μονοπάτια…

Και μέσα στο βούρκο έπεσαν και βρίσκονται θαμμένα,
γι’ αυτό θα έρθουν οι πληγές, για να έρθουν σε Εμένα!

Για λίγο η Ελλάδα μας, ξέφραγο θα είναι αμπέλι,
θα έρχονται όλοι οι εχθροί και ο κάθε ένας θα κάνει, ό,τι θέλει.

Βία παντού και πανικός, αυτό πια θα σκορπάνε,
γιατί έτσι πήραν εντολή, στους Χριστιανούς να ορμάνε.

Δεν ξέρουν όμως όλοι αυτοί, πως έφτασε η ώρα,
να γίνει ξεκαθάρισμα μέσα σ’ αυτή τη χώρα.

Γιατί αρκετά ανέχτηκα, μια τέτοια προδοσία,
τα σχέδια τα ύπουλα από τους πολιτικούς, που έγινε η συμφωνία.

Τί και αν όλα τα πάρουνε; Τη γη, τη θάλασσα, ακόμα και τον αέρα;
Σε λίγο όλοι θα φύγουνε και εσείς θα προσκυνάτε Εμένα.

Μάθετε να προσεύχεστε στον αληθινό Θεό σας
και μην προσκυνάτε πια, τον κάθε έναν εχθρό σας.

Εξομολόγηση καθαρή, μετάνοια, πίστη, ελπίδα,
εκκλησιασμό κάθε Κυριακή και Θεία Κοινωνία.

Κρατείστε καλά την πίστη σας, την ένδοξη πατρίδα,
τα ήθη και τα έθιμα, τη γλώσσα, την ιστορία.

Το δόγμα, τα μυστήρια και όλες τις εντολές μου
και τότε να είστε σίγουροι, πως θα εφαρμόσω όλες τις Θείες γραφές μου.

Ό,τι σας έχω υποσχεθεί μέσα από τις προφητείες,
ένα – ένα θα γίνονται, θα φεύγουν οι δυσκολίες.

Σας δίνω Εγώ το χέρι Μου, ελάτε, σηκωθείτε.
Βγάλτε το ένδυμα της σκλαβιάς, και Εμένα ενδυθείτε!

Είναι αληθινός ο Λόγος Μου και όσοι τον πιστέψουν,
θα τους φωτίσω το μυαλό και σ’ Εμένα θα επιστρέψουν!

Δεν θέλω άλλα να σας πω, μόνο να σας φροντίσω,
και από το λήθαργο που βρίσκεστε, θέλω να σας ξυπνήσω.

Θέλω να νιώσετε καλά τέκνα μου στην καρδιά σας,
πως ο Χριστός και η Παναγιά, είμαστε πάντα κοντά σας! Αμήν!



ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ!!

Γιά να μήν είμαστε μόνο μέσα στην μαυρίλα των γεγονότων και δυσάρεστων ειδήσεων, να κλείσουμε αυτήν την παρένθεση των αγίων ημερών του Πάσχα, με τα ευχάριστα. 
Μπορεί πολλά να γίνουν, αλλά θα έχουν και την ευχάριστη πλευρά τους. Πρώτα πρώτα θα ζωντανέψει η ύπαιθρος και τα χωριά μας και θα αδειάσουν οι μεγάλες πόλεις. Θα γυρίσουν όλοι οι σοφά σκεπτόμενοι Έλληνες του εξωτερικού στην πατρίδα και θα ζήσουν στην  Ελλάδα ξανά. Έξω θα γίνει πανζουρλισμός, ποιός εχέφρων άνθρωπος θα θέλει να διακινδυνέψει την ζωή του και της οικογενείας του; Θα φύγουν όλοι όσοι δεν έχουν αγάπη γι αυτήν την χώρα και που πολύ θα θέλανε να την βλάψουν. Θα περιθάλψει η πατρίδα μας λίγο αργότερα πολλούς άλλους ανθρώπους που θα έρθουν και θα θελήσουν να βαπτιστούν, πολλοί θα δηλώσουν κι Έλληνες εξ αίματος, βλέπετε τα γονίδια καταμαρτυρούν την καταγωγή του καθενός μας. Θα ηρεμήσει η ζωή μας, μακρυά απο φόρους και φόβο να χάσουμε τις περιουσίες μας. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά κι οι άκληροι θα βοηθηθούν απο την τότε κυβένηση κι απο την εκκλησία και θα τους δοθεί γή και σπόροι για να καλλιεργήσουν. Δεν θα επιτρέπονται οι ανηθικότητες και θα βρούμε πάλι τον παλιό ηθικό άνθρωπο μέσα μας. Ούτε κι ο Θεός βέβαια θα αφήσει σκληρά αματανοήτους να επιβιώσουν. Είτε με αρρώστια , είτε με πείνα η άλλη αιτία θα "φεύγουν" οι σκληρόκαρδοι. Και στο τέλος θα έρθει κι ένα πρόσωπο, αγιασμένη ψυχή, επιλεγμένος απο τον ίδιο τον Κύριο, να κυβερνήσει με δικούς του ανθρώπους, άξιους, τίμιους και πατριώτες. Τί άλλο να ζητήσουμε! Μια ζωή χωρίς πολυτέλειες κι όργια γαστριμαργίας, όμως χωρίς στερήσεις, τρόμο κι αγωνία για το αύριο. Λιγότερη τροφή, στην αρχή, αργότερα θα ανοίξει η γή και θα μας πλουτίσει με υλικά αγαθά, κρυμμένους θησαυρούς και η ενέργεια θα είναι "καθαρή" απο ρύπους, φτηνή και θα περισσεύει κιόλας! Και θα ζητήσουν όλοι οι λαοί της γής να κατηχηθούν στη ορθόδοξη πίστη. Και οι πρώτοι που θα κληθούν να τους κατηχήσουν θα είναι οι Έλληνες γιατί όλοι γνωρίζουν ότι Ορθοδοξία κι Ελληνισμός είναι ταυτόσημες έννοιες. Άλλωστε είναι και επιλογή του ιδίου του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού αυτή. Να διδαχτούν Χριστό κι Ορθοδοξία όλοι οι λαοί της οικουμένης, με ιεραποστόλους κυρίως τους ΄Ελληνες. Το γιατί το γνωρίζει μόνο Αυτός, αλλά κάτι μας έλεγαν και οι άνθρωποί Του, γιά το ελληνικό φιλότιμο!! Αυτά τα λίγα..

Χριστός Ανέστη!!!

 http://logixaritoskaisofias.blogspot.gr





Προφητείες- Γέροντας Παΐσιος: Τι είπε για την Ελλάδα



 Στην Ιερά Μονή Εσφιγμένου, που βρίσκεται βόρεια και ανατολικά της Αθωνικής χερσονήσου, φυλάσσεται, σύμφωνα με φήμες, απόρρητο έγγραφο του .

Πρόκειται για ένα έγγραφο που φέρεται να παραδόθηκε στον ιερωμένο Φίλιππο της Μονής Εσφιγμένου το οποίο περιγράφει μια άγνωστη προφητεία του Γέροντα ο οποίος εκοιμήθη στις 12 Ιουλίου του 1994.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στο έγγραφο αυτό, το οποίο αποτελεί επτασφράγιστο μυστικό του Αγίου Όρους, ο αγιορείτης Παΐσιος έγραψε τα όσα πρόκειται να συμβούν στην Ελλάδα τα επόμενα χρόνια με λεπτομέρειες.

Ένα ντοκουμέντο το οποίο είχε σταλεί και σε Αρχιεπίσκοπο ρωσικού μοναστηρίου πριν από πολλά χρόνια, ωστόσο ουδέποτε κοινοποιήθηκε από τους ιερείς, για άγνωστους λόγους.
Σε αυτή την προφητεία του Γέροντα η οποία φέρεται να γράφτηκε τουλάχιστον προ 35ετίας, γίνεται εκτενής αναφορά στα δεινά τα οποία θα περάσει η χώρα μας, αλλά και στις σχέσεις μας με την Τουρκία.
Η προφητεία αυτή αναφέρεται στην επίθεση που θα δεχθεί η χώρα μας από την Τουρκία . Οι Τούρκοι θα εκμεταλλευθούν κάποια αναταραχή στο εσωτερικό της χώρας μας και θα εισβάλλουν από την Βουλγαρία .Ωστόσο σύμφωνα με την προφητεία η εμπλοκή δεν θα κρατήσει πολύ.
«Όταν η Τουρκία πιστέψει πως έγινε πια υπερδύναμη, τότε θα μας χτυπήσει και θα μας πάρει μάνι-μάνι δύο νησιά!… Αλλά όμως τότε οι Ρώσοι θα έρθουνε να μας βοηθήσουνε και θα χτυπήσουνε τους Τούρκους! Θα γίνει πόλεμος, που θα εμπλακούνε και 7 δυτικά κράτη και θα χυθεί πολύ-πολύ αίμα… Η όμως ΔΕΝ θα εμπλακεί στον πόλεμο τούτο! Και έτσι θα πάρουμε πίσω την Πόλη! Από τους Τούρκους το ένα τρίτο θα χαθεί, το άλλο τρίτο θα φύγει πέρα απ’ την Άγκυρα και το τελευταίο τρίτο θα βαπτιστούνε Χριστιανοί», αναφέρει η προφητεία του Άγιου Παΐσιου ο οποίος κάνει λόγο στη συνέχεια για την καταστροφή της Τουρκίας, η οποία και θα διαμελιστεί σε τρία κομμάτια.
Ο Γέροντας Παΐσιος, όπως και ο Κοσμάς ο Αιτωλός, είχαν προβλέψει. «Λίγο πριν από τον Μεγάλο Πόλεμο θα υπάρχει κακομοιριά στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη! Η Ευρώπη ΔΕΝ θα μας προσφέρει τίποτα! Έρχεται μόνο για να μας κλέψει την Πίστη μας και την Ψυχή μας», έγραφε η προφητεία. Η οικονομική κρίση που μαστίζει τα δύσκολα αυτά χρόνια με τους εκατοντάδες χιλιάδες άνεργους, τα συσσίτια, τις αυτοκτονίες, τις συνεχείς πιέσεις των Ευρωπαίων είχαν όλα προφητευθεί από τους δύο αυτούς σημαντικούς αγίους της Ορθόδοξης Εκκλησίας.

 http://www.tilegrafima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου