Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

Τα πράγματα οδεύουν προς το ΠΟΛΥ κακό…

 Προς την πλήρη καταστροφή της Ελλάδας! Όπως άλλωστε το είχαμε προβλέψει ΠΡΙΝ από τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου του 2015, λέγοντας τότε στους Έλληνες: «ΜΗΝ ψηφίζετε τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Τσίπρα! Θα μας οδηγήσουν στον όλεθρο, θα προκαλέσουν τον θάνατο της Ελλάδας»!!! Βγάλαμε και το περιβόητο Μυστικό Πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, την τελευταία προεκλογική εβδομάδα, όπου με ντοκουμέντα παρουσιάσαμε ενώπιον του ελληνικού λαού την κατάρα που έφθασε στον τόπο μας. Αλλά οι Έλληνες, αηδιασμένοι από τους Σαμαροβουβουζέλους, έφεραν στην εξουσία το πλέον επικίνδυνο πολιτικάντικο «μείγμα»: τον ακροαριστερό ΣΥΡΙΖΑ των άθεων και απάτριδων σε συμμαχία με το κόμμα Καμμένου…

Αυτά πριν τις εκλογές. Αλλά και μετά τις εκλογές, με τόνο ΔΡΑΜΑΤΙΚΟ, κάναμε τα πάντα κυριολεκτικά για να δείξουμε στους Έλληνες τι είναι αυτό που έρχεται, τι συμφορά φέραμε στα κεφάλια μας και αυτά των παιδιών μας με τον ερχομό των Τσιπροκαμμένων, ύστερα από την πλήρη αποτυχία βέβαια των σάπιων παλαιοκομματικών της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ κτλ. Παραθέτουμε εδώ εν συντομία ένα «ανθολόγιο» πρωτοσέλιδων τίτλων της «Ε.Ω.» -μετά τις εκλογές- τα οποία από μόνα τους… γράφουν ιστορία!
Ιδού λοιπόν:
- «Χωρίς Θεό και Σταυρό ο Τσίπρας» (Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015)
- «Στρατηγός Αϋφαντής: Τσίπρας made in Soros!» (Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015)
- «Αγιορείτης Γέροντας: Έρχονται συμφορές» (Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015)
- «Άγιο Όρος: Αρχίζουν τα πολύ δύσκολα»! (Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015)
- «Άγιος Παΐσιος: Θα ξυπνήσουμε… πτωχευμένοι»! (Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015)
- «Άγιος Παΐσιος: Οι Έλληνες θα πεινάσουν» (Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015)
- «Άγιο Όρος: Έφτασε η έσχατη ώρα»! (Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015)
- «Εφραίμ: Πω πω τι θα περάσουμε» (Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015)
- «Γέροντας: Μέσα σε 24 ώρες θα καταρρεύσουν όλες οι τράπεζες» (Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015)
- «Γέροντας Ιωσήφ: Θα πέσει πείνα στην Ελλάδα» (Πέμπτη 2 Απριλίου 2015)
- «Χρεοκοπία της Ελλάδας τον Ιούνιο»! (Μ. Τρίτη 7 Απριλίου 2015)
- «Γέροντες και Πράβδα: Πτώχευση Ελλάδας & επέμβαση στρατού» (Μ. Τετάρτη 8 Απριλίου 2015)
- «Συναγερμός από Αγιορείτη Γέροντα» (Πέμπτη 16 Απριλίου 2015)
- «Γέροντας Εφραίμ, Αριζόνα: Έρχονται τα πολύ δύσκολα»! (Πέμπτη 23 Απριλίου 2015)
- «Κούρεμα σε όλες τις καταθέσεις…» (Δευτέρα 27 Απριλίου 2015)
- «Προφητεία Καντιώτη για πείνα & άδεια Αθήνα» (Τετάρτη 29 Απριλίου 2015)
- «Το Άγιο Όρος απαντά: Ο χρόνος σας… τελείωσε»!!! (Δευτέρα 4 Μαΐου 2015)
- «Στρατηγός Αϋφαντής: Η Ελλάδα έχει ήδη πτωχεύσει» (Τρίτη 26 Μαΐου 2015)
- Άγιος Παΐσιος: Θα γίνει μεγάλο τράνταγμα» (Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015)
- «Υψηλόβαθμος μασόνος: Έρχεται άλλο καθεστώς στην Ελλάδα»!!! (Τρίτη 9 Ιουνίου 2015)
- «Εκείνος που Πρέπει: Επέμβαση άλλων δυνάμεων για να σώσουν την Ελλάδα»! (Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015)
- «Γέροντας Ιωσήφ: Ο κόσμος θα χάσει τις καταθέσεις του» (Σάββατο 20 Ιουνίου 2015)

Αυτά λοιπόν, αλλά και πολλά-πολλά ακόμη, λέγαμε και γράφαμε εδώ και μήνες, αμέσως μετά τις εκλογές του Ιανουαρίου. Και να που τώρα… αμφισβητείται αν σήμερα (Δευτέρα 29 Ιουνίου του 2015) θα ανοίξουν οι τράπεζες! Διότι ο εγκληματίας Αλέξης Τσίπρας ανήγγειλε το δημοψήφισμα, ΧΩΡΙΣ πρώτα να έχει εξασφαλίσει κάποιου είδους υποτυπώδη έστω χρηματική ρευστότητα από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα!... Για τα ελληνικά αποθέματα στα ταμεία, ούτε λόγος φυσικά να γίνεται… «Δεν υπάρχει σάλιο», που θα ’λεγε κι ο Ανδρέας Λοβέρδος. Άρα η Ελλάδα μένει από «ρευστό» και… από «οξυγόνο»! Ο προβοκάτορας Τσίπρας έκανε (απ’ ό,τι φαίνεται) άριστα τη δουλειά του…

Να όμως τι έλεγε Γέροντας Μοναχός (εκτός Αγίου Όρους, από Μονή της βορειοδυτικής Ελλάδας) σε κείμενό του που παρουσιάσαμε στην «Ε.Ω.» της 19ης Μαρτίου του 2015… Αξίζει ο κάθε αναγνώστης να διαβάσει τα χαρακτηριστικά αποσπάσματα από το θεόπνευστο κείμενο του εν λόγω Γέροντος και θα καταλάβει πολύ καλά πού οδεύουμε. Ιδού λοιπόν μερικά χαρακτηριστικά σημεία του κειμένου ετούτου:
«Σας ετοίμασαν, σας έθρεψαν μέχρι τώρα, για να σας βάλουν στην αρένα, όπως τους λεγεωναρίους. Σας έβαλαν όλους να είστε ο ένας εναντίον του άλλου. Αδέλφια απέναντι στους γονείς, απέναντι στους συγγενείς, αδέλφια απέναντι σ’ αδέλφια, όπως με τους Κυπρίους.
Η πρώτη αρένα είσθε εσείς οι Έλληνες μεταξύ σας. Θα σας βγάλουν την ψυχή σας αν γίνεται και από την μύτη. […]
[…] Τα πρωτόκολλα τελειώνουν εδώ! Θα πουν οι κυβερνώντες: Φθάνει ως εδώ! Τους ταΐσαμε, τους θρέψαμε! Τώρα είναι ώρα να τους ρίξουμε στην αρένα με τους ξένους (τους λαθρομετανάστες) που θα σας επιτεθούν εκ των έσω.
Οι καταθέσεις σας στις τράπεζες δεν είναι ασφαλείς. Οι καταθέσεις σας είναι οι ντουλάπες σας. Η ασφάλειά σας Είμαι Εγώ!
Έρχονται παιδιά μου δύσκολα για εσάς. Κρατηθείτε! Όπως το θήραμα σας έχουν στην μέση και θα θελήσουν να σας ξεσχίσουν, να σας κατασπαράξουν! Τους αφήνω ελεύθερους να το κάνουν, για να τους πάω προς το σχέδιο του Ουράνιου Πατέρα σας.

Μόλις πειραχθεί το σχέδιο του Ουράνιου Πατέρα, τότε το θήραμα θα γίνη λιοντάρι. Το μόνο που σας λέω: Κάνετε υπομονή και μεγάλο κουράγιο.
Οι  καταθέσεις σας είναι τα τρόφιμά σας και οι ψυχές σας, τις οποίες θα καταθέσετε σε εμένα!
Ξαφνικό θα είναι και αιφνιδιαστικό το σχέδιό τους. Όπως ένα βέλος που διαπερνά επτά καλάθια ταυτόχρονα. Μέσα σε 24 ώρες θα καταρρεύσει το τραπεζικό σας σύστημα.

Εάν θέλετε πραγματικά να προστατευθείτε από εκείνους, να βάλετε ως αλεξίσφαιρο γιλέκο την προσευχή. Σας μιλώ με την γλώσσα σας, κουβεντιάζω με εσάς!
Οι Έλληνες και όχι μόνο, στην Ελλάδα, αλλά παντού, θα ακούσουν την φωνή Μου μέσα τους και χωρίς να το θέλουν. Και οι πιστοί και εκείνοι που δεν Με πιστεύουν!
Ο κύκλος παιδιά μου έχει κλείσει! Θα ακούσετε από αυτούς (τους ξένους), πολλά λόγια άσχημα. Αλλά εσείς να μην θορυβηθείτε. Τα λόγια τους θα πέσουν, όπως οι οβίδες που πέφτουν η μια πίσω από την άλλη.
Θα σας πουν οι αντίχριστοι, εσάς αντίχριστους. Εμένα θα με βγάλουν αιρετικό! Και εσάς θα σας κυνηγήσουν για αιρετικούς. Θα κυνηγηθείτε για την «αίρεσή» σας και την αγάπη σας για Εμένα.
Θα σας ονομάσουν κλέφτες, αναξίους, τιποτένιους, κλπ.

Να μην σκεφθείτε ποτέ, ότι θα σας εγκαταλείψω»!
Χρειάζεται άραγε σήμερα να προσθέσει κανείς κάτι σε όλα τα παραπάνω; Δεν είναι φανερό πια το ύπουλο σχέδιο των ανθελλήνων; Που με «όχημά» τους την άθλια κυβέρνηση Τσίπρα (τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-κόμματος Καμμένου) οδηγούν την Ελλάδα στο ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ! Ο ελληνισμός κινδυνεύει!... Και στη βουλή ΔΕΝ υπάρχει καμία απολύτως πατριωτική δύναμη, ικανή να αντιμετωπίσει τη λαίλαπα που έρχεται! Άρα, η ελληνική λύση θα είναι αναπόφευκτα εξωκοινοβουλευτική…

Δρ. Ησαΐας Κωνσταντινίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου