Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Οι εκτρώσεις είναι φοβερή αμαρτία.




Γέροντα, κάποια κυρία σαράντα χρόνων, πού έχει μεγάλα παιδιά, είναι έγκυος τριών μηνών. Ό άνδρας της την απειλεί πώς, αν δεν κάνη έκτρωση, θα την χωρίσει.
Αν κάμει έκτρωση, θα την πληρώσουν τα άλλα παιδιά... Δείτε περισσότερα

Φωτογραφία: Οι εκτρώσεις είναι φοβερή αμαρτία.

Γέροντα, κάποια κυρία σαράντα χρόνων, πού έχει μεγάλα παιδιά, είναι έγκυος τριών μηνών. Ό άνδρας της την απειλεί πώς, αν δεν κάνη έκτρωση, θα την χωρίσει.
Αν κάμει έκτρωση, θα την πληρώσουν τα άλλα παιδιά τους με αρρώστιες καί ατυχήματα Σήμερα οι γονείς σκοτώνουν τα παιδιά με τίς εκτρώσεις καί δεν έχουν την ευλογία του Θεού. Παλιά, αν γεννιόταν ένα παι¬δάκι άρρωστο, το βάπτιζαν, πέθαινε αγγελούδι, καί ήταν πιο ασφαλισμένο.
Είχαν οι γονείς καί άλλα γερά παιδιά, είχαν καί την ευλογία του Θεού. Τώρα γερά παιδιά τα σκοτώνουν με τίς εκτρώσεις καί διατηρούν στην ζωή άλλα πού είναι αρρωστημένα. Τρέχουν οι γονείς στην Αγγλία, στην Αμερική να τα θεραπεύσουν. Καί συνεχίζεται μετά να γεννιούνται πιο άρρωστα, γιατί καί αυτά, αν ζήσουν καί κάνουν οικογένεια, μπορεί να γεννήσουν πάλι άρρωστα παιδιά, οπότε τι βγαίνει; Ενώ, αν γεννούσαν μερικά παιδιά, δεν θα έτρεχαν τόσο πολύ για το ένα, το άρρωστο. Θα πέθαινε καί θα πήγαινε αγγελούδι.
- Γέροντα, διάβασα κάπου ότι κάθε χρόνο γίνονται σε όλο , τον κόσμο πενήντα εκατομμύρια εκτρώσεις καί διακόσιες χιλιάδες γυναίκες πεθαίνουν από τίς αμβλώσεις πού κάνουν.
- Σκοτώνουν τα παιδιά, γιατί λένε ότι, αν πληθύνει ό κόσμος, δεν θα έχουν να φάνε, να συντηρηθούν οι άνθρωποι. Τόσες ακαλλιέργητες εκτάσεις υπάρχουν, τόσα δάση, πού σε λίγο χρόνο, με τα μέσα πού υπάρχουν σήμερα, μπορούν να τα κάνουν λ.χ. ελαιώνες καί να τα δώσουν στους ακτήμονες. Δεν είναι ότι θα κοπούν τα δένδρα καί δεν θα υπάρχει οξυγόνο, γιατί πάλι δένδρα θα μπουν. Στην Αμερική καίνε το σιτάρι καί εδώ στην Ελλάδα πετούν τα φρούτα κ.λπ. στην χωματερή, καί εκεί στην Αφρική οι άνθρωποι πεθαίνουν από την πείνα. Όταν στην Αβησσυνία πέθαιναν οι άνθρωποι από πείνα, γιατί είχε πολλή ανομβρία, είχα πει σε κάποιον γνωστό μου εφοπλιστή, πού βοηθάει σε τέτοιες περιπτώσεις, να πάει στην χωματερή καί να παρακάλεση να φόρτωση κανένα πλοίο να τα πάει εκεί δωρεάν. Με κανέναν τρόπο δεν του έδωσαν.
Πόσες χιλιάδες έμβρυα σκοτώνονται κάθε μέρα!
- Ή έκτρωση είναι φοβερή αμαρτία. Είναι φόνος, καί μάλιστα πολύ μεγάλος φόνος, γιατι σκοτώνονται αβάπτιστα παιδιά. Πρέπει να καταλάβουν οι γονείς ότι ή ζωή αρχίζει από την στιγμή της συλλήψεως.
Μια νύχτα ό Θεός επέτρεψε να δω ένα φοβερό όραμα, πού με πληροφόρησε γι αυτό το θέμα! Ήταν βράδυ, Τρίτη της Διακαινησίμου το 1984. Είχα ανάψει δυο κεράκια μέσα σε δυο τενεκεδάκια, όπως συνηθίζω να κάνω, ακόμη καί όταν κοιμάμαι, για όλους όσους πάσχουν ψυχικά καί σωματικά. Σ' αυτούς συμπεριλαμβάνω ζώντες καί κεκοιμημένους. στις δώδεκα τα μεσάνυχτα, εκεί πού έλεγα την Ευχή, βλέπω ένα μεγάλο χωράφι περιφραγμένο με μια μάνδρα, σπαρμένο με σιτάρι πού μόλις άρχιζε να ψηλώνει. Εγώ στεκόμουν έξω από το χωράφι, άναβα κεριά για τους κεκοιμημένους καί τα στερέωνα πάνω στον τοίχο της μάνδρας. Αριστερά ήταν ένας ξερότοπος, γεμάτος βράχους καί κρημνούς, πού σειόταν συνέχεια από μία δυνατή βοή από χιλιάδες σπαραχτικές φωνές, πού σου σπάραζαν την καρδιά. Καί ό πιο σκληρός άνθρωπος, αν τίς άκουγε, ήταν αδύνατο να μη συγκλονισθεί. Ενώ υπέφερα από τίς σπαραχτικές φωνές καί αναρωτιόμουν από που προέρχονται καί τι σημαίνουν όλα αυτά πού έβλεπα, άκουσα μια φωνή να μου λέει: «Το χωράφι με το σπαρμένο σιτάρι, πού δεν έχει ακόμη ξεσταχυάσει, είναι το Κοιμητήρι με τίς ψυχές των νεκρών πού θα αναστηθούν. Στον τόπο δε πού σείεται από τίς σπαραχτικές φωνές βρίσκονται οι ψυχές των παιδιών πού έχουν σκοτωθεί με τίς εκτρώσεις»! Έπειτα από αυτό το όραμα μου ήταν αδύνατο να συνέλθω από τον μεγάλο πόνο πού δοκίμασα για τίς ψυχές εκείνων των παιδιών. Ούτε να ξαπλώσω μπορούσα, για να ξεκουραστώ, παρόλο πού ήμουν κατάκοπος εκείνη την ήμερα

.- Γέροντα, μπορεί να γίνει κάτι, ώστε να αρθεί ό νόμος για τίς εκτρώσεις;
Μπορεί, αλλά χρειάζεται να κινηθεί ή Πολιτεία, ή Εκκλησία κλπ., ώστε να ενημερωθεί ό κόσμος για τίς συνέπειες πού θα έχη ή υπογεννητικότητα. Οι Ιερείς να εξηγήσουν στον κόσμο ότι ό νόμος για τίς εκτρώσεις είναι αντίθετος προς τίς εντολές του Ευαγγελίου. Οι γιατροί πάλι από την δική τους πλευρά να μιλήσουν για τους κινδύνους πού δια¬τρέχει ή γυναίκα πού κάνει έκτρωση. Βλέπεις, οι Ευρωπαίοι είχαν την ευγένεια καί την άφησαν κληρονομιά καί στα παιδιά τους.
'Εμείς είχαμε τον φόβο του Θεού, αλλά τον χάσαμε καί δεν τον αφήσαμε κληρονομιά στην επόμενη γενιά, γι' αυτό τώρα νομιμοποιούμε τίς εκτρώσεις, τον πολιτικό γάμο...Όταν παραβαίνει ένας άνθρωπος μια εντολή του Ευαγγελίου, ευθύνεται μόνον αυτός. Όταν όμως κάτι πού αντίκειται στις εντολές του Ευαγγελίου γίνεται από το κράτος νόμος, τότε έρχεται ή οργή του θεού σε όλο το έθνος, για να παιδαγωγηθεί (σ. 76—78).

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου