Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Ο ΠΑΤΗΡ ΠΑΪΣΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ,ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΡΑΚΟΒΑΛΗΣ


Και την Κωνσταντινούπολη θα την πάρουμε . Θα μας την δώσουν δηλαδή. Όχι από καλοσύνη ή από δικαιοσύνη . ΟΧΙ . Αλλά θα οικονομήσει ο Θεός νάρθουν έτσι τα συμφέροντα των μεγάλων, ώστε να τους βολεύει ναχουμε εμείς την Πόλη .

Και την Καππαδοκία θα την πάρουμε

Τον κοίταξα με απορία.

Και την Καππαδοκία γέροντα ; ρώτησα .

Έ!...Θα είναι τόσο χαλαρά τα πράγματα εκεί που θα μπορεί να πηγαίνει όποιος θέλει, οπότε θα είναι σαν να την έχουμε.

Ο Χίτλερ και ο Μουσολίνι σηκώνουν πάλι κεφάλι . Οι Αμερικάνοι σου λέει , τι γίνεται εδώ ; Θα μας βοηθήσουν οι Άγγλοι και οι Αμερικάνοι .

Καλά Γέροντα , οι Τούρκοι είναι δέκα εκατομμύρια στην Πόλη….και θα μας τηνδώσουν, πως θα μπορέσουμε να τους ελέγξουμε ;

Θα τους περάσουν απέναντι , από την άλλη μεριά . Ο λογισμός μου λέει (το τόνισε ο «λογισμός») ότι θα τον κάνουν έτσι για τα νερά….Να είναι διεθνή…. Μετά θα πέσει και χολέρα στην Τουρκία καιθα γίνει μεγάλο κακό . Θα πεθάνουν πάρα πολλοί . Το έχει πει και ο Άγιος Αρσένιος αυτό . Είχε γράψει ένα τετράδιο με προφητείες …σου το έχω δείξει;

Ναι , γέροντα .

…μετά είναι και το ένα τρίτο που θα γίνουν χριστιανοί .

Ο Πατήρ Παΐσιος μου είπε ,Σελ: 77


Μας έφερε ο γέροντας ένα τετράδιο που είχε γραμμένες κάτι προφητείες του Αγίου Αρσενίου του Χατζηεφεντή . Εκεί μέσα ο Άγιος προφήτευε τα γεγονότα του 1923 και έλεγε ότι θα ξαναγυρίσουν εκεί στην πατρίδα πάλι οι Έλληνες.

Ο Γέροντας είπε ότι εκτός που α κάνουν κράτος οι Κούρδοι και οι Αρμένιοι , θα πέσει και χολέρα στην Τουρκία και θα αποδεκατισθούν από την αρρώστια οι Τούρκοι.

Ο Πατήρ Παΐσιος μου είπε ,Σελ: 79


Η ΕΟΚ είναι το κράτος του Ισραήλ…Λίγα είναι τα ψωμιά της …

–Γέροντα σήμερα υπάρχουν τόσοι πολλοίάνθρωποι , δισεκατομμύρια που δεν γνωρίζουν τον Χριστό και τόσοι λίγοι αυτοί που τον γνωρίζουν , τι θα γίνει ;

Θα γίνουν πράγματα , που θα συγκλονιστούν τα έθνη . Δεν θα είναι η Δευτέρα Παρουσία αλλά θεία επέμβαση . Θα ψάχνουν οι άνθρωποι να βρουν κάποιον να τους μιλήσει για τον Χριστό . Θα σε τραβούν από το χέρι . Έλα δω, κάτσε να μου πεις για τον Χριστό .

Ο Πατήρ Παΐσιος μου είπε ,Σελ: 84


–Και , γέροντα κάθονται και ασχολούνται με τον Αντίχριστο και το χάραγμα και δεν ασχολούνται με τον Χριστό.

Όχι να φοβόμαστε και να αγχωνόμαστε μ΄αυτό , αλλά να είμαστε ενημερωμένοι . Μην τυχόν και βρεθούμε σφραγισμένοι , χωρίς να το καταλάβουμε , και δεν γίνεται τίποτα μετά .

Ο Πατήρ Παΐσιος μου είπε ,Σελ: 141



Γέροντα , στην Πάτρα πριν από 2 μήνες έκανε σεισμό ! Δυνατό σεισμό , ράγισαν και οι εκκλησίες !

Σας κούνησε γερά δηλαδή !σας ξύπνησε όμως ;

Μας ξύπνησε , μας ξύπνησε γέροντα !

Όμως πάλι θα κοιμηθείτε.

Ναι , ναι , γέροντα.

Και δω βλέπει κανείς την ευσπλαχνία του Θεού . Γυρίζει το κουμπί μέχρι το πέντε , δεν το γυρίζει παρά πάνω , θα μπορούσε να πάει μέχρι το δώδεκα και δε έμενε τίποτα όρθιο . Γυρίζει το κουμπί , μέχρι εκεί που θα ωφελήσει .

Ο Θεός θα μπορούσε να κάνει όλους τους ανθρώπους μέσα σε τρία λεπτά να μετανοήσουν , αν γύριζε ας πούμε το κουμπί και έκανε σεισμό σε όλη την γη . Αμέσως θα φώναζαν όλοι «ήμαρτον , ήμαρτον» και θα κάναν προσευχές και τάματα . Μετά από μια βδομάδα όμως …. Θα τρέχαν πάλι στα μπουζούκια .

Ο Πατήρ Παΐσιος μου είπε ,Σελ: 142


….οι Τούρκοι είναι βάρβαρος λαός …Πα ,πα . Όταν σφάζαν τους Αρμένιους , για τρεις μέρες , μύριζε ολόκληρη η πόλη σαν σφαγείο …Οι Έλληνες ήταν κλεισμένοι στα σπίτια τους , δεν τολμούσε να βγει κανείς στον δρόμο , φωνάζανε , σκοτώνανε …, τρεις ολόκληρες μέρες .

Ποιοι γέροντα ; Ο Τούρκικος στρατός ;

(με έμφαση)Όχι μόνο ο στρατός αλλά και ο κόσμος , οι Τούρκοι και οι γέροι ακόμα. Βλέπεις ο άλλος πήγαινε και έσφαζε το γείτονα του , που είχαν ζήσει τόσα χρόνια δίπλα-δίπλα …Βάρβαρος λαός …έχουν κάνει πολλά …γι΄αυτό θα πληρώσουν , θα λειτουργήσουν οι πνευματικοί νόμοι , έχουν τα κόλλυβα τους στο ζωνάρι .

Ο Πατήρ Παΐσιος μου είπε ,Σελ: 164

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου