Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2022

Μόρφου Νεόφυτος: ΕΡΧΕΤΑΙ Ο Γ΄ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ... | Χριστός Ανέστη

Ο Μόρφου Νεόφυτος αποκαλύπτει την ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ για την Ουκρανία - Τι είχε πει Ουκρανός Αγιος!

Άγιος Παΐσιος: Ο Θεός θέλει να τον παρακαλούμε για να επεμβαίνει.

«Πολύ συγκινείται ο Θεός, όταν πονάμε για τον πλησίον μας και Τον παρακαλούμε να βοηθήση, διότι τότε επεμβαίνει ο Θεός, χωρίς να παραβιάζεται το αυτεξούσιο. Εδώ βλέπει κανείς και τη μεγάλη Πνευματική Αρχοντιά του Θεού, που ούτε στον διάβολο δίνει το δικαίωμα να διαμαρτυρηθή.

Ἐξαμίλια ἐννοοῦμε στό Αἰγαῖο. Δέν θά μείνουν γιά πολύ. Θά φύγουν ἆρον – ἆρον, καθώς θά τούς χτυπήσουν οἱ Ρῶσοι, γιατί θά ἔχουν θίξει τά συμφέροντά τους…

 

(2012), Μαρτυρίες προσκυνητῶν – τόμος Β’, Γέροντας Παΐσιος ὁ Ἁγιορείτης, Ἁγιοτόκος Καππαδοκία: Θεσσαλονίκη.

Σε 11 ώρες ο «ρωσικός οδοστρωτήρας» κατέλαβε ή ελέγχει το 45% της Ουκρανίας! (χάρτης) (upd)

Ουκρανός πρόεδρος Β.Ζελένσκι: «Φοβάμαι για την ζωή μου» - Το προεδρικό μέγαρο κυκλώνεται από Spetsnaz.

Υπό τον ρωσικό έλεγχο έχει τεθεί το 45% του εδάφους της Ουκρανίας όπως φαίνεται στον χάρτη, μετά από μόλις 11 ώρες επιχειρήσεων των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων!

Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ-ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ.(PROFECY FOR RUSSIA).

 

ΣΧΟΛΙΟ : Μετά την Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, ξαναπαρουσιάζουμε όλες τις προφητείες για όσα θα συμβούν στην περιοχή και ειλικρινά δεν ξεκινά με εισβολή στην Ουκρανία από το Ρωσικό στρατό αλλά με γεγγονότα στην Αν.Ουκρανία,την Αζοφική και τη Μαύρη θάλασσα που θα γίνουν οι πρώτες αερομαχίες Ρωσίας-ΝΑΤΟ.Πριν τις 22 Μαρτίου αναφέρει ο Αγαθάγγελος,χωρίς να δίνει χρονιά,και το πιο κοντικό ήταν η 18 Μαρτίου 2014 που ενσωματώθηκε  η Κριμαία στη Ρωσία μετά από δημοψήφισμα.Για να δούμε τι μπορεί να συμβεί πριν τις 22 Μαρτίου 2022.Είδαμε την ανεξαρτητοποίση της Αν.Ουκρανίας με διάγγελμα του Πούτιν και αμέσως μετά την είσοδο των Ρωσικών στρατευμάτων στην περιοχή,ενώ δεν άργησε να εκδηλωθεί και η επίθεση στην Ουκρανία.Διαβάστε όσα είναι γραμμένα στις προφητείες και τι περιμένουμε στη συνέχεια.Θα ακολουθήσει σε λίγες μέρες άρθρο και για άλλες εξελίξεις σύμφωνα με τις προφητείες.

Όταν ο Γέροντας Ιωσήφ ο Βατοπαιδινός έλεγε: Ο Ρώσοι θα καταλάβουν πολύ σύντομα τους Ουκρανούς.

'Θα υποκινηθούν οι Ουκρανοί από τους Αμερικανούς και θα δημιουργήσουν έντονες προκλήσεις εναντίον τους...''

Άλλη μια δικαίωση για τον μακάριστο γέροντα!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου