Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022

Πάνω από Ουκρανία θα γίνουν αερομαχίες Αμερικής και Ρωσίας Προφητεία Γέροντα Ιωσήφ τού Βατοπαιδινού.

 Διαβάστε περισσότερα »

 

 

Τσικνοπέμπτη του 2022 και οι Ρώσοι ετοιμάζονται για ολική εισβολή ( εξελίξεις λίγο πριν ξημερώσει) - ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΑΕΤΌ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΈΡΑ;

 

Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ λέει ότι η Ρωσία βάζει τις «τελικές πινελιές» στις δυνάμεις για μια «πλήρη εισβολή».

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας λέει ότι η ρωσική ηγεσία ενέκρινε τη στρατιωτική εισβολή στην Ουκρανία.

Η Ρωσία εκδίδει ανακοίνωση για το κλείσιμο των διαδρομών πτήσης κατά μήκος των συνόρων με την Ουκρανία.

Η Ρωσία εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία απαγορεύει στα πολιτικά αεροσκάφη να πραγματοποιούν πτήσεις στα σύνορα με τη βορειοανατολική Ουκρανία.

Η Ρωσία εξέδωσε μια ΝΟΤΑΜ (ειδοποίηση προς τους αεροπόρους ή ειδοποίηση για αεροπορικές αποστολές) που καλύπτει έναν διάδρομο εδάφους όπου οι ρωσικές δυνάμεις συγκεντρώθηκαν τις τελευταίες εβδομάδες.

Η ΝΟΤΑΜ παραμένει σε ισχύ έως τις 18 Μαΐου.

Ο δήμαρχος του Κιέβου κήρυξε έκτακτη ανάγκη για την ουκρανική πρωτεύουσα

Ο δήμαρχος του Κιέβου, Vitaly Klitschko, κήρυξε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την ουκρανική πρωτεύουσα, σε ισχύ τα μεσάνυχτα τοπική ώρα.

Σε μήνυμά του που αναρτήθηκε στο επίσημο κανάλι του στο Telegram, είπε ότι «έχει δημιουργηθεί ένα επιχειρησιακό αρχηγείο για τον συντονισμό των ενεργειών της εκτελεστικής εξουσίας, της στρατιωτικής διοίκησης και των υπηρεσιών επιβολής του νόμου». 

Αυτό θα περιλάμβανε, εάν χρειαστεί, την καθιέρωση απαγόρευσης κυκλοφορίας και ειδικού καθεστώτος εισόδου και εξόδου και, εάν απαιτείται, τον περιορισμό της κυκλοφορίας των οχημάτων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στο 

https://edition.cnn.com/europe/live-news/ukraine-russia-news-02-23-22/index.html


η τουρκία θα κλείσει τα ΣΤΕΝΑ όχι γιατί την παρακαλεί η Ουκρανία, αλλά γιατί πρώτα θα πάρει γερή αντιπαροχή και ο νοών νοείτω .


 ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ - Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας Υπάρχουν τελευταία  δημοσιεύματα άκρως ενδιαφέροντα που αναφέρουν: 
 

Η Ουκρανία θεωρεί την παρουσία ρωσικών πολεμικών πλοίων κοντά στα σύνορά της στη Μαύρη Θάλασσα ως απειλή και θα ζητήσει από την Τουρκία να εξετάσει το ενδεχόμενο να κλείσει τα Στενά Δαρδανελίων και Βοσπόρου στα ρωσικά πλοία εάν η Μόσχα εισβάλει” δήλωσε την Τετάρτη ο Ουκρανός πρεσβευτής στην Τουρκία Βασίλ Μποντνάρ.

Ερωτηθείς για την παρουσία ρωσικών πολεμικών πλοίων κοντά στα ουκρανικά σύνορα, ο Μποντνάρ ανέφερε σε συνέντευξή του ότι “τα πλοία αποτελούν «μεγάλο κίνδυνο» για το Κίεβο, προσθέτοντας ότι η συγκέντρωση του ρωσικού ναυτικού στη Μαύρη Θάλασσα είναι «συντριπτική».

«Πιστεύουμε ότι, σε περίπτωση ευρείας στρατιωτικής εισβολής ή έναρξης στρατιωτικών επιχειρήσεων κατά της Ουκρανίας – όταν ο πόλεμος γίνει όχι μόνο de facto αλλά de jure – θα ζητήσουμε από την τουρκική κυβέρνηση να εξετάσει το ενδεχόμενο να κλείσει τα στενά της Μαύρης Θάλασσας για το κράτος που μας επιτίθεται», είπε.

«Έχουμε προτείνει μια σειρά από πρωτοβουλίες, ξεκινώντας από μεθόδους διαβούλευσης μεταξύ των πλευρών μας, μέχρι τη δημιουργία κοινού μηχανισμού αντίδρασης στις απειλές για την ασφάλεια στην περιοχή μας», είπε ο Bodnar." του Bασίλη Καπούλα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ https://warnews247.gr/ora-krisis-gia-tourkia-i-oukrania-zita-na-kleisei-ta-stena-sta-rosika-ploia-vretania-pros-poutin-tha-patheis-oti-o-tsaros-nikolaos/

ΔΕΝ ΓΝΩΡΊΖΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΤΗΣ ΑΛΕΠΟΥΣ

Στην προκειμένη περίπτωση η τουρκία δεν έχει επιλέξει ακόμα σαφή θέση, άσχετα αν υπάρχουν πολλά παρασκήνια.

Η γειτονική χώρα είναι και  με τον αστυφύλακα και με τον χωροφύλακα δηλ. είναι και με την Ουκρανία και με την Ρωσία ταυτόχρονα είναι  μέλος του ΝΑΤΟ που διαθέτει ρωσικές συστοιχίες S-400( να μην το ξεχνάμε) 

Αν δούμε ότι κλείνει η τουρκία τα ΣΤΕΝΑ με διάφορες προφάσεις σημαίνει ότι έλαβε υπόσχεση αντιπαροχής  κάπου εδώ γύρω.

Αργά ή γρήγορα όλα συγκλίνουν στα ΣΤΕΝΑ και φυσικά και στην ΠΟΛΗ, όλα αυτά είναι το χρυσόμαλλο δέρας της αργοναυτικής εκστρατείας της νέας εποχής.

Τα παραπάνω μας βρίσκουν ενήμερους καθότι λίγα 24ωρα πριν επισημαίναμε: 

ΓΕΡΟΝΤΑΣ "μπήκαμε στα γεγονότα , τώρα οι Έλληνες πρέπει να γίνουν μια γροθιά" -  " η χειρότερη  κύρωση  που θα μπει μετά  εναντίον της Ρωσίας θα είναι το κλείσιμο των ΣΤΕΝΩΝ" βλ. https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2022/02/blog-post_39.html

 Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

ΠΟΥΤΙΝ "η Ρωσία έχει ενεργοποιήσει τα δεύτερα όπλα " είπε ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΛΟΦΑΡΕΙ

 


ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΠΈΜΠΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΩΝ.


" ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του για να συγχαρεί τους Ρώσους για την Ημέρα του Υπερασπιστή της Πατρίδας, ανακοίνωσε ότι η Ρωσία έθεσε σε μάχη τα πιο ισχυρά οπλικά της συστήματα, αναφέρει το RBC .

Αυτά είναι τα δεύτερα όπλα , είπε ο Πούτιν.

«Θα συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε τα υπερσύγχρονα οπλικά μας συστήματα, συμπεριλαμβανομένων υπερηχητικών όπλων και όπλων που βασίζονται σε νέες φυσικές αρχές, για να επεκτείνουμε τη χρήση προηγμένων ψηφιακών τεχνολογιών και τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης», είπε ο πρόεδρος.

Αυτά είναι τα όπλα του μέλλοντος που θα αυξήσουν σημαντικά τις δυνατότητες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας, σημείωσε ο Πούτιν. Η Ρωσία θα συνεχίσει να ενισχύει τον στρατό και το ναυτικό, αφού «η διεθνής κατάσταση δεν είναι απλή».

ΠΗΓΗ https://english.pravda.ru/news/russia/150409-russia_weapons_putin/


ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΑΥΤΑ ένα γεγονός που περιγράφεται στο βιβλίο ΣΗΜΕΙΟΝ ΜΕΓΑ  του κυρ Φώτη Κόντογλου και έγινε στις 8 Σεπτεμβρίου του 1959 ανήμερα του Γενεσίου της Υπεραγίας Θεοτόκου στον αγιοποτισμένο λόφο των Καρυών της Θερμής Λέσβου  , όταν η ίδια η ΠΑΝΑΓΙΑ παρουσιάζεται μαζί με την ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ στον αρχιεργάτη Δούκα Τσολάκη που βρήκε τα Ιερά Λείψανα του ΑΓΙΟΥ ΡΑΦΑΗΛ και του λέει: 

" αν δεν μετανοήσει η ανθρωπότητα θα στείλω πολέμους , αν συνεχίζει να μην μετανοεί θα στείλω ανίατες αρρώστιες , αν συνεχίσει να μην μετανοεί θα στείλω την ΤΡΙΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ."  

 https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΤΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ- ΠΙΣΤΗ και ΕΛΠΙΔΑ

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου