Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017

Ο άγρυπνος φρουρός των συνόρων μας και οι τρεις νέοι Άγιοι!

Του Ηλία Προύφα.Ο άγρυπνος φρουρός των συνόρων μας και οι τρεις νέοι Άγιοι!
Την εικόνα των τριών νέων Αγίων της Εκκλησίας μας Ιάκωβου Τσαλίκη, Παϊσίου του Αγιορείτου και Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου έχει στο πλευρό του ως προστάτες και βοηθούς ο άγρυπνος φρουρός των συνόρων μας στο Ε.Φ ''Μαύρου Όγκου'' της 50 Ταξιαρχίας στο Σουφλί.










Ο Θεός θα δώσει τη λύση (Γέροντας Παΐσιος)

Ο Καλός Θεός όλα θα τα οικονομήσει με τον καλύτερο τρόπο, αλλά χρειάζεται πολλή υπομονή και προσοχή, γιατί πολλές φορές, με το να βιάζωνται οι άνθρωποι να ξεμπλέξουν τα κουβάρια, τα μπλέκουν περισσότερο. Ό Θεός με υπομονή τα ξεμπλέκει. Δεν θα πάει πολύ αυτή ή κατάσταση. Θα πάρει σκούπα ό Θεός! Κατά το 1830, επειδή υπήρχε στο Άγιον Όρος πολύς τουρκικός στρατός, για ένα διάστημα δεν είχε μείνει στην Μονή Ιβήρων κανένας μοναχός. Είχαν φύγει οι Πατέρες, άλλοι με τα άγια Λείψανα, άλλοι για να βοηθήσουν στην Επανάσταση. Ερχόταν στο μοναστήρι μόνον ένας μοναχός από μακριά πού άναβε τα κανδήλια και σκούπιζε. Μέσα και έξω από το μοναστήρι ήταν τουρκικός στρατός, και αυτός ό καημένος σκούπιζε και έλεγε: «Παναγία μου, τι θα γίνει μ' αυτήν την κατάσταση;». Μία φορά πού προσευχόταν με πόνο στην Παναγία, βλέπει να τον πλησιάζει μία γυναίκα ήταν ή Παναγία   πού έλαμπε και το πρόσωπο της ακτινοβολούσε. Τού παίρνει την σκούπα από το χέρι και τού λέει: «Εσύ δεν ξέρεις να σκουπίζεις καλά  εγώ θα σκουπίσω». Και άρχισε να σκουπίζει. Ύστερα εξαφανίσθηκε μέσα στο Ιερό. Σε τρεις μέρες έφυγαν όλοι οι Τούρκοι! Τους έδιωξε ή Παναγία.

Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ-ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.

Επέβαλαν στη χώρα μας ένα πολύ μεγάλο εξωτερικό δημόσιο χρέος,τόσο μεγάλο ,που όχι μόνο να μην μπορούμε να το ξεχρεώσουμε,αλλά ούτε τους τόκους αυτού αυτού του δανείου να μην προλαβαίνουμε,μ'αυτό κατάφεραν,με εύλογη δικαιολογία,να επιβάλουν στο λαό ένα οικονομικό πρόγραμμα εξόντωσης,έως εσχάτων.Θα επιβάλουν συνεχώς νέα οικονομικά μέτρα δυσβάσταχτα,φόρους ασήκωτους και πάρα πολλά άλλα μέτρα,έτσι ώστε να κάνουν το λαό να ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ .
Και τι θα πετύχουν μ'αυτό;Ακούστε*ο λαός καταπιεζόμενος από τα δυσβάστακτα οικονομικά μέτρα θα ζητάει κάποια στιγμή να ξανασάνει,αλλά αυτή την στιγμή δεν πρόκειται να του τη χαρίσουν ποτέ,παρά μόνο έως ότου σκύψει το κεφάλι του εντελώς στο έδαφος δηλώνοντας τέλεια υποταγή στο καινούριο τους σύστημα.Θα λένε<<έχεται δίκιο που διαμαρτύρεστε,όμως έχετε  μεγάλο εξωτερικό χρέος και αυτοί που έχουν τα πολλά λεφτά φοροδιαφεύγουν*για να μην σας επιβάλλουμε άδικα μεγάλους φόρους κλπ. πρέπει να αποδεχτείτε το τέλειο σύστημα ηλεκτρονικού οικονομικού ελέγχου,έτσι ώστε να βλέπουμε ποιοί είναι οι νομοταγείς πολίτες και ποιοί οι    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου