Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2017

Η αμετανοησία μας ενεργοποίησε την αμείλικτη Δικαιοσύνη του Κυρίου. Η προφητεία του Πατροκοσμά για το Γενικό Πόλεμο εκπληρώνεται οσονούπω.

Κρίτων Δ. Ιακώβου, δρ φαρμακοποιός
Σε ένα εξαιρετικό άρθρο με τίτλο "Έλληνες μετανοήστε, ο καιρός πλησιάζει. Μωυσής μοναχός, εκ Πρεβέζης",  ο μοναχός Μωυσής μας έστειλε μια προειδοποίηση για τα συγκλονιστικά γεγονότα που έρχονται και μια σπαρακτική κλήση σε μετάνοια :

"Από τότε που η μητέρα Ελληνίδα έγινε φόνισσα των παιδιών της, η σύζυγος μοιχαλίδα και η μαθήτρια πόρνη, τα τείχη έπεσαν, η χώρα αλώθηκε εκ των έσω. Εμείς την παραδώσαμε με την θέληση μας και νομίζουμε ότι φταίει η κρίση και οι άλλοι, και αρνούμαστε να δούμε πως η κρίση είναι σύμπτωμα και όχι αιτία.
Αρνούμαστε να δούμε τα αίτια τα πραγματικά που ρίζωσαν όχι έξω από εμάς αλλά μέσα στον πυρήνα του είναι (εαυτού) μας, Αυτοί, οι άλλοι, οι απ’ έξω και οι εδώ κατακτητές μισέλληνες κάνανε καλά την δουλειά τους. Όμως ήταν δική μας επιλογή να τους προσκυνήσουμε. Τώρα εξοφλούμε.
Η κρίση είναι ο καρπός της αλαζονικής μας επιλογής να εξέλθει ο Χριστός των ορίων του οίκου μας, των ορίων της χώρας μας, των ορίων του επίγειου βίου μας. Μας πήραν τις αληθινές αξίες της ζωής αυτοί που δεν πιστεύουν στην άλλη ζωή και τα αιώνια ιδανικά μας σαν έθνος Ορθόδοξο και εμείς τους αφήσαμε έτσι εύκολα να τα πάρουν, μόνο για να κρατήσουμε σφιχτά τα χαρτιά, τα σίδερα και τη σαρκολατρεία που μας προσφέρανε.
Και εμείς πλέον που όνομα έχουμε ότι ζούμε, αλλά νεκροί είμαστε, θα’ ρθει η ώρα που με δάκρυα στα μάτια θα αναζητήσουμε τον Πατέρα μας.
Πως μας κατάντησαν! Αλλά και πως καταντήσαμε; Πρόκειται για διαστροφή εξουσίας, λαού και κλήρου. Αυτό επεδίωκαν «εκείνοι» χρόνια πολλά, την διαστροφή μας. Και εμείς κάναμε κτήμα μας τον εύκολο δρόμο που μας άνοιξαν. Φαινόταν όμορφος, ροδοστολισμένος αλλά δυστυχώς ήταν αγκαθοστρωμένος.
Αντικαταστήσαμε την προσκύνηση του Τριαδικού Θεού και Σωτήρα μας με τα δημιουργήματά Του. Παραβήκαμε την πρώτη εντολή Του που λέει να αγαπάς Εμένα με όλο σου το «είναι» και αντί για το δικό Του «είναι», λατρέψαμε το αρρωστημένο εγώ μας.  Η κρίση η οικονομική (έτσι την ονόμασαν) είναι που γίναμε σαν από πέτρα. Είναι ο τοίχος που χτίσαμε χωρίς κανένα παράθυρο, είναι η καρδιά μας που πέτρωσε στις δυστυχίες του κόσμου. Είναι που χάθηκαν οι μάνες, σαν να φύσηξε ένας αέρας κακός και τις μάζεψε και άφησε πίσω μόνο γυναίκες που γυρίζουνε γύρω από τον εαυτό τους. Γυναίκες που δεν τις χωράνε τα σπίτια τους, που δεν νοιάζονται για τα παιδιά τους γιατί αν νοιάζονταν δεν θα χώριζαν. Θέλανε ισότητα, θέλανε απελευθέρωση, ταξίδια και πασαρέλες, μεταλλάχτηκαν σε ευρωπαίες. Και ο νόμος του Θεού; Και η ηρωίδα Ελληνίδα; Στα σκουπίδια. Ιδού το δράμα.
Στόχος «αυτών», η εξαφάνιση μας, με κάθε τρόπο, με όλα τα μέσα.
Μας κρύβουνε την καταγωγή μας, τον ηρωισμό μας, τον πολιτισμό μας, την προσφορά μας στην ανθρωπότητα, την ιστορία μας. Αλλοτριώνουν συστημικά την γλώσσα μας, την συνείδηση μας, και την ορθοδοξία μας με τον σατανικό οικουμενισμό και την πανθρησκεία. Και εμείς δεν βαριέσαι, υγεία να έχουμε και ευρώ στην τσέπη. Πως μας κατάντησαν και που καταντήσαμε!
Ας έλθουμε σε συναίσθηση. Μια λύση υπάρχει, να φέρουμε πίσω τον Χριστό, να τον βάλουμε πάλι στα σπίτια μας, τώρα και όχι αύριο, γιατί το αύριο μπορεί να είναι οδυνηρό γι’ αυτόν που δεν μετανόησε. Τελικά δεν θα μπορέσουμε να αποφύγουμε το χρέος μας παρά μόνο με το δάκρυ. Η ζωή μας σε λίγο θα είναι κάτω από χώμα. Έτσι πληρώνεται η αμαρτία, με πόνο και κλάμα. Γιατί δεν θελήσαμε να ασχοληθούμε με τον πόνο του άλλου και την εκτροπή του εαυτού μας, Γι’ αυτό και ο Χριστός θα επιτρέψει να πονέσουμε όλοι πολύ, μα πάρα πολύ για να μπει ο νους στην θέση του και η καρδιά να κλάψει και η ψυχή να κραυγάσει: «Κύριε σώσε μας».
Προσευχή πολλή χρειάζεται η πατρίδα μας, προσευχή πολλή. Τα δίκοπα μαχαίρια των τζιχάντ περιμένουν την εντολή. Οι Τούρκοι ψάχνουν την κατάλληλη ευκαιρία και τις κατάλληλες συγκυρίες για να κάνουν την εισβολή και τις σφαγές, ότι προλάβουν. Οι Γερμανοί τα έχουν κανονίσει όλα, όπως και στο παρελθόν, θέλουν την καταστροφή μας. Αλλά και πάλι οι Εβραίοι κρύβονται πίσω απ’ αυτούς. Σε λίγο το χρήμα θα εξαφανιστεί από την χώρα μας. Οι τράπεζες θα μείνουν άδεια κτίρια.
Δεν μετανοήσατε Έλληνες τον Ιούνιο του 2015 που κλείσανε οι τράπεζες, το ελαφρύ χάδι του Κυρίου δεν το καταλάβατε, το θεωρήσατε συμφορά και όχι προειδοποίηση.
Όταν η μακροθυμία του Κυρίου περνάει απαρατήρητη τότε έρχεται σφοδρή η δικαιοσύνη Του. Και εσείς αυτό θα το πείτε τιμωρία και θα βλασφημείτε τον Θεό. Αλλά η αγάπη Του θα περιμένει την μετάνοιά σας, γι’ αυτό και οι πληγές θα αυξάνουν, όπως τότε με τους Ισραηλίτες στην Αίγυπτο. Έως ότου μετανοήσετε και τότε θα εξέλθετε εκ της δουλείας του Φαραώ.
Η πείνα θα είναι στις πόλεις θανατηφόρα. Έπεται και συνέχεια, αλλά αυτά προς το παρόν για να μην απελπιστείτε. Ας τρομάξετε για να μετανοήσετε, ώστε να γίνει η μετάνοια αυτή σκέπη και ασπίδα στα δεινά. Η προφητεία  έχει ως ένα σκοπό, την αφύπνιση και την προετοιμασία.
Που είναι αυτοί που λέγονται θρησκευτικοί ηγέτες και κεφαλές να προετοιμάσουν τον λαό; Αλλά τα σημεία των καιρών δεν τα κατάλαβαν αυτοί, γιατί πίνουν από δύο δισκοπότηρα. Μα και ούτε που θέλουν να το καταλάβουν. Έχουν προδώσει τον Χριστό και έχουν το ποίμνιο Του  στο έλεός Του. Επαινούν τους μεγάλους προφήτες στις εορτές τους, Ιωάννη τον Πρόδρομο και προφήτη Ηλία, μα την ζωή τους δεν την μιμούνται. Όχι μόνο δεν ελέγχουν τους κυβερνώντες για τα αντίχριστα και ανθελληνικά νομοσχέδια αλλά τους χαϊδεύουν κιόλας. Η ύπουλη σιωπή στην παρανομία τους σημαίνει συγκατάθεση στα έργα τους.
Έρχεται και γι’ αυτούς η αμείλικτη δικαιοσύνη του Θεού.
«Εμοί εκδίκησις εγώ ανταποδώσω», λέγει Κύριος. Καταιγιστικά τα μηνύματα από τον ουρανό τελευταία. Απόδειξη ότι ο καιρός πλησιάζει. Ας είσαστε έτοιμοι για να μην ξαφνιαστείτε και απελπιστείτε. Μόνο το κλάμα θα μας σώσει και το έλεος του Θεού μας. Μετανοήστε! "
Σε προηγούμενο άρθρο μου (http://www.ksipnistere.com/2017/01/2017_24.html,
http://www.triklopodia.gr/φέτος-εν-έτει-2017-μετά-από-διπλή-πασχαλιά/,
http://kataggeilte.blogspot.com/2017/01/2017_24.html, http://kataggeilte.blogspot.com/2017/01/2015-16-2017.html,
http://www.triklopodia.gr/πατροκοσμάς-όταν-έρθουν-δυο-καλοκαίρ/,
http://www.ksipnistere.com/2017/01/blog-post_2987.html) είχα προσπαθήσει να προσδιορίσω το χρόνο πραγμάτωσης της προφητείας του Πατροκοσμά "Θαρθή όταν έρθουν δυο καλοκαίρια και δυο πασχαλιές μαζί".
Με τη βοήθεια ενός αναγνώστη που έκανε ένα πολύ εύστοχο σχόλιο, κατέληξα με αρκετές επιφυλάξεις στο συμπέρασμα ότι ο Γενικός Πόλεμος που προφήτευσε ο Άγιος Κοσμάς θα αρχίσει φέτος.
Μια άλλη απορία που απασχολεί αρκετούς αναγνώστες είναι αν ο πόλεμος ξεκινήσει από χώρες που βρίσκονται βορείως ή νοτίως της Ελλάδας, διότι αυτό σύμφωνα με τις ακόλουθες προφητείες του Πατροκοσμά θα επηρεάσει διαμετρικά αντίθετα ως προς τις συνέπειες, την Ελλάδα.
"….Όταν ακούσετε ότι ο πόλεμος πιάστηκε από κάτω, τότε κοντά θα είναι. Αν ο πόλεμος πιαστεί από κάτω, λίγα θα πάθετε· αν πιαστεί από πάνω, θα καταστραφείτε".
"Η αιτία του Γενικού Πολέμου θα έρθη από την Δαλματία. Πρώτα θα διαμελισθεί η Αυστρία, και ύστερα η Τουρκία". (Η Αυστρο-Ουγγαρία διαλύθηκε ήδη το 1918, και τώρα μένει η Τουρκία. Είναι πιθανό ο Πατροκοσμάς να εννοούσε την Γιουγκοσλαβία που υπήρχε στη θέση της τότε Αυστρίας και διαμελίστηκε).
Ο Λεόντιος Μοναχός Διονυσιάτης δημοσίευσε στο μπλογκ του άρθρο με τίτλο "Προφητείες του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού "(http://www.imdleo.gr/diaf/files/proph/1_prophecies_parts/02_AgKosmas.pdf),  σχετικά με τις παραπάνω προβλέψεις τα εξής : "Ευτυχώς για τους Έλληνες, τα άμεσα συμφέροντα των Νεοταξιτών δεν συνέχισαν να δίνουν προτεραιότητα στην περιοχή μας, διότι θεωρήθηκε σαν σπουδαιότερη η περιοχή της Μέσης Ανατολής, οπότε η πρώτη αιτία μεν (ξεκίνημα των συγκρούσεων στην περιοχή μας) είναι από επάνω (Δαλματία – Κόσοβο, όπως είδαμε), ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος όμως ίσως ξεκινήσει από κάτω, για να μην καταστραφούμε.
Επειδή πολλοί αναγνώστες των μπλογκ δυσπιστούν δικαιολογημένα τις περισσότερες φορές όταν διαβάζουν "προφητικά" άρθρα, είμαι υποχρεωμένος να σας κάνω μερικές διευκρινίσεις για τους Αγίους της Ορθοδοξίας.
Αναφέρω επιγραμματικά τι ακριβώς σημαίνει αγιοκατάταξη στην Ορθοδοξία.
Η Ορθόδοξη Εκκλησία αναγνωρίζει Αγίους λαμβάνοντας υπόψη της αποκλειστικά και μόνο τα υπερφυή σημεία και τα θαύματα του Αγίου Τριαδικού Θεού και τις μαρτυρίες του πληρώματός της. Δεν αγιοποιεί, αλλά αγιοκατατάσσει αυτούς που συνεπιμαρτυρεί η Ορθόδοξη καθολική συνείδησή της.
Επομένως, τα προφητευθέντα από τους Αγίους που έχει αγιοκατατάξει η Εκκλησία μας,  είμαστε βέβαιοι ότι είναι αληθινά, διότι οι Άγιοι αυτοί είναι αληθινοί και οι προφητείες τους είναι αποκαλύψεις του Παντογνώστη Τρισάγιου Θεού σε αυτούς.
Ένας από τους σύγχρονους Αγίους που μίλησαν για τον Παγκόσμιο Πόλεμο που βρίσκεται προ των πυλών, είναι και ο προσφάτως αγιοκαταταχθής Άγιος Παΐσιος ο Αγιορείτης.
Πολλές από αυτές τις αποκαλύψεις και προφητείες που προείπε ο Άγιος Παΐσιος εμπεριέχονται στο βιβλίο του Επισμηναγού ε.α. Νικολάου Ζουρνατζόγλου "Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης, 1924 – 1994".
Ο Γέρων Παΐσιος για Τουρκία, Πόλη, Αιγαίο :
"Οι Τούρκοι τα κόλλυβα τα έχουν στη μέση τους. Θα πάθουν μεγάλο κακό. Τότε θα επέμβη από πάνω ο Ρώσος και θα γίνει όπως τα λέει η προφητεία του Αγίου Κοσμά. Οι μεγάλοι θα φροντίσουν… Την Κωνσταντινούπολη οι Έλληνες πρέπει να τη φυλάξουν. Και, έτσι, ο Θεός θα τη χαρίσει σε μας. Θα μας βοηθήσει ο Θεός, γιατί είμαστε Ορθόδοξοι"… σελ. 410.
"Η Τουρκία θα διαλυθεί και, μάλιστα, θα τη διαλύσουν οι ίδιοι οι σύμμαχοι" Μάρτιος 1994, σελ. 412.
"Άντε, άντε, δε θα είμαι να σε καμαρώσω στην προέλαση, όταν θα προελαύνει ο ελληνικός στρατός για την Κωνσταντινούπολη" 1992, προς Αξιωματικό της Π.Α., σελ. 413.
Τέλος, θα ήθελα να επαναλάβω τη φράση του μοναχού Μωϋσέως "Όταν η μακροθυμία του Κυρίου περνάει απαρατήρητη τότε έρχεται σφοδρή η δικαιοσύνη Του".
Πιστεύω ακράδαντα πως η μακροθυμία του Θεού εξαντλήθηκε, λόγω της θρασύτητας, της αμετανοησίας και του δαιμονικού πείσματος των Ελλήνων και θα πέσει βαρύς ο πέλεκυς της Δικαιοσύνης Του στην αποστατημένη Ελλάδα, που έγινε φόνισσα των παιδιών της.
Έρχεται ταχέως στους αμετανόητους η αμείλικτη Δικαιοσύνη του Κυρίου !

Κρίτων Δ. Ιακώβου, δρ φαρμακοποιός σε πολιτική δίωξη από τους Συριζοναζί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου