Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

Η χαμένη προφητεία του Αγαθαγγέλου: Η Ελλάς θα μεγαλώσει και θα δοξασθεί όσο ποτέ μέχρι τώρα.

Ο Αγαθάγγελος υπήρξε Έλληνας μοναχός από την Ρόδο, και έγραψε τις προφητείες του την Κυριακή της Ορθοδοξίας του έτους 1279, όταν ήταν 79 ετών, στην Μεσσήνη της Ιταλίας. Οι προφητείες του είχαν χαθεί και βρέθηκαν στο Μιλάνο το 1555, τις οποίες μετέφρασε στα ιταλικά ο μοναχός Ιάκωβος ο Παλαιώτης που ανήκε στην τάξη του Αγίου Βενεδίκτου. Το 1751 τις μετέφρασε στα ελληνικά ο επίσκοπος Πολυανής και Βαρδάρων Θεόκλειτος ο Πολυειδής.
Οι προφητείες του αρχίζουν με αυτά που επρόκειτο να συμβούν στο Βυζάντιο. Έγραψε ο Αγαθάγγελος «Κωνσταντίνος θα ιδρύσει και Κωνσταντίνος θα χάσει το Βυζαντινό Βασίλειο της Ανατολής».

ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ./ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ-ΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ.

.Ο Αγιος Πα'ί'σιος έχει αφήσει χειρόγραφο σημείωμα για το θέμα των νέων ταυτοτήτων ,το οποίο θεωρούσε ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ και με αίσθημα ευθύνης περιέγραψε την κατάσταση.Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ πρέπει να πάρει επίσημη θέση,αλλά και για να γνωρίζουμε όλοι προσωπικά περί τίνος πρόκειται δημοσιεύουμε αυτούσιο το χειρόγραφο για να το διαβάσουν όλοι,χωρίς προσθήκες ή ελλείψεις σημείων.Το χειρόγραφο υπάρχει στο ομώνυμο βιβλίο Ο ΓΕΡΩΝ ΠΑ'Ι'ΣΙΟΣ.Η ηλεκτρονική διακυβέρνηση και οι κάρτες συναλλαγών είναι ήδη υποχρεωτικές και το σημείωμα του Άγιου Πα'ί'σιου αναφέρει τι θα συμβεί στη συνέχεια.Με κλικ πάνω στις εικόνες μπορείτε να τις δείτε σε μεγένθυση,σε νέο παράθυρο,ενώ έχετε την δυνατότητα να τις αποθηκεύσετε στο σκληρό δίσκο.Ο Άγιος Πα'ί'σιος αναφέρει ξεκάθαρα την κάρτα(συναλλαγών,χρεωστική ή πιστωτική)την ταυτότητα(Κάρτα του πολίτη) και μετά το σφράγισμα στο δεξί χέρι ή το μέτωπο.Τόσο ξεκάθαρα! Αναμένουμε την πρώτη αντίδραση από την Δ.Ι.Σ.που ακόμα...κοιμάται και όπως όλα δείχνουν θα ξυπνήσει όταν το κράτος πει διαχωρισμός εκκλησίας -κράτους και μηχανηματάκια POS σε ναούς και μοναστήρια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου