Τρίτη 14 Μαΐου 2024

 η δαιμονική μπόρα του Αγίου Παϊσίου έχει και την " έξυπνη σκόνη" της ;

Κυριολεκτούσε ο ΑΓΙΟΣ γιατί η μπόρα , η κάθε μπόρα κουβαλάει και την σκόνη της και τι σκόνη; Δαιμονική σκόνη ;
Διαβάζουμε :
"H έξυπνη σκόνη αποτελείται από πολλά μικροσκοπικά μικροηλεκτρονικά συστήματα με μέγεθος όσο ένας κόκκος της άμμου. Κάθε κόκκος (mote στα Αγγλικά) περιλαμβάνει έναν μίνι ηλεκτρονικό υπολογιστή, αισθητήρες (π.χ. για φως, θερμοκρασία, χημικές ουσίες), δυνατότητες ασύρματης επικοινωνίας και μια μπαταρία, την οποία μπορεί να φορτίζει είτε με ρεύμα, είτε χρησιμοποιώντας φυσικές πηγές, όπως ο ήλιος ή οι δονήσεις. Ανάλογα με τη χρήση τους, κάποιοι κόκκοι ενδέχεται να έχουν και δυνατότητες μετακίνησης (πόδια, φτερά, κλπ.). Οι κόκκοι της έξυπνης σκόνης μπορούν να συνεργάζονται και να οργανώνονται μεταξύ τους, συνδυάζοντας και αναμεταδίδοντας πληροφορίες. Για παράδειγμα, μπορούν να απλωθούν σε μια περιοχή και να καταγράφουν μετεωρολογικά και γεωφυσικά στοιχεία, να ενσωματωθούν στο τσιμέντο ενός κτιρίου ή μιας γέφυρας και να παρέχουν πληροφορίες για την κατάστασή του, να τοποθετηθούν μέσα σε ένα μηχάνημα βοηθώντας στην συντήρησή του. Ο στρατός σκοπεύει να χρησιμοποιήσει την έξυπνη σκόνη για να συγκεντρώνει πληροφορίες για πεδία μάχης, ενώ στον ιατρικό τομέα αναμένεται να αξιοποιηθεί για τη διάγνωση και καταπολέμηση ασθενειών μέσα στο ανθρώπινο σώμα."
Περισσότερα στο https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&opi=89978449&url=https://gramenos.wixsite.com/smarthood/single-post/smartdust&ved=2ahUKEwjbhpOv_YyGAxWtgP0HHRG_DJEQFnoECA4QAQ&usg=AOvVaw2-C-TyxNTswCkThYRvWDvx
 Έρχεται η Smart Dust. Είσαι έτοιμος?
Περισσότερα στο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ
Πηγές 


ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ
Για καλό και για κακό για να προστατευτείτε 
(καρδιά , πνεύμονες , αγγεία ) όταν μας επισκέπτεται σκόνη να φοράτε στους εξωτερικούς χώρους μάσκα καλής ποιότητας και να την " ξορκίζετε " με την ΕΥΧΗ του Κυρίου μας Ιησού ΧΡΙΣΤΟΥ.
ΣΤΩΜΕΝ καλώς 
Δρ.Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου