Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022

Τώρα επείγει περισσότερο από κάθε άλλη φορά συντριπτικό προληπτικό χτύπημα κατά του ΙΡΑΝ;

 

Του Βασίλη Καπούλα  στο άρθρο του 

" Γεωπολιτικός σεισμός: Η Ρωσία συνδέθηκε με την Ινδία μέσω Ιράν με τις ευλογίες Κίνας – Η Ευρασία καταπίνει την Δύση & την Ηγεμονία των ΗΠΑ!"

Γεωπολιτικό σεισμό φέρνει η ένωση που επετεύχθη μεταξύ Ρωσίας και Ινδίας με κόμβο το Ιράν μέσω του μεταφορικού διαδρόμου Βορρά-Νότου (INSTC). Και αυτό είναι μόνο η αρχή καθώς ο μεταφορικός διάδρομος θα ενωθεί με τον κινεζικό δρόμο του Μεταξιού με εμπόριο στα εθνικά νομίσματα των χωρών.

Η ρωσική εταιρεία logistics, RZD Logistics, ανακοίνωσε στις 7 Ιουλίου ότι ολοκληρώθηκε η πρώτη μεταφορά εμπορευμάτων από τη Ρωσία στην Ινδία μέσω του Διεθνούς Διαδρόμου Μεταφορών Βορρά-Νότου (INSTC).

Αυτή η πρώτη μεταφορά εμπορευμάτων μέσω του INSTC έγινε σε συντονισμό με την ιρανική ναυτιλιακή εταιρεία του Ιράν Shipping Line Group (IRISL).

Το INSTC, το οποίο συνδέει τον Ινδικό Ωκεανό και τον Περσικό Κόλπο με την Κασπία Θάλασσα μέσω Ιράν, είναι ένας σημαντικός διεθνής ναυτιλιακός δρόμος για το ινδορωσικό εμπόριο μήκους 7.200 χιλιομέτρων.

Το φορτίο αναχώρησε από την Αγία Πετρούπολη στις 13 Ιουνίου, περνώντας από το λιμάνι Anzali της Κασπίας Θάλασσας και το ιρανικό λιμάνι Bandar Abbas πριν φτάσει στην δυτική ακτή της Ινδίας, ελλιμενίζοντας είτε στο λιμάνι Nhava Sheva είτε στο λιμάνι Mundra.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στο https://warnews247.gr/geopolitikos-seismos-svinei-i-igemonia-ton-ipa-i-rosia-syndethike-me-tin-india-meso-iran-me-tis-evlogies-kinas-i-evrasia-katapinei-tin-dysi/

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΜΕ ΤΙΣ ΛΑΘΟΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ.

 

ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΤΙΜΟΥΝ ΩΣ ΑΓΙΟ, ΑΛΛΑ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ! ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ «ΦΙΛΟΙ» ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΗΤΑΝ «ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ» ΚΑΙ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΑΓΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ!

Αναρτήθηκε από 

ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΑΝ ΤΟ ΚΗΡΥΓΜΑ ΕΝΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑΜΕ ΩΣ ΤΩΡΑ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗ ΣΕ ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΕΟΡΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΛΙΓΟ ΟΥΤΕ ΠΟΛΥ, ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΓΙΟ, ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΜΕ ΛΕΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΛΑΘΟΣ ΣΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΛΕΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ, ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ. ΜΑΛΙΣΤΑ…..

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ Ο ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ, ΖΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ….

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΠΟΥ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΕΦΕΡΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,  ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ….

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΑΚΟΜΗ ΠΩΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ. ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΗΡΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΕΚΔΙΩΧΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΧΑΣΑΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΖΩΗ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

ΟΤΙ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΡΟΔΟΚΟΥΝ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ.

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ, ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ.

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ Ο ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΩΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ (ΟΛΑ ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΕΝΑ) ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΧΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΕΚΤΕΝΩΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ Ο ΑΓΙΟΣ.

ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΗΡΥΓΜΑ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ, ΕΝΑΝ ΠΑΡΑΙΝΕΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ, ΕΝΑ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ…..

ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΜΕ ΤΙΣ ΛΑΘΟΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΕΣ  ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ.

ΕΜΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΙΔΙΟΧΕΙΡΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ «ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ» ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΦΗΣΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ, ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΕΠΟΧΗ ΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ……

ΑΜΗΝ





ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΛΛΗΝΟΡΩΜΑΙΚΩΝ - το πολεμικό ναυτικό της τουρκίας θα συντονίζει την ασφαλή μεταφορά των σιτηρών μέσω της Μαύρης θάλασσας , του Βοσπόρου και του ΑΙΓΑΙΟΥ ; με ότι σημαίνει αυτό για εμάς


 ο τούρκος έριξε την ιδέα για ασφαλείς διαδρόμους στην Μαύρη θάλασσα ( φυσικά στα ΣΤΕΝΑ του Βοσπόρου και στο ΑΙΓΑΙΟ ) για να μεταφερθεί το σιτάρι-  ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ

ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ 

" τον τούρκο και γιοφύρι να γίνει για να περάσεις από πάνω του  μην τυχόν και τον πιστέψεις " λέγανε οι μικρασιάτες πρόγονοι μας  

" Σε συμφωνία επί της αρχής κατέληξαν οι αντιπροσωπείες της Ρωσίας, της Ουκρανίας και της Τουρκίας στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη αναφορικά με το ξεμπλοκάρισμα των εξαγωγών σιτηρών από τα ουκρανικά λιμάνια.

Όπως ανακοίνωσε ο τούρκος υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ, επιτεύχθηκε συμφωνία για τη δημιουργία «ασφαλών διαδρόμων» στη Μαύρη Θάλασσα για τη μεταφορά των σιτηρών από τα λιμάνια της Ουκρανίας, καθώς και για τη δημιουργία ενός κέντρου συντονισμού των επιχειρήσεων αυτών." 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στο https://www.militaire.gr/symfonia-rosias-oykranias-stin-konstantinoypoli-gia-tis-exagoges-sitiron/

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΕΡΑΝ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΌ ΣΤΟΙΧΕΊΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ - ΜΟΝΟ Η ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΘΑ ΤΟ ΣΚΙΑΓΡΑΦΗΣΕΙ 

ΤΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΘΑ ΔΙΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ TO TURKAEGEAN ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΛΗ ΔΙΑΠΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ;  

ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ

την στιγμή που η  Ρωσία και η Κίνα κεφαλαιοποιούν την ηθική και πολιτική σύγχυση της Δύσης», γράφει η Wall Street Journal, αναφέροντας ότι αυτό έχει γίνει το μυστικό όπλο του Ρώσου προέδρου, Βλαντίμιρ Πούτιν.

Ο συντάκτης, Walter Russell Mead, επισημαίνει ότι «ο Πούτιν προσπαθεί να παίξει με τα προβλήματα της δυτικής κοινωνίας, η οποία τελικά θα γονατίσει την αμερικανική παγκόσμια τάξη
ΑΦΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΙ ΣΥΓΧΥΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ
ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΓΧΥΣΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΘΕΙ Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ 

αν γνωρίζαμε τι 24ώρα ζούμε; -κάθε πρωινό αφού πούμε το ΔΟΞΑ ΣΟΙ Ο ΘΕΟΣ να τσιμπιόμαστε αν είμαστε ζωντανοί;

 



" η πατρίδα έχει πολλούς εχθρούς ορατούς και αόρατους , έχει και ένα μαστίγιο που λέγεται σεισμός" " συνέχεια ευχόμαστε παιδί μου αλλά η αμαρτία σήκωσε κεφαλή πάνω από τις Κεφάλες των εξουσιών"   Ασκητής 

- το φίδι μας κοίμισε "η ζωή σας συνεχίζεται όπως την έφτιαξα , μην ακούτε για πολέμους και δεινά".
- η αλεπού όμως θέλει να μπει στο κοτέτσι του ΑΙΓΑΙΟΥ και ψάχνει τρόπους.
- πάτησαν το πόδι της αρκούδας και αυτή βρυχάται.
- ο αντίχριστος θέλει να γίνει κυρίαρχος του κόσμου και σφραγίζει.
-η γη βράζει από την ανωμαλία.
-τα πυρηνικά έτοιμα να κάψουν την διαστροφή.
-εμείς τι κάνουμε;
-τα κάνουμε όλα εκτός της πραγματικής μετάνοιας.
- αν γνωρίζαμε τι 24ώρα ζούμε;
-κάθε πρωινό αφού πούμε το ΔΟΞΑ ΣΟΙ Ο ΘΕΟΣ να τσιμπιόμαστε αν είμαστε ζωντανοί;

Οι Τούρκοι ανακοίνωσαν επιχείρηση έρευνας-διάσωσης στις Κυκλάδες! Ο χάρτης Μπαχτσελί, ο καιρός που δεν είναι κατάλληλος να μιλάμε για την Τουρκία και η επικίνδυνη αμεριμνησία των Αθηνών που συζητά για «θερμό επεισόδιο» στο Αιγαίο, όταν οι Τούρκοι ανακοινώνουν έρευνα-διάσωση ….στις Κυκλάδες!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ

η φετινή εορτή της μνήμης του ΟΣΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ δρομολόγησε αυτό που είπε ο ίδιος ότι "τα γεγονότα δεν θα τα προλαβαίνουν οι δημοσιογράφοι"

 


Τρέχουν σαν το τσουνάμι που παρασέρνει τα πάντα.

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Μια ματιά στην ειδησεογραφία επιβεβαιώνει την φράση του Αγίου Γέροντα του Έθνους μας και της Οικουμένης "τα γεγονότα δεν θα τα προλαβαίνουν οι δημοσιογράφοι" 

η ΕΕ στενάζει από τον φόβο ότι αν της κόψει ο Ρώσος το φυσικό αέριο μετά την 22η  Ιουλίου, καθότι λόγω της συντήρησης του Nord stream έχει ήδη διακοπεί μέχρι την 21η Ιουλίου, η  Δυτική Ευρώπη μπορεί να  μεταβεί στην δεκαετία του 50 και βάλε πιο πίσω.

Ο Πούτιν κυρίαρχος του γεωπολιτικού παιχνιδιού σε αυτό το διάστημα των λίγων ημερών ετοιμάζεται με συνοπτικές διαδικασίες μέσω της Ρωσικής Δούμα να απορροφήσει την Ουκρανία.

το ίδιο απεργάζεται λένε και η Πολωνία , ουσιαστικά έχουμε εν εξελίξει τον Γ΄ΠΠ και κοιμόμαστε ή μας κοιμίζουν για να μπορέσουν να την " κοπανήσουν από τα ζόρια "  δίχως να το αντιληφθούμε. 

Εν τω μεταξύ φορτώνουν τα τελευταίας αεροδιαστημικής τεχνολογίας  πυρομαχικά οι στόλοι του ΝΑΤΟ και της Ρωσίας στην Βαλτική για να ισοπεδώσουν τις πέριξ χώρες.

Μια τελευταία είδηση  είναι ότι τα μαχητικά της Ρωσικής πολεμικής αεροπορίας στην Μαύρη θάλασσα  φόρτωσαν ισχυρούς πυραύλους , γιατί άραγε;

Μήπως η τουρκία ανοίξει τα Στενά και επιτρέψει να μπουν Νατοικά πολεμικά δήθεν για να συνοδέψουν τα εμπορικά πλοία της Ουκρανίας που θα μεταφέρουν σιτάρι από την Οδησσό; 

οι ΗΠΑ πιέζουν για πόλεμο και οι Ευρωπαίοι παρακαλούν ο χειμώνας να είναι ζεστός για να επιβιώσουν από το κρύο. Κανείς όμως δεν κάνει τον Σταυρό του αλλά θέλουν να σταυρώσουν αθώους λαούς.

Δεν μιλάμε για παραγωγή, για δημοσιονομική σταθερότητα και για ανάπτυξη , αυτές οι έννοιες  θα περιγράφονται από τον ιστορικό των επόμενων χρόνων σαν κάτι που ήρθε και πέρασε.

Πίσω από την κλαψούρα των Δυτικών είναι ότι δεν προλαβαίνουν να φέρουν τον " γαμπρό τους" να κυβερνήσει τον πλανήτη με βουλωμένους υποτακτικούς που θα λαμβάνουν εντολές μέσω των κινητών τους.

Μέσα σε αυτήν την ανακατωσούρα να και ο γείτονας που ντύθηκε αλεπού και κάνει πονηριές πηδώντας μια από εκεί και μια από εδώ.

Γνωρίζει ότι δεν τον θέλουν στα παιχνίδια τους ούτε το ΝΑΤΟ , ούτε και οι Ρώσοι και αποφάσισε να κάνει το δικό του παιχνίδι με στόχο την Ελλάδα, αν και όλα αυτά σχεδιάστηκαν χρόνια πριν, απλώς τώρα υλοποιούνται σε χρονικά επίπεδα με κάποια σειρά.

το Αιγαίο , η Αν. Μεσόγειο και τα Βαλκάνια σχεδιάστηκαν να παίξουν μαζί εις τους ίδιους χρόνους, απλώς τώρα ξεκινούν. 

Αλλά ενώ η προσοχή όλων μας είναι προς τα πάνω η γάγγραινα του πυρηνικού οπλοστασίου του Ιράν μια μέρα που θα πίνουμε τον καφέ μας χαλαροί, θα δώσει εκπλήξεις ασταμάτητες και θα βάλει φωτιά στον Περσικό, ταυτόχρονα θα αλλάξει τα σχέδια των Ρώσων και του ΝΑΤΟ που θα τα αναθεωρήσουν με άλλη προτεραιότητα, ώστε να τρέξουν προς την Μέση Ανατολή.

το δολάριο και το ευρώ έγιναν της ίδιας αξίας 1 προς 1 και ακόμα δεν έπεσαν τα φθινοπωρινά φύλλα;

H καθημερινότητα και η πείνα θα γίνουν ένα , ίσως τότε αναθεωρήσουμε και εμείς την πραγματική  μετάνοια μας;

Η Ορθοδοξία και η Νηπτική ζωή θα δίνει τις λύσεις , ήδη τις δίνει.

Και ενώ οι προφητείες επιβεβαιώνονται σχεδόν με όσα γίνονται θλιβερά, δίνουν  όμως οι ίδιες αυτές και το τέλος της εποχής με την παγκόσμια ειρήνη που θα επικρατήσει δίχως " γαμπρούς" και " βουλώματα"

Δεν είναι λίγο πράγμα που ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ μας έδωσε τέτοια πνευματικά αναστήματα σαν του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ που δεν μας προείπαν απλώς αυτά που ζούμε, αλλά με το παράδειγμα τους μας  έδωσαν στίγμα Αιωνότητας και Ρωμιοσύνης, ώστε να συνεχίσουμε να υπάρχουμε μετά το έρεβος της νομοθετημένης διαστροφής των αντίχριστων δυνάμεων που φρίττουν μπροστά στα ΑΓΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ της Εκκλησίας μας.

ΣΤΩΜΕΝ καλώς

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου